Uzan AKP ile koalisyon yapmayacak

mehmetünlü

New member
Reaction score
0
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan HABERTÜRK'e konuk oldu ve Başbakan Erdoğan'ın değişmediğini söyledi.
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan, HABERTÜRK'te Hakan Çelik’in hazırlayıp sunduğu “Habertürk Weekend”e konuk oldu.
Hakan Çelik'in gündemdeki konularla ilgili sorularını yanıtlayan Cem Uzan, kendisini tehdit edenleri seçimlere birkaç gün kala açıklayacağını söyledi.

Program yapımcısı Hakan Çelik'in "Türkiye'de irtica tehdidi var mı?" sorusu üzerine Cem Uzan, Başbakan Erdoğan'ın değişmediğini belirtti.

AKP İLE ASLA
Genç Parti (GP) Genel Başkanı Cem Uzan, seçimlerin ardından AKP ile kesinlikle bir koalisyon ortaklığı kurmayacaklarını açıkladı.

Türkiye’de irtica tehdidinin olduğunu savunan Uzan, Başbakan Erdoğan ve AKP’lileri kastederek, “Bu kişiler aydan gelmediler. Büyük çoğunluğu siyasi geçmişi var. Başbakan’ın ‘ben değiştim’ şeklinde bazı sözleri var. Bu sözler hiçbir şekilde değişmiş olduğunu göstermiyor. AKP’yle asla” dedi.

GP Lideri Uzan, milletvekili dokunulmazlığı üzerine ise “Kürsü dokunulmazlığı şart. Bütün dünyada var. Onun dışında dokunulmazlığa gerek yok diye düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

GÜL'ÜN EŞİ BENİ İLGİLENDİRMİYOR
Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktığını belirten Uzan, “Abdullah Beyin eşi beni ilgilendirmiyor. Beni Abdullah Beyin kendi siyasi geçmişi ilgilendiriyor. Geçenlerde bir beyanatı var: ‘Irak’a şu kadar ton patlayıcı girdi’ diye. Siz niye bunu Amerika’ya anlatmıyorsunuz. Niye destek vermiyorsunuz TSK’ya. Gül’ün bir sürü hatası varken, cumhurbaşkanlığını nasıl onaylarım” dedi.

Seçim ittifakları konusunda Uzan, GP Genel Başkan Yardımcısı Emin Şirin’in “ittifaklara açığız” açıklamasını hatırlatarak, “CHP, MHP ve DYP ile ittifak olabilirdi. DYP, DP serüvenini yaşadı. MHP kendi başına giriyor. CHP ise DSP ile yoluna devam ediyor. Tabanımızdan bize gelen bilgi ‘tek başımıza girelim’ şeklindeydi. Biz bu söylemlere kulak verdik ve tek başına giriyoruz. Bizim için bu konu kapanmıştır” şeklinde konuştu.

EZBERE KONUŞMAM BARAJI AŞTIK
“Barajı aştığınıza dair ilanlar veriyorsunuz. Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?” şeklindeki soruya Uzan “Ben ezbere konuşmam. Beni tanıyanlar bilirler, hesap kitap yapmadan asla hareket etmem. Barajın çok ama çok üstündeyiz” karşılığını verdi.

Uzan, “AKP’nin seçimlerde birinci parti olarak yine çıkması durumunda GP’nin hükümet ittifakı yapıp yapmayacağı şeklindeki” soruyu da şöyle yanıtladı:

“AKP ile koalisyon yapmayız. Bağımsız olarak girip DTP çatısı altında bulunması beklenen DTP’lilerle işbirliği yapmam. Onun dışında milletimizin parlamentoda görevlendirdiği her partiyle ittifak yaparım. Program üzerinde asgari müştereklerinde uyuşmak kaydıyla her türlü koalisyonu yaparım.”

