ustalar işletim sistemi tavsiyeniz

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
arkadaşlarım...ustalarım
denemediğim xp çeşidi kalmadı...modifiyeli-modifiye olmayan..
ama altta verdiğim bilgileri olan pc m den yeteri kadar performans alamadığımı düşünüyorum
nette yawaşlık---resimlerde geç açılma ---
asla oyun yüklemem ve oynamam
acaba vista ya geçsem mi diyorum
TAVSİYENİZ NEDİR ARKADAŞLAR
şu an perfect xp v2 kullanıyorum
işte bu sistemim;
124ac6f.jpg

bu da sistem özelliklerim;
zl510l.jpg

sistemin vistayı rahat kaldırır ama xpde daha hızlı çalışır.sonuçta vistada görsellik çok fazla ve xpde ilk açtığında hiç bir program yada internet kapalıyken 200 ile 300 mb arasında kullanılan ram vistada 400 500 mb olurki işlem yaparkenki ram ihtiyacı daha fazla olacak ona gore sen yap hesabını.hangisi daha ii performans verir.

xp için süper yanlız vista için bisi soleyemem ama onu da kaldırır rahat. sadece ekran kartını yukseltirsen vistanın nimetlerin den tam anlamıyla fayda lanırsın....

viper 02 kardesim kaldırır be sadece ekran kartı engel sadece direct 10 un guzelliklerin den mahrum kalır ama baska turlu bilgisayarın guzel.. vista okadarda ram yemioki ben denedim aeroda calısırken bile yedigi 580 mb ram....eger ekran kartı almayaya karar verir sen hesaplı+performans ta atı ekran kartları 1. ci :D

sistemin vistayı rahat kaldırır ama xpde daha hızlı çalışır.sonuçta vistada görsellik çok fazla ve xpde ilk açtığında hiç bir program yada internet kapalıyken 200 ile 300 mb arasında kullanılan ram vistada 400 500 mb olurki işlem yaparkenki ram ihtiyacı daha fazla olacak ona gore sen yap hesabını.hangisi daha ii performans verir.

xp için süper yanlız vista için bisi soleyemem ama onu da kaldırır rahat. sadece ekran kartını yukseltirsen vistanın nimetlerin den tam anlamıyla fayda lanırsın....

viper 02 kardesim kaldırır be sadece ekran kartı engel sadece direct 10 un guzelliklerin den mahrum kalır ama baska turlu bilgisayarın guzel.. vista okadarda ram yemioki ben denedim aeroda calısırken bile yedigi 580 mb ram....eger ekran kartı almayaya karar verir sen hesaplı+performans ta atı ekran kartları 1. ci :D

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR..
yani anladığım kadariyla 1gb hd ekran kartı almadan vistaya geçmemi tavsiye etmiyorsunuz anlaşılan..yanlış anlamadımsa eğer
ilgilenip vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim
başka fikrii olan arkadaşları da dinlemek isterim bu konuda

senin donanımına en uygun işletim sistemi vista homepremium 32 bit

senin donanımına en uygun işletim sistemi vista homepremium 32 bit

teşekkürler kardeşim
bunu dikkate alacağım....
ultimate 32 bit denemiştim ama kurdum ve hemen kaldırdım
xp den daha karmaşık gelmişti bana
acaba home premiumda ne gibi fark var...

teşekkürler kardeşim
bunu dikkate alacağım....
ultimate 32 bit denemiştim ama kurdum ve hemen kaldırdım
xp den daha karmaşık gelmişti bana
acaba home premiumda ne gibi fark var...
http://www.microsoft.com/turkiye/windows/products/windowsvista/editions/choose.mspx

burada tüm sürümler karşılaştırılmış ayrıca bilgisayarın için en uygun vista sürümünü

http://www.microsoft.com/downloads/...FamilyID=42b5ac83-c24f-4863-a389-3ffc194924f8

vista yükleme danışmanı programından öğrenebilirsin.

arkadaşım ekran karıtnı ATI hd3850 yada hd3870 den birini al vistayı rahatlıkla kaldırır

Geri