Uyarmadın deme Fadime! !!!!!!!

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Uyarmadın deme Fadime!

Yeni taktik buymuş: Darbe yaptırıp yok edemeyince, seçim sandığında dize getiremeyince, miting düzenleyip tutturamayınca, gizli örgüte adam vurdurup bomba attırıp söktüremeyince, "yolsuzluklardan" vuracaklarmış...
Halk bakacak, "aaa, bunların arasında da yiyiciler varmış yahu" diyecek, oyunu vermeyecek.

Böylece, hiçbir yolsuzluğa bulaşmamış, hırsız olmayan, pırıl pırıl belediyeciler devri başlayacak örneğin, herhalde hiçbir "şaibesi" olmayan uzaylı dostlarımız da uçan dairelerinden inip merkezi iktidarı ele geçirecekler. Böylesi ancak uzaydan gelir çünkü.
Ondan sonra da hiçkimse hiçbir şey "yemeyecek", devr-i saadet gelecek.
Muhalefet yandaşı memur gazetelerinde de "işte ne güzel yolsuzlukların üstüne gidiyorlar, daha ne yapsın bu CHP yahu" teranesi başladı bir yandan... Yıldızı parlayanlar varmış, Önder Sav gider onlar gelirlermiş, CHP sütten çıkmış ak kaşığa dönermiş...

Kendilerini gene büyük bir hayal kırıklığı bekliyor...
Sonra uyarmadın deme Fadime!

AKP iktidarı, öyle yolsuzlukla molsuzlukla yıkılmaz.
İki adam harcayıp hükümeti silkelemek, Avrupa ülkelerine mahsustur.
Burası durmuş oturmuş, ahlak değerlerini feodal sistemden kapitalist sisteme "vakitlice" geçirmiş, üstelik kapitalizmin "vahşi" aşamasını geride bırakıp sosyaldemokrasiye yönelmiş ileri bir toplum değildir.
Köylülüğü tasfiye etmiş bir ülke, hiç değildir.
Sınıf değiştirmenin, yirmi yıl öncesinin başdöndürücü ivmesine göre yavaşlamış olmasına rağmen gene de yürüdüğü bir hareketlilik sürmektedir burada...
Sınıf değiştiremeyen memurlar ve gazeteciler ne kadar ağlasalar da, köylü onlarla hiç de aynı fikirde değildir!
Şehirleşme, daha doğrusu "lumpenleşme" süreci bitmemiştir.
AKP iktidarını iki değil on sekiz yolsuzluk dosyasıyla da yıkamazsınız.
AKP iktidarını ancak ve ancak "ekonomik büyüme hızının kritik noktaya düşmesi" götürür... "Avrupa'nın insan hakları" falan filan da aydınlardan başka kimsenin umurunda değildir.
Bunu gören daha hınzır ve daha tilki birtakım muhalifler, "ekonomik kriz patlasın, memleket batsın, aç kalalım, yeter ki bu hükümet gitsin" beklentisi içine girmemişler miydi?

Oysa, bütün o battık batıyoruz teranesine rağmen anlaşılıyor ki, kriz mümkün olduğunca "az hasarla" atlatılacak! Utanmazca umulan çöküntü gerçekleşmeyecek.

Bir tek yolunuz var arkadaşlar, bir tek yolunuz: Yeni bir parti kurulacak, bu parti memleketi "bunlardan" daha iyi yöneteceğini somut kanıtlarıyla ortaya koyacak, bu da yetmez, seçmeni ikna edecek... Bu parti asla sol değil, liberal ve demokrat bir parti olacak...Önderini ve kadrolarını bulursanız bana da haber veriniz! Böyle bir parti doğsun, oy vermezsem şerefsizim.
Öbür türlü, Zahit gider, Abüzittin gelir, siz de kendinizi ve müşterinizi kandırdığınızla kalırsınız.

Bak Fadime, bu kafayla seçimi gene kazanamayacaksın, sonra uyarmadın deme!

Yayın tarihi: 24 Eylül 2008, Çarşamba
http://www.sabah.com.tr/2008/09/24/haber,E1A9DC9B40FA4853A01D4772CF95EF0F.html

tertemiz bir akp ... yıkılmaz tabi :D:D:D:D:

akp yıkılmaz ,bunu eski %47 ler ,şimdiki %60lar söylüyor.....

akp yıkılmaz ,bunu eski %47 ler ,şimdiki %60lar söylüyor.....

bilmem oy oranını ama yıkılmayacak partide yok sistemde,,şunu bilelimki haklı olduğun konuda kibre saplanılmasın,haksızlk zaten bulaşılmasın, yanlışın varsa zalimsindir,çekersin,zulümle abad olanı görülmemiştri. rabbim dürüst insanların azmini gayretini artırsın,nefse uydurmasın,galip geldikçe nefret b ve sapkınlığa kibire daldırmasın,,

bizler;; gururlama padişahım senden büyük ALLAH var diyen ecdadın çocuklarıyız..
unutulmasın.

