Uzman Arkadaşlar Acil Yardım Bekliyorum...lütfen

cordial23

New member
Reaction score
0
SEVGİLİ VİZYONBOARD SİTESİ UZMAN ARKADAŞLAR BENİM SORUNUM ŞU MONİTÖRÜM OLAN " HP w1907v " 19" lik monitörümle birlikte gelen yazılım cd sindeki driver yüklemek istediğimde hata alıyorum hp bana mail yolu ile destek oldu fakat onlarda aşağıdaki yazılımı indirin ve kurun dedi onuda indirip kurmak istedim fakat ondada hata verdi ve kurmama izin vermedi daha sonra hpp destek hattından mail yolu ile yeniden yardım istedim bu seferde bana recovery manager yolu ile sistem kurtarma yapmamı söylediler ancak ben sistem kurtarma yapınca sistemim ilk haline dönecekmiş bide o ilk aldığım hal eve pc yi ilk getirdiğim hal mi oluyor yani sorunsuz vatan bilgisayarın pc mi eksiksiz driver 'leri ile kurduğu gibi mi olcak sistem kurtarma yapınca uzman arkadaşlar ve abilerim sistem kurtarma yaparsam ondan sonra o ilk hale dönmesse o bütün gereken dirver ve yazılımları nasıl yükleyeceğim uzman abilerim ve arkadaşlar lütfen bana yardım edin... bana pc yi ilk aldığımda 2 dvd ile kurtarma diski oluşturmamı söylediler bende öyle yaptım fakat o dedikleri olayı yapar isem herşey silinecek ne yapmam gerekiyor acil yardım bekliyorum uzman arkadaşlar teşekkürler monitörüm ile ilgili yazılımı yükleyemediğim için sürücü kısmı boş gözüküyor vede digital imza kısmıda boş ve pc açılışta çok geç açılıo masaüstü donuyor hiçbir masaüstü simgesine tıklanmaz hale gelio 4-5 dakka bekletiyor bazen daha fazla ve bu durumun monitör driver'ının yüklenmediği için olduğunu biliyorum çünkü monitör yazılımı yüklenemediği zaman hata verdiğinde bu tarz hatalar ile karşılaşcağım söylenmişti ne yapmam gerekiyor tam olarak uzman abilerim ve uzman arkadaşlar lütfen acil yardım teşekkürler...

nasil bir hata mesaji aliyorsun print screen yapip koyabilir misin?

Ya Hata Msj ını Bende Göstermek Isterimde Arkadaşım O Hata Ile Karşılaşınca Pc Acaip Kötü Oluyor Kullanılmaz Bi Hal Alıyor Bende Tekrara O Yüzden Yüklemek Istemiyorum Zaten şuanda Sorunlu Durumda Bide Print Screeen Nasıl Yapıcam Inan Onuda Bilmiyorum Arkadaşım Acemiyizz Işteeyardım Bekliyorum Açıkçası Bide Sistem Kurtarma Yaparsam Nolur Sorumda Oda Var Kardeşim ...

simdi eger monitorden kaynaklanan bir sorunun varsa soyle birsey deneyebilir misin???
basta soyleyeyim monitorden kaynaklanabilecek bir sorun gibi gelmedi

simdi asagidaki yollari uygulamani tavsiye ederim

1-makineni baska bir monitor ile dene(arkadas vs.), monitorde sorun olabilir,

2-eger yukleme hic baslamiyor ise windows installer silinmis veya zarar gormus olabilir,bunu microsoftun ana sitesinden yani bu sayfadan indirebilirsin,

3-makinene virus taramasi yaptir,

4-ekran kartinin driverini guncelle derim(ekran karti marka modelini verirsen yardimci olmaya calisiriz)

5-bu sayfadan kendi monitorune uygun olan driver' i indirip denedin mi?

6-ekran kartini sok,temizle(fanindaki tozlari temizle,uflemen yeterli olacaktir) ve yeniden tak

olmazsa buraya bilgiver yardimci olmaya gayret gosteririz

kolay gelsin

edit:konuyu yanlis yere acmissin

yazanomer birader adamın yerine benim teşekkür edesim geldi ashdusa :D eyw birader cok ilgilisin =)akjfasa

yazanömer kardeşim yüklemeye izin veriyor ancak yükleme esnasında hata verip yüklemeyi yapmıyor anlıcaaan bide eski monitörüm olan17 inç lik tüplü monitörü taksam görüntü gelse nolcak monitörüm sorunsuz olcak dimi o zaman lcd olanı soruyorum. yane ekran kartım ayrıca NVIDIA GeForce 8400 ama ben driverini yükledim yani ayrıca makinede nod32 v3.0 ile tarattım virüs yok.anlattığım gibi monitörle birlikte gelen yazılım cd sindeki yaılımı yüklerken hata vveriyor ve yüklemiyor ömer kardeşim vede aygıt yöneticisinde monitör kısmına girdiğimde ordan da sürücü kısmına girdiğimde; sürücü sağlayıcı,sürücü tarihi,sürücü sürümü ve digital imza kısmı boş bu sanırım vbirlikte gelen cd ile birlikte verilen yazılımı yükleyememkten kaynaklanıyor hp destek hattında bi teknik mühendis al şu yaılımı nidir yüke ve kur dedi monitör ile ilgili sorun için ama onuda indirdim kurmayı denedim ondada hata verdi sana da bana yardım etmenden dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunarım kardeşim ama hala aynı yane ha bide recovery olayının yaparsam nolur onuda bi cevaplasanız uzman arkadaşlarım.ha bide not pc'yi aldığım ilk gün 2 boş dvd ile yedeklemiştim şimdi pc de " FACTORY IMAGE(D) " ADLI Bİ SÜRÜCÜ OLDU ONA TIKLAYINCA ÇİFT İÇİNDE RECOVERY ADLI SÜRÜCÜ GÖZÜKÜYOR TEŞEKKÜRLER...

kardesim,

sana windows installer' dan kaynaklanabilecek bir problem olabilir demistim, programi indirip deneme yaptin mi???genelde yukleme sorunu bundan kaynaklanir, birde msconfig'den win installer secenegini elledin mi??

genelde monitorler tak kullan mantigi ile calisirlar, genel itibari ile yazilima ihtiyac duymazlar,eger ki monitorunde ses donanimi varsa uyum acisindan bir yazilim vardir.

ayrica, diger monitoru denemediysen elindeki monitorun arizali olup olmadigini nereden bilecegiz? bosa kurek cekiyor olabiliriz

gelelim diger meseleye

o olusturdugun recovery dvd' leri ayni ghost mantigi ile olusturulmustur, hangi bolumlerin backup 'ini aldiysan oraya recovery yapmis olursun, yani sistem ilk back up aldigindaki zamanadonecektir,

ne olur ne olmaz verilerini depolayip backup atmani tavsiye ediyorum,

biraz arastirmadan sonra; hp' nin bu modellerinde bu tarz bazi problemlerle karsilasilmis oldugunu gordum,ama sendeki monitorde de olacak diye birsey yok,

diger monitorle bir dene eger ayni sorun devam ediyorsa anakartin veri yollarinda veya monitor-ekran karti data aktarim kablosunda sorun olabilir,

ayrica biraz uykusuzum, densiz bir laf ettiysem ozur dilerim

kolay gelsin

edit:
ilk mesajdaki site ismini editler misin???

anladım ömer kardeş denemeler den sonra yni monitör denemelerimden sonra tekrar buryaya dönceğeim msj la ok kardeşim...

Geri