LOOPUSED
Altın Üye
FB T arihinin gelmiş geçmiş en gözde eski futbolcularını ilk aklıma gelenlerle yad etmek istedim.sizlerinde aklına gelen unutamadıklarınızı gözden geçirip eskiye bir şükran,hatıralara saygı,unutulmayanları anımsamanızı istedim. bu saydıklarımızdan en çok göz dolduran 5 tane futbolcu sayın desek sizce o ilk 5 efsane sizce hangileri olmalı?.... İŞTE O EFSANELERDEN BİR KAÇ TANESİ BENİM AKLIMA GELENLER..:
KALECİ YAŞAR-ALPARSLAN-CEM- MÜJDAT-SEDAT-İLKER-UCHE-HÖGH-ÜMİT ÖZAT-PESİÇ-OĞUZ-TAYFUN-JUOHNSON-LEFTER-CEMİL TURAN-SELÇUK YULA-ŞENOL-RIDVAN-AYKUT-BOLİÇ-OKACHA-NİELSEN-SERHAT-
Yanlış anlaşılmasın bunlar benim bir çırpıda aklıma gelenler,sizce ilk 5 efsane kimler farklıda olsa hakkaten içimizde kalan hangi futbolularımız var..hadi bakalım...
KALECİ YAŞAR-ALPARSLAN-CEM- MÜJDAT-SEDAT-İLKER-UCHE-HÖGH-ÜMİT ÖZAT-PESİÇ-OĞUZ-TAYFUN-JUOHNSON-LEFTER-CEMİL TURAN-SELÇUK YULA-ŞENOL-RIDVAN-AYKUT-BOLİÇ-OKACHA-NİELSEN-SERHAT-
Yanlış anlaşılmasın bunlar benim bir çırpıda aklıma gelenler,sizce ilk 5 efsane kimler farklıda olsa hakkaten içimizde kalan hangi futbolularımız var..hadi bakalım...