Hala gelmiş burada hırsızları savunuyorsunuz.Cidden plaket vermek lazım size.

Bülent Arınç bile isyan ediyor yolsuzluklara,bizim forumun akp lileri utanmadan gülücükler saçıp,konu açıyorlar.

Sizin gibiler oldukça % 47 az katılıyorum.Bence daha çok çalsın yetim hakkı yesinlerki sizde daha bi sıkı sarılın partinize..

Hala gelmiş burada hırsızları savunuyorsunuz.Cidden plaket vermek lazım size.

Bülent Arınç bile isyan ediyor yolsuzluklara,bizim forumun akp lileri utanmadan gülücükler saçıp,konu açıyorlar.

Sizin gibiler oldukça % 47 az katılıyorum.Bence daha çok çalsın yetim hakkı yesinlerki sizde daha bi sıkı sarılın partinize..

forum şikayet bölümüne şikayet ettiğin konunun altına bu mesajı yazan sen evet sen raul evs;yazıyı kaleme alan engin ardıç,,forum kuralı gereği kaynak eleştirisi mümkün değil iken, ve yazıda yolsuzlukları savunulmuyor aksine chp iktidara neden gelemiyor ,o anlatılıyorken, eşek anırdı,yok namaz şovları gibi tahrik içeren birsürü konu açan siz ; ne hakla konuyu bulandırmaya çalışıyorsun,varsa yorumunu alalaım yoksa konuma gölge etme. herkes haddini bilsin. okumadan yorum yazma.

Adamların hergün bir yolsuzlugu ortaya çıkıyor.Senin açtıgın konulara bak.İnsan utanır biraz.

Din,vatan edebiyatı yapıyorsun ama yetim hakkı yiyenler için tek kelime etmiyorsun.Ayıptır şu hırsızları savunmayın burada.Ya da milyonlarca dolar çalan bu adamlar içinde bir iki kelime laf edin.
En azından yanlış yapmışlar ama biz hırsızları seviyoruz deyin.

Engin Ardıç bey yazmış, diyoki memlekette namuslu adam kalmamış
uzaydan mı getirecez veye gelecek diyor.Birilerininde hoşuna gidiyor
ne hikmetse.Biz istemezmiydik AKP nin yurdumuzu gül bahçesine
çevirsin.Ama olmadı yapamadılar.Ne yaptıklarıda o kadar açıkki ne
akıl nede mantık kabul eder.Bu kadar net diyorum.Ama bazıları Padişah
özlemi çekiyorsa o arkadaşlarada lafım yok...

Adamların hergün bir yolsuzlugu ortaya çıkıyor.Senin açtıgın konulara bak.İnsan utanır biraz.

Din,vatan edebiyatı yapıyorsun ama yetim hakkı yiyenler için tek kelime etmiyorsun.Ayıptır şu hırsızları savunmayın burada.Ya da milyonlarca dolar çalan bu adamlar içinde bir iki kelime laf edin.
En azından yanlış yapmışlar ama biz hırsızları seviyoruz deyin.

arkadaş!! bak sen bana bunları diyorsun ama benim açtığım başka bir konuda ben yorumumu şu şekilde yazmışım iyi okuda kim yanlış yapıyor öğren; ayrıca siz kendi hırsızınıza benim eleştirim kadar bir yuh çek bir eleştiride sen getir de biz görelim; iyi oku yalnız ben ne demişim;;;;;bak bakalım,,,Arkadaşlar! forumdaki yönümü tavrımı çizgimi bilenler bilir,,katıksız,sivri dil,hakkaniyet ölçüsü savrulma yalpalama kabul etmez,satmaz,satılmaz,fikriyatımdan zerre taviz kopmaz biri olarak,bu yazıdaki hak ölçüsüne dilsiz kalamzdım ve alıntıladığım yerde yine aynı kaynaklardan habervaktim.com dan.dır. şimdi bu yazıya ne islami duyarlılığa sahip arkadaşlar küfretsin,ne de yavuz hırsız dvüşcüsü sol eğilimli kemalist arkadaşlar ve bilimum ülkücü gardaşlarım da yüklenmeye kalkmasın. bu bir tesbittir ve bu tesbite katılmak yada katılmamak gerçeğine bir imzalık yazıyla ses verilsin yeter. sırf şu hak ölçüsü bile iktidar devşiriciliği ile bağlantısı meydana çıkasıya kadar benim gözümde akp lideri suçsuzdur fakat ilişkisi belli olunca yine bu hak ölçüsünden dilimin belasındadır.bunu şimdiden söylemiş olayımki, herkes bu minvali gözden kaçırmadan yorum yazsın..saygılar ..

bir insan akp yi çook seviyo olabilir...
tayyibin hayranı olabilir her ne olursa olsun tayyip ülkeyi amerikaya satsın genede de oyun onun diyebilir bunlara hiç bi lafım yok düşüncedir saygı duyarım ama APAÇIK ORTADA BELGELİ İSPATLI OLAN ŞEYLERDE BİLE HALA TAYYİBİ SAVUNMayı çalışıyonuz....
şimdi şöyle düşünün ben size burda an... da AL GİT ULAN desem sen bana küfür edersin
ama bunu tayyip dedi akp liler diyo ki çiftçi yanlı...

