Ustalar kafayı yiyeceğim yardım lütfen

senseyak

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba Benm bir win 7 dvd im var bu dvd ile yaklaşık 5 ayrı pc ye ve evimdeki pc ye sistem kurdum ve win loader ile aktive ettim hiçbir sorun yok diğer pcler ve benim pc koç gibi çalışıyordu.
1 hafta önce evimdeki pc ye formak attım herşey normal anakartın sürücülerini yükledim reset attım ekran kartını yükledim reset attım aktive ettim rset attı ve açılırken win load exe bulunamıyor dedi sistem göçtü.

2. formatımda internet bağlantımı kesip denetim ilk önce aktiv ettim reset attım bişeyi yok ankartı yükledim bişey yok ekran kartını yükledim yine göçtü.

3.formatta başka win load programları denetim bazılarında DLL hatası veriyor bazılarında win load exe

Aktive etmessem herşey normal ama aktiv edince patlıyor sistem benım anlamadığım daha önce neden bu sorun yoktu okadar pc de denedim kendi pcmde yaklaşık 6 formatta sorunsuz çalışıyordu.

Bu sorunmu çözebilecek kişiye bol bol dua edeceğim.

Eğer benim gibi 38 kere format atıp kullandığınız bi pc ye format attıktan sonra veya atarken /System32/Boot/Winload.exe dosyası bulunamadı gibi birşey zırvalarsa.
benim gibi hdd ile kurulum dvd siyle pcdeki yazılımlarla falan uğraşmayın
nasıl olduğunu anlayamadım ama sorun bios.
Bios ayarlarını optimize edin yeter.(bu seçenek biosun içerisinde mevcut)

Eğer benim gibi 38 kere format atıp kullandığınız bi pc ye format attıktan sonra veya atarken /System32/Boot/Winload.exe dosyası bulunamadı gibi birşey zırvalarsa.
benim gibi hdd ile kurulum dvd siyle pcdeki yazılımlarla falan uğraşmayın
nasıl olduğunu anlayamadım ama sorun bios.
Bios ayarlarını optimize edin yeter.(bu seçenek biosun içerisinde mevcut)

hocam sıkıntıyı yeni gördüm çözdüğünede sevindim fakat o dediğin sorunun bios'tan kaynaklanacağını sanmıyorum. Bence senin loader de bi sıkıntı vardı yada sen yanlış bir yükleme yapıyorsundur... Biosla alakası yok bence... Cevabını zaten sen veriyorsun : '' Aktive etmessem herşey normal ama aktiv edince patlıyor '' yani o aktive programında ya bir bozukluk var yada sen yanlış bir yükleme yapıyorsundur...

win7 loader bios modlu aktivasyondur arkadaş zorda olsa bulmuş bazı bioslarda çalışmıyor

konuyu yeni gördüm daha önce görsem yardımcı olurdum..

Uzun uğraşlar sonunda loaderdan veya yüklediğim bişeyle bağlantılı olmadığını yani bişey yüklemedende 5 -6 resette göçtüğünü farkettim bu arada bu pc ye belki 200 kere format atmışımdır bunların 180 i xp ise 20 si win 7 dir yüklediğim şeyler hep aynı şeyler , virüsden şüpelendiğim için format atmıştım galiba o virüs biosuma etki etti die düşünüyorum.

Bios Güncellemeyi Dene Bence Loader Biosunu Bozmuş Olabilir

Geri