Unutulmaz Öpüşme Sahneleri!..

|ѕ ¢ к η|

New member
Reaction score
0
Beyazperdenin en unutulmaz öpüşme sahneleri belirlendi.
Hemen her yıl çeşitli biçimlerde sinemanın en unutulmaz filmleri seçilir. Bu kez ise unutulmayan filmlerin, izleyenlerin belleğinden hiç çıkmayan öpüşme sahneleri belirlendi. Bu filmler arasında klasikler de var daha yeni filmler de. Hatta hiç umulmayan bir animasyon filmi de ilk 10 da yer alıyor.

1- Burth Lancaster ve Deborah Kerr'ın 1953 tarihli From Here to Eternity (İnsanlar Yaşadıkça) filmindeki öpüşme sahnesi hafızalardan hiç silinmedi.

5a32f69dd4.bmp
[/url][/IMG]

2. Disney'in çizgi filmi Lady and the Tramp (1955)

c381efc997.bmp
[/url][/IMG]

3. An Officer And A Gentleman (Subay ve Centilmen), Richard Gere ve Debra Winger

a0c0a8f437.bmp
[/url][/IMG]

4. Four Weddings And A Funeral (Dört Nikah Bir Cenaze), Hugh Grant ve Andie MacDowell

d4cbb51261.bmp
[/url][/IMG]

5. Casablanca, Ingrid Bergman ve Humphrey Bogart

3731d2124d.bmp
[/url][/IMG]

6. Spiderman (Örümcek Adam), Tobey Maquire ve Kristen Dunst

a498230e44.bmp
[/url][/IMG]

7. Bridget Jones's Diary (Bridget Jones'un Günlüğü), Renee Zellweger ve Colin Firth

6258bc8c55.bmp
[/url][/IMG]

8. Breakfast At Tiffany's (Tiffany'de Kahvaltı), Audrey Hepburn ve George Peppard

3e31a18935.bmp
[/url][/IMG]

9. The Godfather: Part II (Baba Bölüm 2) filminde al Pacino'nun Fredo rolündeki John Cazale'ı öptüğü sahne de ilk onda

d4ba7cdf39.bmp
[/url][/IMG]

10. Brokeback Mountain (Brokeback Dağı), Heath Ledger ve Jake Gyllenhaal

8f8ac3e528.bmp
[/url][/IMG]

ekolay.net

valla üni nin ikinci sınıfındaydım dersin başlamasını bekliyorum bizizm hatunda kjarşı sınıfta neyse herkes dısarad sınıfın onunde hocaları bekliyor bezim hoc agorundu geliyor o sırda benim hatun beni bi opmeye basladı butunmillet bize baktı okadar utandım ki sınıfın en arkasında kafamı kaldırmadan drsimnbitmesini beklemiştim :D :D :D

tüüü reziller sizi.aip aip :p

ya ben bu filmlerin hiçbirini izlememişim.....:vur :vur :vur

çok şey kaçırdık desenize:durdurun :durdurun

neyse bi ara başlarım izlemeye tek tek=)

Uploader teamdensin daredevil..kotasız vardır sende :p...indir taby hepsini :vur :sigara:

yaw polat alemdarın sharen stone u optugu sahneyı koymamısın ayırca ferhat guzelın sementha fox u optugu sahnede yok...sevmedım bunları...:hadiordan

SickDreTh' Alıntı:
yaw polat alemdarın sharen stone u optugu sahneyı koymamısın ayırca ferhat guzelın sementha fox u optugu sahnede yok...sevmedım bunları...:hadiordan

ben seçsem koyimde ben seçmedimki bu sahneleri :goz:

cliper1907' Alıntı:
en iyileri benim öpüşme sahnelerim

hani nerde kanıtı :D

PaT!€nT' Alıntı:
Uploader teamdensin daredevil..kotasız vardır sende :p...indir taby hepsini :vur :sigara:

Allah a şükür kota, rapid gibi sorunlarım yok da zaman kısıtlı işte o kadar filmi izleyecek vakiti bulmak mesele:melek :melek

artık aklıma geldikçe izlerim....

bu arada ne zamandır hiç film izlememişim, uyuz oldum bu duruma...hemen başliem şunlardan biri ile.... önercağiniz bi film var mı????

valla kanlı elmas var daha yeni izledim ama 10 numara film tavsiye ederim

karsı pencere yı ızle dare gercekten ızledıgım en gusel fılm lerden bırıydı..!!

Geri