şimdi cem uzan satsaydı bu kadar memleketi ne dicekti sizin Akp li SAYGIDEĞER(!!!!) arkadaşlar "böyle olcağı belliydi cem uzan şerefsizin teki zaten...
ama tayyip yapıyo bunları ne diyolar ÖZELLEŞTİRME O GEREKLİ

son örnek başka bi ikdidarın bu kadar yolsuzluğu çıksaydı "Allahtan korkmuyolar diceklerdi"

şimdi akp nin çıkıyo ne diyolar BAL TUTAN PARMAĞINI YALAR...

ben hala anlam veremedim neyse zamanla ortaya çıkar herşey.....

bir insan akp yi çook seviyo olabilir...
tayyibin hayranı olabilir her ne olursa olsun tayyip ülkeyi amerikaya satsın genede de oyun onun diyebilir bunlara hiç bi lafım yok düşüncedir saygı duyarım ama APAÇIK ORTADA BELGELİ İSPATLI OLAN ŞEYLERDE BİLE HALA TAYYİBİ SAVUNMayı çalışıyonuz....
şimdi şöyle düşünün ben size burda an... da AL GİT ULAN desem sen bana küfür edersin
ama bunu tayyip dedi akp liler diyo ki çiftçi yanlı...

şimdi cem uzan satsaydı bu kadar memleketi ne dicekti sizin Akp li SAYGIDEĞER(!!!!) arkadaşlar "böyle olcağı belliydi cem uzan şerefsizin teki zaten...
ama tayyip yapıyo bunları ne diyolar ÖZELLEŞTİRME O GEREKLİ

son örnek başka bi ikdidarın bu kadar yolsuzluğu çıksaydı "Allahtan korkmuyolar diceklerdi"

şimdi akp nin çıkıyo ne diyolar BAL TUTAN PARMAĞINI YALAR...

ben hala anlam veremedim neyse zamanla ortaya çıkar herşey.....

yazımı ve son mesajımı oku hemde iyi oku ondan sonra yazını yaz,, boş terane yapmak kandilde yakışmaz.

€rd@ls10;3548192' Alıntı:
totaliter rejim gelecek :):durdurun

dalgamı geçiyosun dostum ne totaliteri,,hepsi silivride...:)

bu senin dediğin demirel yeniden gelirde balıkesirin merkezine deniz getirirse ozaman olur..:)

ben liberalist değilim,ama sonu gelenin yerine geçecek sistem nedir..yada liberalizmi bitiren nedir ..sosyalizm mi gelecek,? yazıyyı kaleme alanda buraya aktaranda sana ders verir bu iki konuda.hatta saf dediğin bişey bilmez dediğiniz bu millet bile hatta köylü bile size 80 yıldır bişeyler anlatıp duruyor ama inatla anlamakta direniyosunuz..benim sistemimi merak ediyosan tek ve biricik değişmez sorgu sualsiz şekşiz şüphesiz islam...merak ettin diye yazdım haa..iyi tanı beni her dafasında yazmam.

senin sistemin bir ekonomik sistem olamaz. çünkü islamiyet bir dindir bir ekonmk sistem değil. bu yazıyı kaleme alan kişi bana ders verebilecek kadar ekonomiden analsaydı cenaze namazı kılınmakta olan liberalizmi savunmazdı. ekonomi konusunda kimle nerde isterse tartışırım. çünkü ekonomistim. bana ders verebilmesi içinde akademik kariyeri olması lazım. eğer akademik kariyeri varsa eyvallah. biz hiç bir zaman halkı ve en öçnemlisi köylüyü küçümsemedik. atatürk demedimi köylü milletin efendisidir diye. sosyalist sistem işçi ve köylü iktidarını savunmazmı. sadece demegoji yaparak biyerlere ulaşamssın. bunu kafana sok. 80 yıldır bişeyler anlatılmaya çalışılanda biz değil siz siniz.

ve bunun yerine hangi ekonomik sistem geçer tartışması öyle ayaküstü yapılacak kadar dar konuşlu bir olay değildir.

