Uykularınız Kaçacak "Paranormal Activity"

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

rqyloz.jpg

Uykularınız kaçacak

Herkes sonuna kadar seyredemiyor. Seyredenler günlerce uykusuz kalıyor...

Psikolojik gerilim alanında Blair Witch Project'ten sonra yeni bir kült film olması beklenen "Paranormal Activity" ABD'de hafta sonunda 77,873 dolarlık gelirle yapım masraflarının yedi katını elde etti.

2007 yılında çok düşük bir bütçeyle çekilen ve 2009 yılında gösterime sokulan Paranormal Activity'nin ağırlıklı olarak internetten viral pazarlama ile başarıya ulaşması bekleniyor.

Yönetmenliğini Oren Peli'nin yaptığı film, belgesel tarzı çekimleri ile izleyenlerde şok etkisi yaratıyor. Filmi izleyen bazı seyircilerin sonunu göremeden sinema salonunu terk eettikleri bazılarının ise günlerce uykusuz kaldığı söyleniyor.

Türkiye'de 4 Aralık'ta gösterime gireceği söylenen filmin konusuna gelince; genç bir çift evlerinde garip bir gücün varlığından şüphelenmeye başlar ve evlerini kamera sistemiyle donatıp kayda başlarlar.

Kaynak

Güzele benziyor.

Zaten korku filmini böyle amatör çekim tarzı yapınca daha bi korkunç oluo bu filmde öyle galiba.... Ayrıca REC filmini tavsiye ederim herkese... ;)

izlemeyi isterim ben valla

Değişik bir belgesel türüne benziyor.
Türkiye'de yayıma girince izlerim sanırım merak ettim doğrusu.
Beni uykusuz bırakan bir olgu olmadığı için...

tavsiye ederim. bizim ev arkadaşına izlettik, 2-3 gündür evde yalnız kalamıyor. adamın dersi yokken bile okula geliyor evde tek kalmamak için =)
bu filmi izledikten sonra 'paranormal entity' filmini de izleyin..

arkadaşlar ben izledim çok manyak bir film en iyi korku filmi kesinlikle izleyin şiddetle tavsiye ediyorum

bende iZLedim çok iyi bir fiLm
fiLm baştan sona amatör kamerayLa çekiLmiş buda gerçekçiLiği arttırmış
ayrıca fiLmde gizem oLduğu için bir sonraki geceyi merakLa bekLiyorsunuz
tavsiye ederim izLeyin ama etkiLenebiLeceğini düşünen arkadaşLarımız izLemesin çünkü evde yanLız kaLdığında uykuLarı kaçabiLir

abartmayın isterseniz, gecen ay saat 2 de izledik filmi. internette gezerken yalnız izlemeyin baslığı altında güzel bi filme benziyordu ama söylendiği kadar korkunc değil! 2 sahne dısında gerilmedim desem yeri war...

1 aydır indirmiştim ama izlemeye fırsat bulamıyordum taki geçen haftaya kadar sonunda izledim.

Amatör kamera ile çekilmesi çok ayrı bir hava katmış cidden film çok müthiş sürekli

ne olacak şimdi dedirtiyor korku heyecan izlemenizi tavsiye ediyorum > korkucaksınız hihi > )

8 yaşından beri hiç bir korku veya gerilim filmi beni korkutmadı korkamıyorum artık :S

Geri