güldürmeyin insanı. barajı çok çok aşmış neye dayanarak barajı aşmış? sanırım bunun değerlendirmesi anketlere göre yapılıyor. pardon ama ben uzanın barajı geçtiği tek bir anket sonucu hayırlamıyorumya sizler?
Cem uzan dünyanın en büyük dolandırıcılarından birisi değilmidir? nokia olayındaki tezgahını acaba kendi geçmişinden sayıyormu? yurt içi ve yurt dışı yaptığı hırsızlıkları unutmuş olabilirmi? hadi bunları sen unuttun ve kendi geçmişinden saymıyorsun yüce türk milleti unuturmu? bir hırsızı sahtekarı başbakan seçermi? başkalarının geçmişi ile ilgilenme dönde kendi geçmişini incele demezlermi adama ?
olduki gökten kırmızı kar yağdı ve siz barajı aştınız. akp sizinlemi koalisyon isteyecek?
bakıyorum kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz bile :)

bu adam hala nasıl ortalarda dolaşıp oy istiyor milletten.
Bu kadar hakaret vari tutum olamaz

AKP başkanı ve başbakanımız göreve gelmeden yargılanmıyormuydu ?? oto sanayicisi ???? imzanın sahibi (göya) ile işi bitirmedilermi ? Ilıcaklar binlerce buzdolabı ve televizyon parasını cep etmedimi ? kime ne anlatıyorsunuz ...... burası Türkiye Uzan hiç olmazsa Türk milletiyle uğraşmadı gitti amerikalarda yapacağını yaptı üstelik kalkıp hiçbir uluslar arası mahkemece suçlu bulunmadı, suçlu bulanlar sadece Türkiyede kendi gelecekleri için Uzanları bir tehlike olarak gören ve dindar geçinen hırsızlardır. Türkiyemizde maalesef bu güne kadar bir sanayici başbakan olamadı, bir ara denemeler oldu ama ezdiler hemen inşallah Uzan barajı aşmıştır ki bu kesin görünüyor gelirde bazı şeyleri düzeltir.

Nasıl oy istediğini hemen söyliyeyim :))) hani amerikalıların satın aldığı ( ki onlar bazılarına göre siyonist idiler ama para kokusu gelince bu unutuldu) bir televizyon var adını hatırlarsınız :))))) yeni adı fox tv oldu işte orada program yapan tv ve buzdolabı uzmanı bir ana oğul var hah işte onların yaptığı gibi dolaşıp bu milletten oy isticek sanırım.... ehh bu millet onları unuttuysa elbet uzanı da unutmuştur :))

mMUSTANGg' Alıntı:
güldürmeyin insanı. barajı çok çok aşmış neye dayanarak barajı aşmış? sanırım bunun değerlendirmesi anketlere göre yapılıyor. pardon ama ben uzanın barajı geçtiği tek bir anket sonucu hayırlamıyorumya sizler?
Cem uzan dünyanın en büyük dolandırıcılarından birisi değilmidir? nokia olayındaki tezgahını acaba kendi geçmişinden sayıyormu? yurt içi ve yurt dışı yaptığı hırsızlıkları unutmuş olabilirmi? hadi bunları sen unuttun ve kendi geçmişinden saymıyorsun yüce türk milleti unuturmu? bir hırsızı sahtekarı başbakan seçermi? başkalarının geçmişi ile ilgilenme dönde kendi geçmişini incele demezlermi adama ?
olduki gökten kırmızı kar yağdı ve siz barajı aştınız. akp sizinlemi koalisyon isteyecek?
bakıyorum kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz bile :)

iyi de mMUSTANGg bunları güzelce yazmışın dolandırıcı vb neyse
senin aklın alıyo mu koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN başbakanı
hapishaneye girmiş bi insanın olması (diyiceğim şu sen ben girsek hapishaneye işe bile almazlar bizi ama o TÜRKİYENİN başbakanı oy verirken biraz düşünün ) yazık ya bizi yönetenlere bakın.

aç tavuk kendini darı ambarında sanırmış. acaba hangi ankette gp barajı aşmış görünüyor...

