XP Home,Firefox kullanıyorum.Açılış sayfam yahoo.Maillerimi kontrol etmek için yahoo'ya girmek istediğimde ID ve Pwordumu giriyorum beni tekrar Pword sayfasına yönlendiriyor,onuda giriyorum bu kez hesap bilgileri sayfamı açıyor.Yani maillerimi göreceğim sayfayı açamıyorum.Diğer taraftan foruma giriyorum nickimi kabuledip açıyor fakat herhangi bir alt sayfa açmak istediğimde tekrar kullanıcı adı ve şifremi istiyor.Oysa kayıt edip sakla dememe rağmen her açılışta aynı sorun.Birde sorunum Rapidshare FREE tıklıyorum,açılan sayfada .. dakika bekleyin diyor oysa ben hiç dosya indirmeden,bu uygulamanın nedeninide bulamadım.
Şunuda söylemek istiyorum ben bir program yükledim Megaupload ve diğerlerinden kurtulmak için proxy değiştiren bir program ondan sonra oldu gibi.Gerçi programı sildim ama sorunlar başladı çözemedim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Şunuda söylemek istiyorum ben bir program yükledim Megaupload ve diğerlerinden kurtulmak için proxy değiştiren bir program ondan sonra oldu gibi.Gerçi programı sildim ama sorunlar başladı çözemedim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.