uzak masaüstü bağlanma

gvnmnr

New member
Reaction score
0
arkadaşlar hemen hemen bütün programları denedim ama karşıdaki pc ye program yüklemedenn Ip den bağlanabileceğim ama gerçekten çalışan bir program veya yöntem var mı ?

xp nin kendi uzak masaüstü bağlantı sihirbazını denedinmi denediyipte bağlanamadıysan ne hata verdi ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı oluruz

genelde o hatalarla bende karşılaşıyorum adamın pc de şifre olmadığı halde şifre istiyor bizim karşıdaki arkadaşın pc ye girmeyi denedik öyle oldu.

mcerdem arkadasımın dedıgı gıbı ag baglantılarımdan uzak masaustu baglantı sıhırbasından yapıcaksın?bısım arkdaslarda 3 kısı ortaq baglandılar hıc bı program ve sorun yasamadıLar!!

zzzeeeuuus' Alıntı:
genelde o hatalarla bende karşılaşıyorum adamın pc de şifre olmadığı halde şifre istiyor bizim karşıdaki arkadaşın pc ye girmeyi denedik öyle oldu.

bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler/yönet e giriyoruz orda sistem araçları altında yerel kullanıcılar ve gruplardan User ı seçip sağ taraftaki administrator, guest ve kullanıcı adın yazanın her birne teker teker sağ tıklayıp parola belirle de ve bi parola belirle hepsine hepsi aynı da olabilir farklı da. oradaki support ve help asistant hesaplarını silebilirsin bi sakınca yok bu yaptığınız şifre aynı zamanda ağ şifrenizdir ;) saygılar

Geri