AKEPE yı yasamıs bı mıllet e genc partıden gelecek zarar en fazla son 4.5 yılda gelenler kadar olacaktır..daha fazlası deil...

hahahahhah :) :) Uzan 2 hafta önce Tayyip'e yalakalık yapan ben miydim :) Tayyip seni partisine almadı diye şimdi böyle mi düşünmeye başladın :) Sen git önce sicilini temizlet abin, baban hala ortalıkta yok.! Soyguncular sizi. Kimi salaklar da oyumu uzan a vericem diyor. 22 bankayı soyan ben miydim! Bide aptal aptal çıkıp tayyib'e laf etmeyin. İnsan olun azcık.

Thorpedo' Alıntı:
AKEPE yı yasamıs bı mıllet e genc partıden gelecek zarar en fazla son 4.5 yılda gelenler kadar olacaktır..daha fazlası deil...
Biz AKP olarak zararları değil yararları düşünüyoruz. 22 banka soyan adamı burada Türkiye'nin Atatürk zamanındaki CHP'den sonra gelmiş en büyük partisiyle kıyas edemezsin.
Hadi çek arabanı...

greenk' Alıntı:
iyi de mMUSTANGg bunları güzelce yazmışın dolandırıcı vb neyse
senin aklın alıyo mu koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN başbakanı
hapishaneye girmiş bi insanın olması (diyiceğim şu sen ben girsek hapishaneye işe bile almazlar bizi ama o TÜRKİYENİN başbakanı oy verirken biraz düşünün ) yazık ya bizi yönetenlere bakın.
Bunlar derin konular senin kafan almayabilir. Ama gizli istihbaratlar bile Tayyib'in Türkiye'nin yeni yüzü olacağını 10 yıl öncesinden biliyorlardı. Ve Türkiye belli bir kesim de biliyordu. Özellikle CHP. Anayasa ve hukukçuların çoğu chp'nin adamı olduğu için b uadama baştan beridir tuzak kurmaya çalıştılar. Ve başarılı oldular, bir şiir okuduğu için ceza evine attılar. Ama Allah'ın işine bak, onu oradna çıkarıp, Türkiye'nin başbakanı olmasına vesile oldu.

Tutasste' Alıntı:
hahahahhah :) :) Uzan 2 hafta önce Tayyip'e yalakalık yapan ben miydim :) Tayyip seni partisine almadı diye şimdi böyle mi düşünmeye başladın :) Sen git önce sicilini temizlet abin, baban hala ortalıkta yok.! Soyguncular sizi. Kimi salaklar da oyumu uzan a vericem diyor. 22 bankayı soyan ben miydim! Bide aptal aptal çıkıp tayyib'e laf etmeyin. İnsan olun azcık.

Biz AKP olarak zararları değil yararları düşünüyoruz. 22 banka soyan adamı burada Türkiye'nin Atatürk zamanındaki CHP'den sonra gelmiş en büyük partisiyle kıyas edemezsin.
Hadi çek arabanı...

Bunlar derin konular senin kafan almayabilir. Ama gizli istihbaratlar bile Tayyib'in Türkiye'nin yeni yüzü olacağını 10 yıl öncesinden biliyorlardı. Ve Türkiye belli bir kesim de biliyordu. Özellikle CHP. Anayasa ve hukukçuların çoğu chp'nin adamı olduğu için b uadama baştan beridir tuzak kurmaya çalıştılar. Ve başarılı oldular, bir şiir okuduğu için ceza evine attılar. Ama Allah'ın işine bak, onu oradna çıkarıp, Türkiye'nin başbakanı olmasına vesile oldu.

biz ne diyoz hapishaneye girdi mi ? eee daha ne konuşuyon ATATÜRK görseydi şu Türkiye Cumhuriyetinin halini. Bıraktığı topluma bak hapishaneden çıkan adamı başbakan seçiyo (yetmiyo ATATÜRK'ün oturduğu koltuğa Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturmak istiyo insan biraz utanır be )
HEE bu arada konuşmalarına dikkat et salak filan kafan almaz gibi kelimeler hiç hoş değil

sony.jpg

Geri