Usb Modemlere Reset Atmak

ametist84

New member
Reaction score
0
USB MODEMLERE RESET ATMAK

arkadaşlar benim modem aztech 206u hani masa üstünde simgesi olup çift tıklayınca bağlan dediğimiz cinsten aşağidaki kodu az önce yazdım çaliştı. hemen sizinle paylaşıyım dedim.aşağıdakileri not defterine kopyalayıp adsl usb modem dial up yazan yere ağ bağlantılarındaki modeminizin ismini yazıyorsunuz. kullanıcı adı ve şifrenizi yazdıktan sonra not defterinin uzantısını bat olarak degiştiriyorsunuz. bu kadar çift tıkladığınızda çalışıcaktır. jdawnloader gibi program kullananların işine yarıcaktır.yapamayan arkadaşlar biraz komutlar uzerinde çalışsın ben öyle buldum.daha fazla yardımcı olamam.

@echo off
rasdial "ADSL USB MODEM DIAL-UP" /disconnect
rasdial "ADSL USB MODEM DIAL-UP" /connect
ping -n 20 127.0.0.1 >nul
rasdial "ADSL USB MODEM DIAL-UP" "kullanıcı adı" "şifreniz"

Network ßöLümünde..

arkadaslar bende bu konu hakkında yardım almak ıstıyorum varmı yardımcı olabılecek bırılerı

ametist84 arkadaşın yaptığı doğru.Cryptoload için reconnect yani yeniden bağlantı yapıyor.Ben Seedtouch adsl 330 usb modem kullanıyorum.
Yalnız burda ADSL USB MODEM DIAL-UP yerine siz Ağ Bağlantılarım daki bağlantı isminizi yazacaksınız.Tabiki şifre ve parolanızı da.Aşağıdaki dosyayı notepad a kopyalayalım.Kayıt türü olarak Tüm Dosyalar seçelim.Dosya ismi olarak da Reconnect.bat yazalım.Kaydet deyip çıkalım.Bunu şimdi ister elle çaıştırın isterseniz cryptoloada tanıtın.

@echo off
rasdial "ADSL USB MODEM DIAL-UP" /disconnect
rasdial "ADSL USB MODEM DIAL-UP" /connect
ping -n 20 127.0.0.1 >nul
rasdial "ADSL USB MODEM DIAL-UP" "kullanıcı adı" "şifreniz"

Geri