uzak masaüstü

selin_tek

New member
Reaction score
0
ben uzak masaüstü bağlantısı ile iş yerimdeki bilgisayarıma bağlanmak istiyorum fakat modem ayarlarımı yapamıyorum.
iş yeri uzak masaüstü üzerinden istanbuldaki server a bağlı ve tüm iller net üzerinden sirkete ait programı kullanıyor. ben evden nsl bağlanırım modemden nasıl port acabilirim yardımcı olabilirmisinizzzzz

modemine göre port ayarlarını yapmak gerekiyo her modeni farklı port ayarları mevcut bunun yerine benim size önerim TeamViewer - internet üzerinden ücretsiz uzaktan bakım ve uzak masaüstü paylaşımı adresinden teamviewer kurmanızdır iki tarafada kurucagınız teamviewere kendi belirlediginiz şifreyi ve sabit id seçenegini seçerek istediginiz zaman baglanıp işlemlerinizi yapabilirsiniz çok kulanışlı ve kolay kulanım sunmaktadır..

teamviewer biliyorum fakat iş yerindeki pc ye kuramam sirketdekiler istedikleri an bağlanabiliryorlar ve bu programı görebilirler ayrıca işyerindeki pclerde hesaplarda zaten kısıtlamalar var . Uzak masaüstü ile bağlanmamda onların haberi olmazlar diye sanıyorum

yaaa yardım edecek yokmu bilgiye ihtiyacım varrrrrrrrr

Saglam bir Trojan at!kendin yükle maile falan ugrasmadan kur sirketin sana ait olan bilgisayarina sonra Sirketteki bütün bilgisayarlara gir!hackhell de hack paylasimlari olmadigi icin google dan arat bulursun ama önce iyi bir ögren sonra kur!ayni anda basklarida girmesin:durdurunBeceremessen YAPMAAAA!:001_rolleyes:

Mahokan o tarz şeylerle ugraşmıyorum yinede sgl
sadece evden işlerimi yapmakdı amacım ama sanırım yardım edebilecek yok

Mahokan o tarz şeylerle ugraşmıyorum yinede sgl
sadece evden işlerimi yapmakdı amacım ama sanırım yardım edebilecek yok

Simdi ilk önce bilgisayarina sifre koyuyorsun(isyerindeki bilgisayarina)daha sonra bilgasayarima sag tiklayip oradan özellikler bölümünden uzak masaüstüne geliyoruz ilgili kutucugu isaretliyor uygula diyor ve tamam a basip burada cikiyoruz!Bundan sonraki en karışık durum ise ADSL modemden port yönlendirmesi yapmak. Bunu ADSL modeminin IP' si aracılığı ile web arayüzüne girip genelde NAT' ın altındadır. Resimdeki gördüğün ayarları yapip modemin hafızasına almasını sağliyorsun.
2rm0.jpg

Resim alintidir!
Modem ayarlarını da bitirdikten sonra bağlanmak istediğin bilgisayarın İP sini öğreniyorsun.what is my ip gibi. Daha sonra Başlat>programlar>donatılar>iletişim>uzak masaüstü bağlantısına tıklıyoruz yada calistira mstsc.exe yaziyoruz.Hatta “mstsc /v:192.168.1.21″ gibi bir değerle istenilen makineye direk bağlantı sağlanabilir.Cikan pencereye baglanmak istedigin bilgisayarin ip sini yaziyorsun ve baglan diyorsun ve kullanici adini ve parolani yaziyorsun ve baglaniyorsun!Firewall kapali olsun!Umarim isine yarar!

Eger problemin olursa buraya yaz sorununu gidermeye calisirim!

Geri