usr9110 modem acil yardım

tolgaizmir

New member
Reaction score
0
benim bir usr9110 sorunum var bir modeme kafadan attım şifre girdim basit şifre kullanmış modem arabiriminden mac filtreleme ve ip pool kıusmında oynama yaptım şimdi modem arabirimine erişemyiorum nasıl modeme uzaktan yazılımla reset atarım.?neti kullanıyordum 2-3 aydır yaptığım hatadan bu hale geldi .acil bir yardım edin.

aynı modem bendede var modemin arkasında igne deligi kadar reset buttonu mevcut ona kalem uçuyla yada igneyle bastır 20 30 saniye tut 20 saniyenin altında reset atmıyo bilgin olsun daha sonra modemin fabrika ayarlarına dönücektir.

sanırım mesele anlaşılmadı

bu wireless benim değil netstumble rile buldum wpa şifrleme kullanmış 1234567890 şifresi denedim tuttu.3 ay kadar kullandım ancak modem arabiriminde mac filter ve IP pool kısmından rakamlarla oynadım.şimdi giremiyorum.192.168.2.1 olan modem arabirimine bile girilmiyor bazı arkadaşlar modeme reset deliğindne butona bas diyorda kaçak girmişim adamın netine bide gidip modemini resetle denirmi linuxdan deauthentication attack yaptım ama modemi hattan düşüremedim.uzaktan reset attıracak yazılım varmı MAc adresini giripde
reset attırabileceğimiz bir yazılım yalnız şöyle bağlanıyor tcp/ip den ip manuel verdinmi 192.168.2.2 255.255.255.0 verdinmi bağlanıyor ancak net yok ve modem arabirimine ulaşmak imkansız birisi dediki elktrik sayacını girişten kapat aç yap dairesinin ama flash epromdaki data silinirmi öyle ki?Acil yardımcı olacak kişiye bir yıl dua edicem.

Geri