ha eğer bildiğin ve emin olduğun bir başka konu varsa onun hakkında konuşalım. çünkü bu konu hakkında hiç bişey bilmiyosun. sadece saçmalıyosun

:)) ekonomistisin akademik personelsin apoletli mevkilisin,vip sin elitsin vs.vs. yani diyosunki ben farklıyım ben konuşurum ben bilirim ,,öylemi,,,ı ıhh,,hiç bişey bildiğiniz yok,öyle zannediyorsunuz. büyüklerin deyimiyle kişi bilmediğini söylemek erdeminde bulunmadıkça bildiklerinin bile altında ezilir,tıpkı sizin az önceki mesajında hem sinir katsayının yükseldiğinin görüldüğü gibi. sakin ol kardeş. bana ne ekonomistsen ünvanın senin olsun lazım değil,,sosyalizmi övebilen bir ekonomist evinin bütçesini büyük ihtimal başkasına gördüren bir mirasyedidir. köylünün, solun gözünde ne olduğunu köylü biliyorki her iki kişiden bir soldan kaçmış:) ekonomini kürsüde yeni yetme burjuva çocukalrına anlatın kardeşim ,bize sökmez. sol muhalefettte kalmaya mahkum çünkü sol bunu seviyor daha fazlası elinden gelmiyor çünkü beceremiyor ,,bunu nerden anlıyoruz,,100 yıldır hep askerin ardından iş götürmüş ,demokrasiyi iç,ine sindirememişte ondan..şimdi postal delindi, chp diz çöktü..olay bu.

anlatabildimmi değerli ekonomistim..daha fazla çalışalım lütfen.

ben yetereince çalıştım merak etme şimdi hasat zamanı. ben senin saldırıların karşıında ne olduğmu söyledim dikkat edersen.

benim ağzımdan sosyalizm diye bişey çıktımı acaba??? istersen bir daha oku . olmadı bir daha oku.

100 yıldır sol muhalefette kalıyor ve hep askerin arkasında durmuş öylemi??
12 mart muhtırasında kim zarar görmüş bi bak. 12 eylülde kim zarar görmüş bi bak.
solcular hiç bir zaman askerin arkasına saklanmamışlardır. ama askerden sadece atatürk yüzünden nefret edenler askeri yıpratmak için neler yaptı bunu herkes çöok iyi biliyor bu ülkede.

sinir konusuna gelince emin ol benim kadar sakin bir adam daha görmemişsindir haytında. :)

loopesed bu yazıyı koyarken muhtemelen akp iktidarını öven ve akp iktidarının sarsılmazlığını vurguladığını düşündüğü için koydu:)

lakin beni için için güldüren(ağlanacak halimize)konu şu ki;

yazar açıkca akpnin hırsızlığını yolsuzluğunu kabul ediyor ama daha da kötüsü akp'nin yıkılmıyacağını çünkü buranın avrupa olmadığını halkın umursamaz,feodaliteden kurtulamamış,sosyal bakımdan geri kalmış bir sürü kitlesi olduğunu,demokrasi bilincine erişmemiş olduğunu söylüyor işte bu yüzden yolsuzluk haberiyle hükümet yıkılmayacağını söylüyor doğrudur sonuna kadar katılıyorum.

yazarı anlamadığım nokta şu ki;tüm bunları biz de biliyoruz eee o zaman ne yapalım yolsuzlukları açıklamayalım mı,nası olsa birşey değişmiyor diye;böyle kafa mı olur,burdan da yazarın artniyeti ortaya çıkıyor,kime çalıştığı ortaya çıkıyor,bırakın yesinler yahu diyor ve muhalefetin de yiyeceğini iddia ediyor,nerden biliyosun fala mı baktın?ben hayatım boyunca şundan hep emin oldum doğrudur chp den de kansız adam çıkar ama biliyorum ki chp den bir tane çıkarsa diğernden 10 tane çıkar ve chpnin açığını zaten akp sürekli elindeki olanakları kullanarak arıyor bir şey buldukları anda zaten anında yayınlatırlar sabaha atv'ye siz rahat olun ama akp o kadar avantajına rağmen örtbas edemiyor çünkü taşıyor kiri pasağı,yani şuna eminim ki sol ideolojiden gelen adamlardan bir tane ertuğrul özkök gibi adam çıkar 10 tane çölaşan ya da bekir coşkun çıkar ama akp'nin içinde binlerce melih gökçek,zhit akman,unakıtan var bunu samimiyetle söylüyorum.

aslında konu bu diil yazı çok anlamsız ve saçma;vermek istediği mesaj şu:çatlayın,patlayın,yolsuzluklarda ortaya çıksa her tarafdan bi deniz feneri de çıksa iktidarı alamazsınız.yani gayet çocukca ve aptalca bi mesaj.

Geri