utorrent te nasıl hızlı dwnld yapılır?yardım pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

godzi1982

New member
Reaction score
0
1024kbit bağlantım var ancak utorrentte 10-15 kbit/s bazen daha da düşük bir hızda download yapıyorum bu normal mi? bir fikri olan yardımcı olursa sevinirim

evvet arkadaşım senin durumun gayet normal hiç bir sorun yok...

şöle açıklamaya çalışayım.. isterse 2048 bağlantın olsun senin download hızını dosyayı indirmek için bağlandığın seeder lar belirler..seeder demek dosyayı daha önceden indirmiş download etmek isteyenlerin dosyayı ondan çekmesi için bilgisayarında tutan kişidir..

eğer download hızını yükseltmek istiyorsan seeder ı yüksek torrent ler indirmelisin..ama şöle bi durum var almanyadaki türklerin açtığı torrent sitelerinde mesela dosyayı sadece bir kişi seed eder..ama 500kb/s upload hızı vardır..bu da sana rahat rahat yeter...

umarım açıklayıcı olmuştur bunlar senin için.. yinede aklına takılan bi şey olursa PM at bana..

arkadaşlar bu torrent programında port açınca indirme hızı artıyormuş doğrumu veya hız arttırmak için başka bildiğiniz basit bir şey varmı?

Yukarda da arkadaşın dediği gibi seedlere dikkat edersek gayet hızlı faydalanabilirsiniz. Genelde 100 kusurlerde indiriyorum tabiki işyerimdeki 4mb hızın bunda katkısı yuksek ama torrentz.com dan search ettiniz zaman seedler yazıyor. Bu şekilde bence en kaliteli downloadları yaparsınız. Kolay gelsin.

ilgilendiğin için saol kardeş bende 1mb kullanıyorum ama indirme hızım max 20 falan.. belkide net hızımla alakalı olabilir.. ama kaynaklarımda sadece buna yetiyor.. peki torrentde bildiğin bir ayar veya ayıptır söylesi üçkağıt varmı?

Gerçektende ilk kullanım ayarlarında modemi bıie secmedım. Direk kurdum utorrenti ve ilk acılısta gelen ayarlar bolumunde bi seçim yapmadım. Ama internet hızıyla alaklı evde benimde 20 falan çünkü. Apple da çalışıyorum, e haliylede hızlı biraz dns yurt dışı kulanıyoruz onunlada alakalı olabilir. :)

slm arkadaşlar ben utorrenti kullanmaya yeni başladım fakat programı bir türlü türkçeye çeviermedim bilen arkadaşlar detaylı bir şekilde anlatırsa şimdiden teşekkür ederim

Ustam selam, benim internet hizim ve torrent hizim asagidaki gibi, torrent hizimi daha yukseltebilir miyim acaba? Tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri