Usta Asker Geldi !!!!!"

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Selam millet 23 Aralık Cuma Günü Yemin etmiş olup TsK'ya Layık bir asker olmaya çalışacağım .
45 Gün daha İzmir - Yeni Foça'da kaldıktan sonra kadro birliklerimize gönderileceğiz .
45 gün daha eğitim alıcaz .
Ama ben komando olamaz raporu aldığım için komando eğitimi almıcam .
( hastalıktan dolayı )
Normal Jandarma oldum . Serbest dağıtım olucaz . Artık şansımıza neresi gelirse .

Ben yokken neler oldu millet .
:p

hos geldin sende cok anılar wardır sımdı ;)

hoş geldin yeminini de etmişin hayırlısı olsun
Her şey vatan için :)

hoşgeldin asker :)
hadi anlat anılarını bekliyoruz :)

YÜRÜRKEN BAZI SÖYLEDİĞİMİZ SÖZLER

HER , ŞEY , VATAN , İÇİN !
KOMANDO YÜRÜYÜŞ KARARI SAYILACAK , KOMANDO SAY !
:)
PİM ÇEK , BOMBA AT !
VATAN , SANA , CANIM FEDA !
VATAN , BAYRAK , DİSİPLİN , SİLAH !
ŞEHİTLER ÖLMEZ , VATAN BÖLÜNMEZ !
MAVİ , BERE , HELAL , SANA !
HER , ASKER , KOMANDO , OLAMAZ !

BEN 1. TABUR , 4. BÖLÜK , 5. POSTA'DAYDIM .
YARINDAN İTİBAREN AYRILACAK BİZİM KOĞUŞLAR FİLAN .
15 ER KİŞİLİK KOMANDO TİMLERİ AYRI KOĞUŞLARDA KALICAKLAR . BİZ KOMANDO OLAMAZ (rahatsızlığı ve hastalığı olanlar ) BAŞKA KOĞUŞTA KALICAZ .
YİNE 1. TABUR , 4. BÖLÜKTE OLUCAM .
BÖLÜK 450 KİŞİLİKTİ .
147 Sİ KOMANDO OLAMAZ . 60 KADARDA MESLEKÇİ GİTTİ . ( BEN MESLEKÇİ , YAZICI FİLAN OLAMADIM . HASTALIĞI OLANLARI YAPMIYORLAR . ANKARADAN ALBAYLAR , TUĞGENERALLER GELİP SEÇİYORLAR . MESLEKÇİLER YEMİN TÖRENİNDEN SONRA KADRO BİRLİKLERİNE GİTTİLER . )
BÖLÜKTE SAĞLAM GERİ KALAN 250 YE YAKIN KİŞİDE 15 ER KİŞİLİK TİM HALİNDE EĞİTİLİP , DOĞUDA DAĞLARDA OPERASYONLARDA GÖREV ALICAKLAR .
ALLAHIM HERKESİN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN .

bı daha ne zaman gıdıceksın ...

en güzeli bu bence

VATAN , SANA , CANIM FEDA!

ya da

ŞEHİTLER ÖLMEZ , VATAN BÖLÜNMEZ

Ho$GeLDiN LeKe NaSi£SiN ßaKa£iM..

Bende 2007 de gidicem ama sonlarına doğru :)
Okul biticek ben cufff askere :)
Artık diğerlerinin yanında koskocaman bi ben olucam :)

hoşgeldin leke.. hiç anın olmadı mı daha, bişeyler yazmamışsın.. adamlar 28 günlük bedelliye film sığdırdılar bea, sende tık yok :) .. izmir yeni foça efsane derlerdi bize.. en ağır komando eğitimi foçada verilio die anlatırlardı.. gerçekten öyle mi??

allmoon' Alıntı:
hoşgeldin leke.. hiç anın olmadı mı daha, bişeyler yazmamışsın.. adamlar 28 günlük bedelliye film sığdırdılar bea, sende tık yok :) .. izmir yeni foça efsane derlerdi bize.. en ağır komando eğitimi foçada verilio die anlatırlardı.. gerçekten öyle mi??

