Utancı Şaşırdık

admiral

New member
Reaction score
0

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF Olağan Genel Kurulu’nda bugün yaptığı konuşmayla büyük tepki çekti. Erzik’in “UEFA’ya mailler göndermeyin, utanıyorum” sözleri oldukça dikkat çekti.

UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF Olağan Genel Kurulu’nda bugün yaptığı konuşmayla büyük tepki çekti. Erzik’in “UEFA’ya mailler göndermeyin, utanıyorum” sözleri oldukça tartışıldı.

Genel kurulda söz alan Erzik’in “Lütfen artık UEFA'ya mail atmaktan, faks çekmekten ve şikayet etmekten vazgeçin. Bana gösterilen o yüzlerce mesajdan utanıyorum” sözleri sonrası taraftarlar kampanyalarını hızlandırarak UEFA ve FIFA’yı mail ve faks yağmuruna tuttu.

Oldukça tepki çeken bu sözlerden sonra taraftarlar UEFA’ya gönderdikleri İngilizce, Almanca ve Fransızca metinlerde, Şener Erzik’in TFF Başkanı olduğu dönemde patlayan şike skandalına da yer vererek, Erzik’ten şikayetçi oldu.

UEFA Asbaşkanının şikeden değil de, futbolun temizlenmesi adına yapılan eylemlerden utanıyor olduğunu söylemesi ise oldukça dikkat çekiciydi. Bu sözler, Türk futbolunun mevcut durumunun adeta özeti olarak yorumlandı: Türkiye suçun varlığından değil, açığa çıkmasından utanıyor...​

Geri