Utan be adam

imza

New member
Reaction score
0
Bursa'nın Mudanya ilçesinde 14 yaşındeki B.Ç.'ye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle yargılanan Hüseyin Üzmez, tartışmalı bir rapor üzerine tahliye olduktan sonra hiç olmazsa susmak yerine her gün bir televizyon kanalına çıkarak gazetecileri tehdit ediyor, mağdurun ailesine güya yaptıkları iyilikleri ve 20 yıl önceki hovardalıklarını anlatıyor.

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın programına katılan 76 yaşındaki yazar Hüzeyin Üzmez, yargılanmasını şöhretine bağladı.

CÜZDAN MI SORAYIM
Üzmez kendisine asılanların 18 yaşından küçük olduklarını tespit edebilmek için cüzdanlarına bakamayacağını söyledi: "Sokakta caddede rahat yürüyemem. Lise talebesi geliyor. Orta yaşlı kadınlar geliyor, beni şapır şupur öpüyor. Ben 'çıkar cüzdanını 18 yaşında mısın, değil misin?' diyemem ki" şeklinde konuştu.

KIZLIK ZARINI DİKTİRDİM

Altaylı'nın mağdurun annesinin niye iftira attığı sorusuna ise Üzmez şu cevabı verdi: "Hakim onu da sordu. Ben kızımı para ile satmıyorum, Hüseyin Bey ona aşık olursa dini nikah yapar, bize yardımları devam eder, bunun için söyledim dedi. Hakime dedim, ben 20 sene evvel o hovardalıkları yapıyordum, bu da müsaitti. Evleneceği zaman ben kız değilim dedi çıktı. Ondan sonra bunu doktora gönderdik, zar diktirdik falan... Rezil olmasın diye, intihar edeceğim dedi."

Gazeteciyi tehdit etti

Adli Tıp Kurumu'nun B.Ç.'nin 'beden ve ruh sağlığının bozulmadığı' şeklindeki tartışmalı raporunun ardından tahliye olan Hüseyin Üzmez cezaevinden çıkar çıkmaz bağlandığı Fox televizyonunda da spikeri, "Gazeteci mazeteci dinlemiyorum, programın başından beri konuşuyorsunuz. Ben vaktiyle gazeteci vurmuş adamım" diyerek Ahmet Emin Yalman'a yönelik suikasta göndermede bulundu.

Devlet müdahil olacak

Bursa Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Üzmez'in taciz suçundan yargılandığı davada müdahil olma talebinde bulundu ve Adli Tıp Kurumu'nun raporuna itiraz etti. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Genel Müdürü İsmail Barış, Bursa Sosyal Hizmetler Müdürü Halim Melikoğlu ve Muhakemat Müdürlüğü'nden bir avukatla Bursa Adliye Sarayı'na geldi. Avukat, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün davaya müdahil olma ve rapora itirazla ilgili iki dilekçesini mahkemeye verdi. SHÇEK Genel Müdürü İsmail Barış, "Muhakemat Müdürlüğü avukatlarından bir arkadaşımız devlet adına mahkemeye başvurarak müdahil olmak ve rapora itiraz dilekçelerini sundu" dedi.

Dosya Adli Tıp'a gitmedi

Bursa Barosu,Hüseyin Üzmez'in yargılandığı davaya müdahil olmak istediğini açıkladı. Bursa Barosu Başkanı Zeki Kahraman B.Ç. ile ilgili dosyanın Adli Tıp Kurumu'na gitmediğini ve muayenenin iddianame üzerinden yapıldığını savundu. Kahraman jet hızıyla muayenenin de bir ilk olduğunu belirtti. Türk Tabipleri Birliği (TTB), İstanbul Tabip Odası ve ilgili uzmanlık dernekleri de Adli Tıp Kurumu raporunun bilimsellik boyutuyla ilgili bir rapor hazırlayacak.

(Yeni Şafak)

http://www.haber7.com/haber/20081101/Gunun-manseti-Utan-be-adam.php

bu nasıl bir insan yaaa.

suç aletini koparacaksın....

bu adamın derhal hapre geri gönderilmesi gerekir aksi takdirde yaptığı rezil açıklamalarla milletin sinirlerini bozuyor

adamın bir ayağı çukurda gözü ise çöplükte

birde yapmadım diye yalan söylüyor. ağzın yapmadım diyor ama tipin den hınzırlık akıyor

bu adam öle rahat bir biçimde konuşuyorki ulu orta; ne kanun, ne devlet, ne de hukuk tanıyor...ve ne gariptir ki ;birileri sanki bu pisliğe destek veriyormuş gibi adam o kadar da rahat ve hem kendiyle hem de savunduğu sapkın fikirleriyle gurur duyuyor hatta agresif tavırlarıyla birde gözdağı verip insan korkutmaya yelteniyor...

bravo buna taviz verenlere....

yazıklar olsun senin gibi adama

bu adam öle rahat bir biçimde konuşuyorki ulu orta; ne kanun, ne devlet, ne de hukuk tanıyor...ve ne gariptir ki ;birileri sanki bu pisliğe destek veriyormuş gibi adam o kadar da rahat ve hem kendiyle hem de savunduğu sapkın fikirleriyle gurur duyuyor hatta agresif tavırlarıyla birde gözdağı verip insan korkutmaya yelteniyor...

bravo buna taviz verenlere....

Niyeyse banada birilerinden destek alıyormuş gibi geldi...Suratında meymenet yok şerefsizin...

dokunulmazlıkları kaldıramayan şahsiyetler şeriat diye tribünlere oynuyo....
Şeriat gelsin ama herkese eşit uygulansın....
eşit olduklarını göstermek için de önnce bu adamı hadım etsinler sonra kemal unakıtanı ibret olsun diye taksimde sallandırsınlar.....

dokunulmazlıkları kaldıramayan şahsiyetler şeriat diye tribünlere oynuyo....
Şeriat gelsin ama herkese eşit uygulansın....
eşit olduklarını göstermek için de önnce bu adamı hadım etsinler sonra kemal unakıtanı ibret olsun diye taksimde sallandırsınlar.....

Ne şeriatı kardeşim
Hiçkimsenin hiçbir siyasi veya silahlı oluşumun Cumhuriyetimizi yıkmasına müsaede edemeyiz
Atam yıllar önce söylemişti zaten Harici ve dahili.... Memleketin tüm tersanelerine girilmiş...
Söyledikleri madde madde çıkıyor
Ne şeriat ne kapitalizm ne de başka birşey
Cumhuriyetimizi yıkamaz yıktırmayız

Saygılarımla

yerli yersiz her konuyu dine bağlayan vakit gazetesi bu konu hakkında dinden önce cemaat olgusuna odaklanmış gibi.. ne dersiniz?

Geri