EĞİTİM :

HERGÜN SABAH 5.30 KALKIŞ .
8.30 GİBİ EĞİTİM BAŞLIYOR . SIRTINDA SIRT ÇANTAN 10 KİLO . ELİNDE G-3 PİYADE TÜFEĞİ 4 KİLO 250 GRAM . DAĞA GİDİYORSUN . SİLAH EĞİTİMİNİ FİLAN ALIYORSUN.
ARADA 50 ŞER TANE ŞINAV VEDE TÜFEKLER ENSEDE 50 ŞER TANE FİLAN KOMANDO DANSI ÇEKİYORSUN .

ÖĞLE YEMEĞİ 12:30 DA .
YEMEKTEN SONRA . EŞOFMANLARINI GİYİP , ÜSTÜNE HÜCUM YELEĞİNİ GEÇİRİYORSUN . ELİNDE TÜFEKLE ( 4 KİLO 250 GRAM ) 2.5 KM DAĞA YOKUŞ YÜRÜYORSUN . 2.4 KM ELİNDE SİLAHLA GERİ GELİRKEN KOŞUYORSUN.
GERİ GELDİĞİNDE İSE . TÜFEKLİ HAREKETLER SERİSİ VAR . 6 HAREKET ONLARI 20 ŞER 30 ŞAR TEKRAR YAPIYORSUN . SONRASINDA 30 AR KOMANDO DANSI + ŞINAV .
BUNLAR YEMİN TÖRENİNE KADAR OLAN EĞİTİM .

YEMİN TÖRENİNDEN SONRA . TİMLER AYRILACAK 15 ŞER KİŞİLİK .
TİMLERİN EĞİTİMİ : BU YUKARDA SAYDIKLARIMIN DIŞINDA ENGELLİ KOŞU .
200 M ATIŞLARI . SÜRÜNME EĞİTİMLERİ . İPLERE TIRMANMA EĞİTİMLERİ , FİLAN ALICAKLAR . 50 M Yİ 1 BUÇUK DK. DA SÜRÜNMELERİ GEREK .

BİZLER ( KOMANDO OLAMAZLAR , HASTALIĞI YÜZÜNE ) KOMANDO EĞİTİMİ ALMICAZ.
BİZ ARTIK JANDARMAYIZ . SERBEST DAĞITIM OLARAK HERHANGİ BİR KARAKOLA GİDİCEZ .
ALAYIN İŞLERİNİ FİLAN BİZE YAPTIRACAKLAR . FAZLA BİR EĞİTİM YAPMICAZ .
KARAVANA + DİĞER İŞLER BİZİM .

hahahaha kardeşim gelmiş
lem çok dayak yedinmi sen
onu söle bana

hoşgeldin kardeşim. walla
eğitimlere üzüldüm:) ama
adam oluyon fenamı zuahahha

askere gidiLmeden erkek olunamaz derlerdı ya harbıden bu asker adamı tam disipline sokuo heralde yapıLan seylere baksanıza...

jandarma olunca rahat edersin büyük ihtimal...

kesinlikle olur :=))

w133' Alıntı:
jandarma olunca rahat edersin büyük ihtimal...

Askerin aptaLI piyade...Piaydenin aptalı Komando..Komandonun salaşı Jandarma olur derler...askerliklerini yapanlar...(işin esPrisi..)

Güzel yurdumun insanı gibi Askerlik mesleğinin değerlerini herşeyin üstünde tutan hicbir millet görmedim 10 yILLIK deneyimim boyunca...

size kücük bir anekdot :

YIL 1996 yer Kosova Barış Kuvveti (KFOR)..
Bir asker ;ismi kendi gibi CESUR....Türk kültürüne sonsuz bağlı..Aile terbiyesini sonuna kadar almış,Büyüklerinden çok şeyler öğrenmiş...Atasına saygılı..Toplumun bilgin kişilerinin yanında çay içmiş...Hava teneffüs etmiş bir delikanli CESUR::

CEsur bu özelliklerine askerlik mesleğinin değerlerinin yanında MUtlak iTaat kavramını eklemiş,tertipleri ve alt devreleri tarafından farkını göstermiş bir genç...

