Userlar Açiyor Yoneticiler Kapatiyor!!!ne Gerek War !

• Konbuyu başlatan elmomaclroy
  • Başlangıç tarihi
E

elmomaclroy

Guest
ARKADAŞLAR HER KESE İİ FORUMLAR

BEN DERİMKİ SON ZAMANALARDA MALUM YONETİCİ OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ BAYA ÇOK.AMA DAHA YENİ OLAN ARKADAŞLAR OLAYI BİLMEDİKLERİ İÇİN MOD.LUK BOLUMUNE KONU AÇIYIYORLAR.
BEN DERİMKİ MODLUK İÇİN YETERLİ OLAN MESAJ SAYISINI GEÇEMEYEN ARKADAŞALR O BOLUME KONU AÇAMASIN AÇMAK İSTEYENLER DE KURALLAR OTOMATİK OLARAK BOLUMUNE YONLENDİRİLME YAPILSIN. YANİ YENİ KONU AÇ BUTONUNA BASINCA KURALLAR SAYFASI KARŞILARINA GELSİN BOYLECE KURALLARIDA OKUMUŞ OLURLAR BOYLECE KİMSENİN BAŞI AĞRIMAZ

HERKEZE İYİ AKŞAMLAR...

:hhman:​

olmaz neticede kimseye mesaj sayısına göre modluk vermioruz az mesaj sayısı olup yönetici arkadaşlarda var ve gayet başarılılar smod sayımızda yükseldi bence böle bişeye gerek yok derim eski tas eski hamam ;) -:hhman:

XShoOt' Alıntı:
ßende derim ki : $£n ßu kafayLa fazLa ya$amaz$ın.

üslubumuzu, terbiyemizi ve konuşma şeklimizi bozmayalım PLS !!

bence gusel bı fıkır aslında yenı baslayanlar ıcın gusel bı sıstem olabılır

Bu şu anlık olamaz arkadaşım önerin için saol yine de

katılıorm şu anda olmas ;)

XShoOt' Alıntı:
Arkada$ım Werdiqin Öneri Cok $acma ;Dedim Konu kapandı ( Lock£d) ( ;

TAMAM DOSTUM SEN LOCKED LADIYSAN OLAY BİTMİŞTİR AMA BEN NASIL MESAJ YAZABİLİYORUM HALA :D

YA bu sadece bi oneri kardeş aklıma geldi yazdım yani sen olur yada olmaz yada sundan olmas felan diye yazabilirdin yani yoq sen o kafayla fazla yasamazsın felan :cool:

Neden olmasın kı..En azından modluga gelıcek sevıye değilde ornegın 250 mesaj sınırlaması getırılebılır.

Bence munasip

elmomaclroy' Alıntı:
TAMAM DOSTUM SEN LOCKED LADIYSAN OLAY BİTMİŞTİR AMA BEN NASIL MESAJ YAZABİLİYORUM HALA :D

YA bu sadece bi oneri kardeş aklıma geldi yazdım yani sen olur yada olmaz yada sundan olmas felan diye yazabilirdin yani yoq sen o kafayla fazla yasamazsın felan :cool:

İşin qarip yAnı şu : Sıkayet ve onerıden Cok muhaßßet ve qey!k oLma$ı ; ))

edit : Lock£d twO (Th€ end)

Ne kilitlenen konular gördüm, zaten yoktular. ahanda bu da onlardan biri.. herkes konu kilitler olmuş yaff. Bende kilitliycem.

Locked By Akharis

Mod olmak için fazla post olması gerekmiyor tabi yine yeterince olmalı o ayrı da o kadar abartı değil ...Açıkcası duruşu ve açtığı konular ve o konularına yapılan yorumlardır benim için öncelikli olan.
Ha modluk başvurusundaki nitelikleri bilmeyen arkadaşları ise kibar bir dille anlatıyoruz ne nitelikleri olması gerektiğini en azından ben öyle yapıyorum ve bir çok arkadaşımda öyle yapıyor

J@CK@L' Alıntı:
Neden olmasın kı..En azından modluga gelıcek sevıye değilde ornegın 250 mesaj sınırlaması getırılebılır.

Bence munasip

en azından jackal ın dediği gibi olsun :(

Geri