..:: Uzaktan Yardım Programı İçin Yardım ! ::..

SoundMax

New member
Reaction score
0
Merhabalar yıllardır hackhelli bilirim. İlkkez bir istekte bulunucam inşallah olumlu bir cvp alabilirim şimdiden teşekkür ederim ilginize... amacım uzaktaki bilgisayarı TROJANSIZ UYARISIZ izleyebilmek. LogMein denedim baglanınca sagda bir uyarı veriyor bu yüzden anlaşılabiliyor. TeamWiewer ile bu olmuyor zaten ancak ben bir gün müşterime adekoyu kurarken lisanslama işleminde adeko firması uzaktan direk bağlanabildi ıd pw yi sanırım sabitlemişler böyle birşeyde olabiliniyorsa buda çok işime yarar uyarısız problemsiz izleyebilirim.radmin hamachi vs bunlar hem cok karışık hemde cok uzun hikaye vesselam güzel bir uzaktan yardım programına ıhtıyacım var uyarı vermiyecek girdigimde direk masa ustunu kendı masa ustum gibi izleyebilicem... lütfen yardımcı olun şimdiden cok tesekkur ediyorum özellikle aresten ilgi bekliyorum :) teşekkürler

sitede hidden cam programı war o programı ara bul forumda onunla izleyebilirsin... ama sadece uzaktan takip içindir ister yerel ağdan ister ınternet uzerınden kurlu olan her pcden konrtol edebılırsın...

Merhabalar yıllardır hackhelli bilirim. İlkkez bir istekte bulunucam inşallah olumlu bir cvp alabilirim şimdiden teşekkür ederim ilginize... amacım uzaktaki bilgisayarı TROJANSIZ UYARISIZ izleyebilmek. LogMein denedim baglanınca sagda bir uyarı veriyor bu yüzden anlaşılabiliyor. TeamWiewer ile bu olmuyor zaten ancak ben bir gün müşterime adekoyu kurarken lisanslama işleminde adeko firması uzaktan direk bağlanabildi ıd pw yi sanırım sabitlemişler böyle birşeyde olabiliniyorsa buda çok işime yarar uyarısız problemsiz izleyebilirim.radmin hamachi vs bunlar hem cok karışık hemde cok uzun hikaye vesselam güzel bir uzaktan yardım programına ıhtıyacım var uyarı vermiyecek girdigimde direk masa ustunu kendı masa ustum gibi izleyebilicem... lütfen yardımcı olun şimdiden cok tesekkur ediyorum özellikle aresten ilgi bekliyorum :) teşekkürler

bunca yıl bir mesaj ve çok fazla teşekkür sayısı:durdurun

çok değilmi kardeşim be abartmışın sende:durdurun

hidden camı ne üzerinden kontrol edebiliyorum ve herhangi bir uyarı veriyormu tesekkur ederım bu arada

ya birde kurdugum pc lerin ıp lerini giricem ya bu ıp ler hiç değişmiycekmi ben sürekli ıp lerini öğrenmek zorundamı kalıcam.. amac bırkere kurmak ve bırdaha suresız ızleyebilmek birdaha ellemeden ?

anlatamadım bu program pc ler arasında serwer olusturuyo sen nerden bağllanırsa bağlansın bilgisayar onu program mailine bilgi gonderek senin pcye ulasmanı sağlıyor sen sadeceana pcye kur serwerları diğer pclere yerlestır gerısını o halledıyor...

anlatamadım bu program pc ler arasında serwer olusturuyo sen nerden bağllanırsa bağlansın bilgisayar onu program mailine bilgi gonderek senin pcye ulasmanı sağlıyor sen sadeceana pcye kur serwerları diğer pclere yerlestır gerısını o halledıyor...

peki bunu msn üzerinden hedefe yedirebiliyoruzmu?

Anlaşmalı yapcaksan Team Viewer Dan iyisi yok derim ben :S

ya böle açıklamalar yapıncada üyeleri kendime yönlendiriyom diye fırça yiyorum ama kendimi de tutamıyorum:durdurun

Team Viewer ve Logme in karşı tarafaın haberi olacaksa çok güzel mesela özellikle logme in

kendi pc nde bile olmana gerek yok arkadaş veya kendi pc nde bişi yapmak için

ama gel gelelim kurbana bağlanacaksak yani karşı tarafın haberi olmayacaksa bunu eski keyloggerlar şimdiki trojanlarla rat larla yapmanız gerekir eeeeee tekneloji ilerledikce bunların özellikleri ve güçleri de arttı tabi:goz:

neden eski keylogger dedim çünki şu an keyloggerların hemde en sağlamların bile smtp servisleri devre dışı tamam ftp ye log yolluyolar ama ya yarım yamalak oluyo yada çok uraştırıyor
ama şimdi öle trojanlar varki siz ona değil kurban size bağlanıyor ve buda yakalanmanızı zorlaştıryo hatta işi tam olarak bilmeyenler için imkansızlaştıryo ama sanırım bu programları burda söylersem banlanırım :goz:

bu arada güvenmediğiniz yada yöneticisini çok iyi tanımadığınız yerden sakın indirmeyin derim eee kimse ava giderken avlanmak istemez değilmi:goz:

bu arada ben bunlar hiddencam la yaılıyor diye kasdetmiyorum sakın ha ben kullanmadım bile bunu benim dediklerim başka

şimdi herkeze tesekkurler oncelikle yorumları ıcın... ben karsı tarafın pc sını ıstedıgım gıbı yonlendirebilirim kurcalayabılırım atıyorum bana sormaz bu program ne ıse yarıyor diye... ben kurarım oda kaldırmaz tamamen karsı pc nın sistemini herseyını kurduktan sonra ben istedigim zaman o anlamadan evımden onun bilgisayarına baglanabilicekmiyim yanı bu hidden cam ile ? cok tesekkurler

her seferinde yeni ıp mi giricem diye sormuşsun çözüm olarak sabit ıp kullanabilirsin bu sayede her seferinde ıp le uğraşmak zorunda kalmassın diğer soruna gelince keylogger olarak araman gerekiyor.ama bu sitede bulamassın.

Geri