Passenger
DontWannaMyDiaßLo
- Reaction score
- 0

Güneşin doğuşunu izlemek güzeldi senle.. Baksana daha cocukken sevmişim ben güneşin doğuşunu , sarısını , kızıllığını , suya inat ıslanmadan göz kırpan güneş kardeşi ....
Belkide Karanlığa inat Hala hep aynı saatte aynı sahilde bizlere gülümseyen Güneşi sevmişiz biz birtanem. Hiç aksatmayışı bizi daha da hırslandırırdı hani..
Bazen üzüm salkımların kokusu gelirdi sahil yolunun çakılları arasından. Çalmazdık Bağ bozumu gelsin yeriz derdik ama Göz hakkı işte Dayanamazdı. Ben çalardım Sen yerdin ... Bana kalmaz bende olsun canım çekmiyor derdim ....
Oysa sana bakmak varken cocukken bile gözlerine bakmakk doyasıya ... aynı güneşin doğuşundaki gibi hiç batmıyacakmış gibi gözümü kırpmadan sana bakmak ....
Sen olmak sonunda .... Egenin kokusu bize işlemiş Küçük .. Küçük dedimde kızardın . Sende bana inat abi derdin . Ben cok kötü olurdum. Severken , Özlerken , Hissederken ... Abi olmam ben
Şimdi gene aynı yerden güneş doğuyor . Sahil yolu çakıllı değil artık ; yeni asfalt dökmüşler.. Aynı kalan birşeyler hala var.
Aradan birkaç adım yıllar geçsede ... Ben Hala aynı sahilde Senleyim ...
Şimdi Uzaktan Seviyorum Seni ... Bir türlü gözlerine bakıpta söylememiştim . Geçsede yıllar , gitsende bu diyardan soluksuz , ıssız ....
Haykırıyorum işte Güneş Kardeş , Çoookkk Seviyorum... Seviyorum.... Hemde Çok....
Bizimkisi bende kaldı .. Belkide oda sevdi beni.. Mechul ... Ama bu içimdeki bana acı versede . Hayata bağlıyor be Güneş kardeş.... Varsın bilmesin Ey sahil ... Varsın bilmesin Ey yüreğim ... Ben onu çok seviyorum......
Şimdi Uzaktan seviyorum .... Kaybolup giden güneş gibi akşam sefasının üstünden Seninde gidip kaybolacağını bile bile ... Geceye İnat Seni bekliyorum .
Biliyorum çünkü gene sabah olacak , aynı sahilde aynı yürek umudu doğacak ... Belkide ....
Belkisi yok işte ....

Şimdi Uzaktan Seviyorum.. Sebebsiz, Düşünmeden , yargılamadan .....