O ki Komutanları tarafından ''ismine Layık,civanmert,yiğit asker'' yakıştırması yapılmış delikanlı...

Başarılarının ödülü Komutanın habercisi olmak oldu,Kısa sürede....

Mardinin bağrından böyle bir yiğit çıkmasına belkide Analar göz süzüdler yaşlarla dolu bir şekilde...

CEsur Komutanlarının bir dediğini 2 etmedi hicbir zaman,ne emredildiyse zamanında bazen de zamanından önce yaptı,atikliğiyle....

Nerede birisinin yardıma ihtiyacı olduğunda CEsur ordaydı...Eli kanayanı revire götürürken yolda bayılsa da ,ayıldığında hemen arkadaşının durumunu soracak kadar civanmert..

CEsurla ilgili en güzel ve de latif anım:

Gece çadır muhabbetlerinin birinde yan Bölük Komutanı Amerikalıların KIyafetlerini beğendiğini dile getiriyordu..En çok da UYKU tulumlarını..Biz de bizim kıyafetlerimizi övüyorduk...Yakından görmedik detayları tartışamayız dedim...

Yan bölük Komutanı Yzb.CemiL şimdi anlarız dedi...Şaşkınlıkla onu izledik ne yapcağını merak ederek..

Cemil Yzb..Çadırın dışından işaret etti bir askere içeri gel diyerek...
Gelen bizim Cesurdu...Herzamnki beyefendiliğiyle ''emret gomtanımm'' dedi Cesur..

Cemil Yzb. bize bakarak yandaki Amerikalıların çadırına gidip bir UYKU tulumu al gel bakalım CEsur dedi...

Cesur kendinen beklendiği gibi ''Emredersin gomtanım...dedi ve gitti..
Bizçaylarımızla mıhabbeti derinleştirdik...yaklaşık 30 dak. sonra çadırın dışından '' ahh uhh'' sesleri...şaşırdık birbirimize baktık...

Gelen Cesur du ..Omzunda sırtlandığı bir uyku tulumuyla...Biz şaşkınlıkdan bakakaldık...CEsur omzundaki uyku tulumunu bir hamleyle yere attı...''Emriniz başım üstüne Gomtanım..

Biz şaşkınlıkla hala olan bitene anlam veremiorduk...Bu arada Uyku tulumu titremeye başladı, içinden ''ohh My God'' sesleri...

Uyku tulumunun fermuarı yavas yavas acılmaya başladı...içinden Bir zenci Amerikalı asker cıkıverdi..MAsmavi Boxer ıyla...Bizi gördüğü gibi aynen dışarı....

Biz hala olayın şokundayız...CEmil Yzb. sordu Cesur a..

Oğlum Naaptın sen Cesuurrr??

CEsurun cevabı ilgincdi...
'' Vallah Gomtanım ÇIK dedim ÇIKMADI...Çık dedim Çıkmadı..BEn de gaptım geldim Gomtanım...''

Karnımıza ağrı girdi gülmekten...!!!

Yani Türk askeri (Er den Mareşale kadar herkes Askerdir) kadar itaatkar bir millet yoktur...

''Bayrakları Bayrak yapan üstündeki kandır..Toprak uğrunda ölen varsa ancak Vatandır.''

hadi bakalım .. hayırlı olsun.. hoşgeldin tekra.r..

w133' Alıntı:
Bende 2007 de gidicem ama sonlarına doğru :)
Okul biticek ben cufff askere :)
Artık diğerlerinin yanında koskocaman bi ben olucam :)
Al benden de o kadar.
Leke hoşgeldin Usta Asker...

hoşgeldınn.
kardeşimde geldi :) hatayda yabtı şöför oldu nıgde aksaray a gitçek. insallah sende rahat bi yere düşersin..

hoş geldin asker

Geri