uyurken düşer gibi olup sıçramak.!!!!

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

arkadaşlar ben de bi yerde gördüm
hani bazen uykuya tam dalacakken ayağımız kayar ve uçurumdan düşer
gibi oluruz ve hemen sıçrarız...bunun nedeni nedir?
Ruhun bendenden ayrıldığı doğru mu?
yorumlarınızı bekliyorum...

ruhun bedenden ayrılması mı ? zuhaha :)
adını hatırlyaymadıgım bir bilim dergisinde okumustum
darwin'in evrim teorisinden yola cıkarak insanın evrimleşerek maymundan türediğini soylebiliriz
ve yine bu teoriye baglı olarak soyle bir yol izleyebiliriz;
maymunlar bir daldan diğer dala atlarken, diğer dala tutunamayıp düşecekmiş gibi olur
insanoğlu da bazen uykuya geçiş anında aynı duruma benzer bir olay yaşar
işte düşer gibi olmamızın sebebi bilimsel olarak budur diye okumustum
ama ruh bedenden ayrılır mı ayrılmaz mı o tur konularla ilgilenmedigim icin bilemiycem :)

Yapmayin Arkadaslar Bu Olay Sinir Bosalmasi :) :) :)

arkadaslar ruhun uyurken bedenden cıktıgını duymuştum o uyurken düsme olayı ise bildigim kadarıyla bilimsel bir sey insanın bazı metabolik olayların baslaması ve gerceklesmesi icin heyecan gibi adrenalin norepinefrin gibi bazı hormonlarının salgılanması gerekir bunun vücut tarafından düzenlenmesi icin diye okumustum bir yerden

facetoface' Alıntı:
ruhun bedenden ayrılması mı ? zuhaha :)
adını hatırlyaymadıgım bir bilim dergisinde okumustum
darwin'in evrim teorisinden yola cıkarak insanın evrimleşerek maymundan türediğini soylebiliriz
ve yine bu teoriye baglı olarak soyle bir yol izleyebiliriz;
maymunlar bir daldan diğer dala atlarken, diğer dala tutunamayıp düşecekmiş gibi olur
insanoğlu da bazen uykuya geçiş anında aynı duruma benzer bir olay yaşar
işte düşer gibi olmamızın sebebi bilimsel olarak budur diye okumustum
ama ruh bedenden ayrılır mı ayrılmaz mı o tur konularla ilgilenmedigim icin bilemiycem :)

huh hah hah ben hayatımda daha bu kadar sacma bir acıklama daha duymadım kim sallamıs bunları gülmekten yere yatacagım

ruhun bedenden ayrılması olur mu yhaa :saskin

yapmayın yha Ruh öle beden den ayrılıp istediqi yere gider mi hiçç... ruh ayrılırsa beden ölürr :(

bi yerde okumustum acıklaması şöyle...

Bu olay --> rüya görüyorsunuz ve biranda olayın qerçek oldugunu hissediyorsunuz nasıl uykuda konuşanlar var, yürüyenler var buda onun gibi bişeyy ...beyin bunu algılayarak vücüdu uyarıyor.... Ve reflekslerimiz harekete geçerek bizim rüyadan sıçramamıza neden oluyorr :melek

bu kadar basit :p

bence gordugun ruyanın etkısı ıle oluyordur.​

ben bi kere afedersiniz tuvalete otururken uyumuş kalmışım... ozman da sanki bana alafranga tualetin içine çekiliomuşum gibi gelmişti... one ki acaba...

Benim bildiğim rüyada ruh bedenden ayrılıyor ve en uzun ruya 3 sn sürüyor daha fazla sürse zaten hakkın rahmetine kavusmus oluruz =)

ruh mu ayrılıp teoriyle mi alakası var bilemycem ama olduu zaman cok kötü oluyo cunKu bendede cok oluyo :D

bana da sık oluyor neden aacaba merak ettim şimdi....

Geri