Uslu Ve Yıldırım İspanya’da Peki Kimin İçin?

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Bana hedef şaşırtmak için yapılmış bir açıklama gibi geldi.Nihat transferinde sorun Fb de değil.Nihat'ın Türkiye'de futbol hayatına devam etmek istememesinde.Bekleyelim ve görelim

bi tane teknik Direktör için hatta adıda Luis Aragones

Fenerbahçe Nihat için İspanya'ya gitti

Fenerbahçe Kulübü, İspanya'nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci'nin transferi için girişimlerde bulunduğunu resmen açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım, Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir.

Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır” denildi.

AA

nihat daha önce "türkiye'ye yalnızca tatil ve ailemi görmek için gelirim" demişti.
ben pek ümitli değilim ama inşallah getirirler

Fenerbahçe için hayırlısı olsun.. Nihat Türkiye'de Beşiktaş'tan başka bi takımda oynamayacağını söylemişti bi zamanlar, yutmaz inşallah bu cümlesini..

Fenerbahçe'den Nihat Kahveci atağı...

Fenerbahçe Kulübü, İspanya’nın Villarreal takımında forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci’nin transferi için girişimlerde bulunduğunu resmen açıkladı. Ancak Nihat Kahveci milli takım kampında Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmadığını söyledi.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım, Nihat Kahveci’nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya’ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır" denildi.

Ancak akşam saatlerinde Milli Takım kampından gelen bir haber Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı. Portekiz maçı öncesinde yerli ve yabancı basın mensuplarının katıldığı bir basın toplantısı yapan Nihat Kahveci, transferiyle ilgili soruyu şöyle yanıtladı:

"Herşeyden önce benim kulübüm Villareal ile üç yıllık sözleşmem var. Ayrıca Avrupa'dan ayrılmayı düşünmüyorum. Şu anda bütün konsartrasyonum cumartesi günü oynanacak Portekiz milli maçı için. Benim konsantrasyonumu bozacak bu tür sorular sorulmasını istemiyorum."

milliyet.com

Kanoute Faßiano Eto'o Deco RonaLdinho ßaßtista Nihat Agüero ForLan OLiviera MiLito Simao yaz yaz ßitmez..
Siz medyaya aLdırmayın ist.a qeLince qörürüz =)

Geri