Usb Portlarim ÇaliŞmiyo Neden ???

mic999

New member
Reaction score
0
Mesajınızdaki vurgulanacak kelimeler
SLM ARKADAŞLAR BENİM KASA FEEL

ARKASINDA 4 USB PORTU VAR DORDUDE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR

ON YAN TARAFTA 2 TANE USB PORTU DAHA VAR AMA MALESEF ONLARA BİŞİ TAKINCA HATA VERİYORLAR

HATAYI ONAR DEDĞİMDE DAHA GUNCEL SURUCU BULUNAMADI DEYİP OLE DURUYO VE USB PORTLAR ÇALIŞMIYO

BİLGİSAYARIMIN DONANIMI AŞAĞIDA GORDUĞUNUZ GİBİDİR

BU KONUDA BANA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN COK TEŞEKKUR EDİYORUM

BİRDE RESİMDE GORUCEĞİNİZ GİBİ GERİ DÜNÜŞÜM KUTUSU FARKLI Bİ LOGOSU VAR ..BUNU SEBEBİ YUKLEDİGİM TEMA YUZUNDEN TEMEYI SİLMEME KARŞIN GERİ DONUŞUM KUTUSU AYNI OLE KALDI ONUDA NASIL ESKİ HALİNE GETİRE BİLİRİM İNANILMAZ GICIK OLDUM BU ŞEKLİNE HER DAYİMDE GOSUMUN UNUNDE YARDIM
LÜTFEN ARKADAŞLAR
8anb0uo.jpg

82m58jn.jpg

http://i5.tinypic.com/82m58jn.jpg
http://i10.tinypic.com/8anb0uo.jpg

Daha önceden bu 2 port çalışıyor muydu? Belki yüklediğin tema Vista'ya çeviren temalardansa duyduğum kadarıyla bu temalar zamanla dosyalarda hata oluşmasına neden oluyor. Belki onunla alakası vardır.

Daha önceden bu 2 port çalışıyor muydu? Belki yüklediğin tema Vista'ya çeviren temalardansa duyduğum kadarıyla bu temalar zamanla dosyalarda hata oluşmasına neden oluyor. Belki onunla alakası vardır.

hayır dostum ilk aldığımdan beri çalışmıyor alalı 3 4 ay oldu hiç merak etmedim duzelir dedim ama duzelmedi ..format attım bi defa ama gene devam etti aynı sorun

dostum sorunun anakarttan garantili cihazdır 3 4 aysa alalı götür serwisine yapsınlar benm pcım de aynı sorundan serwisde su anda bende eski pcmi kullanıorum (=

Format attıktan sonra böyle sorunlar olabiliyor ama seninki arızalı ürün demekki en doğrusu garantiye götürmek dostum. Umarım biran önce halledersin...

Önden gelen USB kablolarını genelde bilgisayarcılar takmıyorlar. Ana kartın kitapcığı varsa hangi pin neyi refer ediyorsa belirtilmiştir. Kendin uğraş tak. Başka yerleride kurcalanmasın. Başka bir alternatifte ilave USB portlara ana kartta ek çıkış yoktur ama kasanda USB yerleri vardır. Yine de sen kendi gözünle bir gör derim.

Önden gelen USB kablolarını genelde bilgisayarcılar takmıyorlar. Ana kartın kitapcığı varsa hangi pin neyi refer ediyorsa belirtilmiştir. Kendin uğraş tak. Başka yerleride kurcalanmasın. Başka bir alternatifte ilave USB portlara ana kartta ek çıkış yoktur ama kasanda USB yerleri vardır. Yine de sen kendi gözünle bir gör derim.

evt bencede senin dediğin en mantıklısı ...şu anda vizeler yaklaşıyor çalışmam lazım uygun bi zaman da içini açıp yapıcam bu işi ama ..eğer takılı değilse neden ekranda gosteriyor onu tam anlamadım ???

Mesajınızdaki vurgulanacak kelimeler
SLM ARKADAŞLAR BENİM KASA FEEL

ARKASINDA 4 USB PORTU VAR DORDUDE SORUNSUZ ÇALIŞIYOR

ON YAN TARAFTA 2 TANE USB PORTU DAHA VAR AMA MALESEF ONLARA BİŞİ TAKINCA HATA VERİYORLAR

HATAYI ONAR DEDĞİMDE DAHA GUNCEL SURUCU BULUNAMADI DEYİP OLE DURUYO VE USB PORTLAR ÇALIŞMIYO

BİLGİSAYARIMIN DONANIMI AŞAĞIDA GORDUĞUNUZ GİBİDİR

BU KONUDA BANA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN COK TEŞEKKUR EDİYORUM

BİRDE RESİMDE GORUCEĞİNİZ GİBİ GERİ DÜNÜŞÜM KUTUSU FARKLI Bİ LOGOSU VAR ..BUNU SEBEBİ YUKLEDİGİM TEMA YUZUNDEN TEMEYI SİLMEME KARŞIN GERİ DONUŞUM KUTUSU AYNI OLE KALDI ONUDA NASIL ESKİ HALİNE GETİRE BİLİRİM İNANILMAZ GICIK OLDUM BU ŞEKLİNE HER DAYİMDE GOSUMUN UNUNDE YARDIM
LÜTFEN ARKADAŞLAR
8anb0uo.jpg

82m58jn.jpg

http://i5.tinypic.com/82m58jn.jpg
http://i10.tinypic.com/8anb0uo.jpg

aga makinenin on usb portları anakarttaki yerine sırayla takılması gerekiyor... Sanarım ya ters taktılar yani atıyorum normal sırası gnd + - power dir normal sırası tam tersi olarak takmışlardır ya da bi tanesi yerine oturmamıştır bence ana kartın kitapcıgını bul orda nası takıcanı gosterir

YENİDEN yükleme yaptıysan yine aynı şeyi verdiyse anakart arızalıdır.

ön usblerse vcc - + gnd olarak gecer kırmızı beyaz yeşil siyah geneldeters takıldıysa zaten flash falan yanar :)

arkadaşım... anakart girişlerinde problem var kesinlikle...

Geri