Uyarı

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar onlarca uyarılara rağmen sitedeki bazı userların hala flood yaptığını görüyorum , verilmiş bir mesajı tekrar verildiğinde modlara bile kafa tutan arkadaşlar görüyorum . sitenin yoğunluğundan dolayı smod arkadaşlar bu user arkadaşları göremeyebilir . doğaldır. şöyle bir uygulama olsa :

seçilen modlar yada userlar hatta tüm kullanıcılar . buna benzer bir olay gördüğü zaman o arkadaşın yazdığı yerin hemen altına uyarı olarak yazı yazsalar ? örneğin ben flood yaptım yada kuralı ihlal edecek davranışta buludum ve ifrit arkadaşım bunu okudu . o yazının altına uyarı olarak yazı yazılsa : " Uzunefe Flood Yaptığı İçin İfrit Tarafından Uyarıldı " gibi. bu yetkiye dediğim gibi tüm kullanıcılar da dahil olabilir yada dark ın seçtiği kişiler de olabilir. kararı tabii ki dark verecek

fikir güzel dostum....

bu zaten yapılıyor ama özel mesajla,abartanlarda cezalandırılıyor..

çok güzel bi düşünce uzun.sana ve ifrit'e katılıyorum."Uyarı"butonu olmalı ve bi msjında belirli sayıyı aşanlar banlanmalıdır.yada buna benzer bir şey yapılması gerçekten çok iyi olur.

buna göre yenibir mod yazılabilir aslında hazırda varmıdır bilemem ama uyarı sadece flood üzerine olmamalı geneli kapsamalı açıklaması uyarı yapan user tarafından hangi konu üzerine uyarı yapıldığı yazılabilmeli budaha iyi olur ve bu uyarılarda mod smod ve site yönetimine mesaj yada ayrıbir sayfada liste halinde auto olarak gözüke bilmeli buşekil olur sa daha iyi olur ama bu modu yazacak birde kafası çalışan ve php dillerinden anlayan biri olmalı bilmem dark bunu yapabilir mi fikir güzel

birde flood un açıklamasını yapam flood ard arda mesaj atmak tır birinci meaj da yer varken ilk mesaja düzenleme olarak eklemekten se gerek siz olarak ikinci bir meaj daha atmak flood sayılır attığınız her mesajın arasında mutlaka bir userin mesajı olması gerek ama şuda var konu devamı flood sayılmaz birinci mesajda yer kalmadığında konu devamı olarak ikinci bir mesaj atılabilir buda flood sayılmaz bunada dikkat etmek gerek

benımkıde sadece bır onerı :D
hangı adam için hangı smod a lınk le gostererek hatasını gosterdı ve ılgılenmedı....(pm/msn vs ıle)
yada hangı mod yonetım bolumunde bu adam burda hata yaptı ve lınk ıde burda dedı de ılgılenmedık

sızde bu nu bı dusunun sonra devam edelım :D

leke uzunefe yada bır baska forum demırbasından bu yonde pm atmasını beklerım
bunu nerdeyse bı yıldır bangır bangır soluyorum (sadece burda degıl)

Geri