User32.dll... Lütfen yardım

guetamala

New member
Reaction score
0
bilgisayarımı her açtığımda bu uyarıyı veriyor!

''user32. dll sistem DLL!sinin bellekte konumu değiştirildi. Uygulama düzgün çalışmayacak! Konum değişikliği C:\WİNDOWS\system32\HHCTRL.OCX DLL'si windows sistem DLL'leri için ayrılmış bir adres aralığında bulunduğu için yapıldı. DLL üreticisi ile yeni bir DLL edinmek için bağlantı kurulmalı!''

Herhangi bir programımın çalışmasına şu ana kadar engel olamadı bu uyarı! sadece tarihinde ilk kez dondu alet; o kadar!..
Bu durumu düzeltmem için yardım edebilirseniz çok sevinicem!

bu sorun bende de sadece bilgisayarımı açtığımda çıktı bi sorun vermedi....

son güncellemede bi sorun çıkmıştı ondan beri bu hatayı alıyorum....bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim....

bu hafta ; iki ayrı kuzenimde de bu sorun çıkmış!!!
listesinden bazı dosyaları silinmiş ve winanp , ses kartı sorun çıkarmaya başlamış!.
biri format attı; silinir diye!.. silinmedi!..
ya ttnetin zırvalığı; yada msn.den hepimize ortak bulaştı!..

Sorun en son guncellemelerde (KB925902) guncellemesının yuklenmesınden kaynaklanıyor.

bu sorunu çözmek için,

Başlat>Denetim masası>Program Ekle Kaldır a gelip, yukarıdan Güncelleştirmeleri göster secenegini seçip alt kısımda "Windows XP Güvenlik Güncelleştirmesi (KB925902)" güncellemesini bulup kaldırmanız gerekiyor.

Eger listede güncelleştirme gözükmüyorsa Easy Cleaner programını kurup, bu programın kendi içerisindeki program ekle kaldır bölümünden yukarıdaki güncellemeyi bulup uninstall edin.

Guncelleme uninstall edildiginde sorun halolacaktır ancak güncellemerinizi kapatmanız gerekiyor tekrar aynı güncellemeyi indirmek isteyecektir çünkü.

sonucları yazarsanız sevınırım buraya.

yardımın için çok teşekkür ederim!..
dediğin şekilde; sorunumu çözdüm!..

ben daha restart atmadım...en az 2 saat daha atmicam galiba...
restarttan sonra yazarım...

edit: dark çok saol...işe yaradı arkadaşın da dediği gibi....

teşekkürler "ayaslan" çözümün harika oldu...

Geri