Uyarı

MuH4mm3T

New member
Reaction score
0
Beyler bugün N-gage Libs Pack v3.0 adıdna bir dosya yayınlandı nette.Lütfen hiç biriniz bunu foruma eklemeyin ve kesinlikle telefonunuza da kurmayın.

Boyutundan şüphelenip (ilk versiyon boyutunda,oysa 2.0 ondan baya büyük ve 3.0 çıkması şuanda mantıksız gibi) içini açtım.İçinden kullandığımız bir çok programın app dosyası ve simgesi var.Ayrıyetten bunu hazırlayan ThNdRbRd lakablı şahısın eklediği bir uygulama var.Sözde telefon güvenliği için yazıyor.Ve 1 adet de PNG dosyası var,açtığınızda ekrana gelen fotoda:

TELEFONUNUZ ThNdRbRd TARAFINDAN BOZULDU

yazıyor!

Bahsettiğim app dosyalarınının sayısı bir hayli var ve her biri virüs içeriyor!!!

Lütfen yazdıklarımı dikkate alın ve bu dosyayı görürseniz telefonunuza yüklemeyin.Ayrıca buraya da eklemeyin.

Not: Fexplorer 1.6,Photoid 3.06,Photographer 2.75,simworks antivirus 1.63,Callcheater 1.08 ve F-Secure Anti-Virus NEW SymbianOS6 bunlar da sahte ve virüslüdür!!!​

alıntıdır

walla aga n gage'im olmadığı için kendimi kasmama gerek yok ama bende milletin tel.leriyle de uğraştığımdan dolayı bazen elime geliyo n gageler.o kouda buna dikkatli olurum.saol üstad.Saygılarla

N-gage i olanlar düşünsün walla...

bende war o yüzden
ama bu virüs sybian telefonların hepsinde çalışır boşuna sevinmeyin

MuH4mm3T' Alıntı:
bende war o yüzden
ama bu virüs sybian telefonların hepsinde çalışır boşuna sevinmeyin

imzan süper olmuş

bilgilendirdigin içinde eyw. bendede ngage var önüme geleni atıyorum telefona....:)

By_GeNcO' Alıntı:
imzan süper olmuş

bilgilendirdigin içinde eyw. bendede ngage var önüme geleni atıyorum telefona....:)
imza tabi güzel olacak :D
telefona herşeyi yüklüyon yarın bozulunca bozuldu diye gelme :)
o zaman ben uyardım derim :)

tşk. kardeş :)

n-gage için geçerliyse tüm s60'lar içinde geçerlidir o zaman bu yanılmıyorumdur inşallah valla uyardığın için çok sağol........

Saolasın kardeş :D de bir şey sorcam gunde 3 konu acmak yasak değilmi ?

Geri