Blade
BaBaCaN
arkadaşlar uydunet 1 mbps limitsiz fiyatına baktım 36tl ve bağlatmak istiyorum ama önce sizlerden bir bilgi alayım dedim belki aramızda kullananlar vardır. bağlatmak için neler yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
Türksat çalışanıyım sorularınıza yardımcı olabilirim...
arkadaşlar uydunet 1 mbps limitsiz fiyatına baktım 36tl ve bağlatmak istiyorum ama önce sizlerden bir bilgi alayım dedim belki aramızda kullananlar vardır. bağlatmak için neler yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olurmusunuz.
2 yıllık TTnet abonesiyken, gereksiz yere ve kullanmıyorken telimi ve adsl aboneliime son vererek uydunet 512 mb limitsiz internet bağlattım. bazı sorunlar yaşadım ve 1 mb sınırsıza geçtim. işin doğrusu ttnet e dönmek te istemiyorum ama bir çare arıyorum.
Neden mi: Online oyun oynayanlar için özellikle hiç uygun değil çünkü 10-15 dk.da bir internet kopuyor.
Bu arada bu konuda connection/disconection log file tutmuyoruz diyıorlar. ben d ebunu yapan program arıyorum.
Bu arada bilinmesi gereken bir diğer husus da, adsl aboneleri modeme reset atıp otomatik ip aldıklarından ip değiştirebilirler. ancak uydunette ip niz haftada bir değişen otomatik ip