Ustalar yardıma ihtiyacım var

hasavci

New member
Reaction score
0
XP Home,Firefox kullanıyorum.Açılış sayfam yahoo.Maillerimi kontrol etmek için yahoo'ya girmek istediğimde ID ve Pwordumu giriyorum beni tekrar Pword sayfasına yönlendiriyor,onuda giriyorum bu kez hesap bilgileri sayfamı açıyor.Yani maillerimi göreceğim sayfayı açamıyorum.Diğer taraftan foruma giriyorum nickimi kabuledip açıyor fakat herhangi bir alt sayfa açmak istediğimde tekrar kullanıcı adı ve şifremi istiyor.Oysa kayıt edip sakla dememe rağmen her açılışta aynı sorun.Birde sorunum Rapidshare FREE tıklıyorum,açılan sayfada .. dakika bekleyin diyor oysa ben hiç dosya indirmeden,bu uygulamanın nedeninide bulamadım.
Şunuda söylemek istiyorum ben bir program yükledim Megaupload ve diğerlerinden kurtulmak için proxy değiştiren bir program ondan sonra oldu gibi.Gerçi programı sildim ama sorunlar başladı çözemedim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Cookie problemidir.

Avant Browser, Mozilla Firefox' gibi extra browser'ları deneyin sorun olmadığını göreceksiniz.. (gerçi avant, explorer destekli çalışıyor)

Sorunun çözümü için temp klasörlerinin boşaltılıp, kota seviyesinin 2000 e getirilmesi olacaktır.. Haricinde explorer'i repair etmeniz gerekebilir.

kardeş at temiz bi format sonra kur xp professionial ı kurtul.. :)

:) Format Hiç Birşeyin Çözümü Diğildir Format Atmak Çaresizlikten Atmaktır Bence ...

Senin Yapçağın İse Bence Temp Dosyalarını Temizle + Aşağıdaki Linkten Ad-Aware SE Personal'i İndir Kur Ve Update Et Güvenli Kipte Tara Ve Pc'ni Spy'lerden Bi Arındır Ha Sonrada Yahoo Mailini Devamlı Kullanıyorsan Bir Yahoo Outlook Hesabı Oluştur Bu Tarz Problemlerden Kurtulursun ...

http://downloads.pcworld.com/pub/new/privacy___security/anti_spyware_tools/aawsepersonal.exe

Matrix20System20Failure.jpg

aglot'un dediklerine katılıyorum bence dene!

İlgilenen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.Birçok yolu denedim baktım olmuyor,format attım gitti.Hepiniz sağolun.

Geri