ben onu öylesine yazdım başka şeylerde olabiliri açılırsa böle bir site o zaman bakarız adının ne olcağınıcrazyboy_9999' Alıntı:uploadhell yerine sharehell veya paylaşhell olabilir =)
KaRma' Alıntı:UpLoadHeLL AÇıLana Kadar $u Sitenin hızına ßi çare ßuLsunLar miLLet deLiriyo ßurda site açılmıyo sayfalar ölü gibi açıLıyo diyo siz upLoadheLL'den ßahsediyosunuz.. miLLet daLga geçmeye ßa$Ladı.. ßirißizidurdursun değiL ßirißizihızLandırsın diyo.. ßu Lafı diyenLerden ßiride ßenim..İn$ YöneticiLer dikkate alır..
уαяαмαζ_в๏у' Alıntı:rapid kullanılıo ama ya orda üye olmayanlar ne etcek oyüzden diom
react0r' Alıntı:site bende söylediğiniz kadar yavaş değil,
.net .org adreslerini kullanıyorum sıkıntı yaşadıgım zaman..
react0r' Alıntı:rapidshare yeterlidir bence hh nin böyle bir hizmet vermesi mantıksız olur
sonuçta bizim işimiz forumculuk,imagehell in fazla bir yükü olmadıgı için kurulmuştur
ayrıca site bende söylediğiniz kadar yavaş değil,
.net .org adreslerini kullanıyorum sıkıntı yaşadıgım zaman..
Hackhell e o yakıştırmayı esprili bir şekilde yapan arkadaşlar başka "büyük" forumlarda
dolaşmamışlar,
bu saatlerde orada mesaj yazmanız bile olanaksız
işimize baksak diyorum
FLeTCh®' Alıntı:+1 çok fazla yükü var dosya upload sitesinin
site yavaş denilmişte;
www.hackhell.org ve www.hackhell.net gayet güzel ben sürekli bunları kullanıyorum hiç bir yavaşalık yok ben çok memnunum+eskiden kalma imageshack resimleri bile gözüküyor
www.hackhell.com da ara sıra yavaşlama oluyo aşırı yüklenmeden dolayı o da normaldir
DeeRPaRtY' Alıntı:Bende qeneLLikLe Org'u KuLLanıorum Zaten..
Adam Oraya UpLoadHeLL AcıLsınmı Demiş Siz Konuyu YawasLıqa qetiriorsunuz...
Kendin oL Biraz..
FLeTCh®' Alıntı:1-konuyu buraya getiren ben değilim site yavaş diyen ben olamdığım gibi
2-www.hackhell.org bende gayet güzel çalışıyor! sende nasıl çalıştığını bilemem ama portların yoğunluğundan tut bağlandığın saate kadar herşeyin forumun hızı ile alakası var!
3-kimin ne olduğunu herkes biliyo takma kafana!!!![]()