USB HDD ve Flash Bellek Okumama Sorunu

hlt

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin.

bilgisiyarıma usb porttan herhangi bir depolama aygıtı bağlarsam alt tarafta aygıtı güvenle kaldır çıkıyor, disk yönetiminde taktığım aygıt gözüküyor ama bilgisayarımda gözükmüyor.

daha önce bu sorunla karşılaşan var mı? ya da çözümünü bilen

teşekkür ederim.

muhtemelen xp kullanıyosundur genelde hep oluyor korsan xp lerde eksik driverden dolayı bazı usb donanımları tanınmıyor veya sendeki gibi sorun çıkarıyor

bilgisayarıma sağ tıkla yönet>disk yönetimi> orada taktığın diskler görünüyormu görünmüyormu bir bak eğer görünmüyorsa sorun başkadır ama görünüyorsa üzerine tıklayıp biçimlendirmeyi dene. umarım çözüm olur

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Birincisi xp home kullanıyorum ve lisanslı. Yani işletim sistemindeki eksik bir dosyadan olma olasılığı zayıf.

Bilgisayar yönetiminde disk yönetimi alanında görebiliyorum. Sorun şu ki hdd ya da bellek başka bir bilgisayarda açılıyor. Yani bilgisayarıma girdiğim zaman herhangi bir sorun olmadan çalışıyor. ama kendi bilgisayarımda olmuyor. Format da attım ama hala sorun devam ediyor. USB portalarında sorun var desem depolama birimleri haricindeki USB aygıtları sorunsuz çalışıyor ( mouse, klavye vs.)

regeditten mi bi şeyler bakmam gerek?

Geri