unutulmaz fb liler

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
FB T arihinin gelmiş geçmiş en gözde eski futbolcularını ilk aklıma gelenlerle yad etmek istedim.sizlerinde aklına gelen unutamadıklarınızı gözden geçirip eskiye bir şükran,hatıralara saygı,unutulmayanları anımsamanızı istedim. bu saydıklarımızdan en çok göz dolduran 5 tane futbolcu sayın desek sizce o ilk 5 efsane sizce hangileri olmalı?.... İŞTE O EFSANELERDEN BİR KAÇ TANESİ BENİM AKLIMA GELENLER..:

KALECİ YAŞAR-ALPARSLAN-CEM- MÜJDAT-SEDAT-İLKER-UCHE-HÖGH-ÜMİT ÖZAT-PESİÇ-OĞUZ-TAYFUN-JUOHNSON-LEFTER-CEMİL TURAN-SELÇUK YULA-ŞENOL-RIDVAN-AYKUT-BOLİÇ-OKACHA-NİELSEN-SERHAT-

Yanlış anlaşılmasın bunlar benim bir çırpıda aklıma gelenler,sizce ilk 5 efsane kimler farklıda olsa hakkaten içimizde kalan hangi futbolularımız var..hadi bakalım...

Evet Haklısın Onlar Da Var..tşkrler

ben anelka yı bi başka sewmiştim.onun yeri ayrı.
39:)

Anelka Alex Tuncay Semih Gökhan Gönül Uğur Boral Bunlarda benim favorilerim Belki unutulmaz fb li değiller şuanda ama eğer fb den giderlerse benim için unutulmazlar arasına giricek kişiler tabi.

Ayrıca Rıdvan yüzünden küçükken saçlarım uzundu annem kestirmiyodu 4-6 yaşından bahsediyorum Sıcakta toka takıyodum bide hiç unutmuyorum ya o yaşlarımı karı gibiydim :D

Rapajic
Hooijdonk
Lefhter Küçükantonyodis [Ver Leftere Yazsın Deftere]
Rıdvan
Selçuk Yula ve Boliç

bence fenerbahcenin tüm eski we ş,mdiki oyuncuları süper....

benim yetişebildiklerim
1-jay jay okocha
2-haim revivo
3-pierre van hooijdonk
4-uche
5-alex

bencede evet tuncay ve rıdavan yeni zamanalrın en gözdeleriydi:)

evet hatırlkayamadığım hırvat ve sırplarmış rapaiçleri lazetiçleri unutmuşum tşkrler arkadaşlar..

Geri