Usb Disk Içeriği Görünmüyor? (yardım Virüs)

se®hat

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar evdeki bilgisayarıma flash disk üzerinden rvhost.exe isminde bir virüs girmişti. Bu virüsten sonra bilgisayarıma taktığım USB disklerin içeriği boş olarak görünüyor. Yalnız özelliklerden baktığımda içeriği dolu. Gizli dosyaları göster diyorum yine USB disk içeriği boş görünüyor. Bu arada KİS 2009 yükleyip virüsü temizledim yalnız registry ayarlarını bozmuş galiba. DOS tan flash diske girip dir /a yapıyorum yine içeriği boş görünüyor. İçerisindeki klasörlerin isimlerini adres satırına yazdığımda klasöre giriyor ve o klasör içeriği normal görünüyor ama ana dizinde hiçbirşey görünmüyor. Flash diskler temiz diğer bilgisayara takıyorum normal okuyor ve virüs yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ama onu son çağre olarak düşünüyorum. Sorunumdan kaçmak yerine yüzleşmeyi tercih ediyorum. Sebebine gelince bu virüs kardeşimin okuldan getirdiği dosyalarla falan gelmiş. Antivirüs o an nasıl oluyorssa elden kaçırıyor. Yaptığı sadece USB disk engellemek değil regedit ve görev yöneticisini de engelliyor. Onları aşmayı başarıyorum. Ama USB için yardımlarınızı bekliyorum...

Konu Yardım boLumune Taşındı .

ilk once usb biçimleştir ondan sonrada anti virüs programınla guncellenmıs olması onemlıdır... tarat hal olur ha usb ıcını de sılmk ıstıyosan usb security dıye bı program var sıtede gormustum ara bul onu kur bulursa vırusu usbdende sılersın kolay gelsin

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\USBSTOR yanda ''Start'' war üstünde çift tıklayarak değerini 3 yapınız.. Kolay gelsin.

Geri