Uyenin Altına Resim Ekleme..

nickho

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Resimdeki Gibi Uye Adının ve Yazısının Altına Nasıl Resim Ekleyebiliyoruz?
96266.bmp

sanırım sen avatardan bahsediyorsun...

Eğer forum yöneticisi isen bırak herkes vatarını kendisi koysun.. yok üye isen kontrol paneli Avatar bölümünden avatar yükleyebilirsin...

Kardes Sen Herhalde Rütbe Reminden Bahsediyorsun O Çok Basit vBulletin Admin Paneline Girecen Orada Rütbe War Oradan Rütbe Ekleye Tıkla Sonra Oradan Rütbe Resmi Ekle MSJ Sayısını Yaz Ve Ekleye Tıqla Mesela Üye Gruplarına Özel Yapacaksan Oradan MSJ Sayısını 0 Yaz Sonra Üye Grubunu Yaz Sonra Bakımdan Güncelle War Oradanda Üye Rütbelerini Ve Başlıklarını Güncelle War Oradanda Güncelle Olur :goz:

Eğer Yapamassan Yada Anlamadıysan Bana PM Atarak Ulaşabilirsin...

aynen son mesajdakkı gıbı

2 üstümdeki msj gibi

Çok kolay kardeş.Eger admin sen yönetim paneline gir daha sonra.Hızlı üye bulucuya kendi nick ini yaz ve daha sonra profil bölümünden kullanıcı başlıgı yazan yere koymak istedigin resimin upload linkini eklersin ve sonrada hemen altındaki "Kişisel Rütbe Başlığı"yazan yeride evet admin ayarı html kullanılmaya izin verildi olarak değiştirdigin zaman iş tamamdır.Biraz karışık oldu ama anlamadıysan yazarsın daha uzun ve resimli olarakda anlatabilirim.

SAygılarımla.

1 sorum olacak ben şimdi adminim ve ben admin yazısının altına admin yazana bir hareketlli yazıcam fakat yapamıyorum.detaylı anlatan biri olursa çok mutlu olurm
şimdiden teşekkürler

Geri