Unutulmayan Eylemler

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
20.jpg

Geçen hafta İngiltere'de Avrupa Komisyonu’nun ticaretten sorumlu üyesi Lord Peter Mandelson’un başına gelenler akıllara liderlerin yaşadığı sıradışı protesto eylemlerini getirdi.

19.jpg

Başbakan Gordon Brown ile görüşmek için Londra’nın merkezinde bulunan ‘The Royal Society’deki toplantıya gelen Mandelson’un üstüne, bir kadın protestocu elinde yeşil muhallebi olan bardağı boşalttı. İşte dünya liderlerinin karşılaştığı birbirinden protestolar...

18.jpg

Çin Halk Cumhuriyeti Başbakanı Wen Jiabao'ya Cambridge Üniversitesi'nde ayakkabı fırlatıldı. Ayakkabıyı atan gösterici, Çin'in Tibet politikasını kınadığını söyledi.

17.jpg

Ayakkabı eyleminin en ünlüsü ise ABD Devlet Başkanı George W. Bush'a gerçekleştirildi. Irak'ı ziyaret eden Bush'a basın toplantısı sırasında bir gazeteci ayakkabı fırlattı. Eğilerek, başının hemen üzerinden geçen ayakkabılardan kurtulan Bush, saldırının kendisini etkilemediği söyledi. Bush esprili bir şekilde "Sadece ayakkabıların numarasının 10 olduğunu söyleyebilirim" demişti.

16.jpg

İngiltere Göçmen Bakanı Phil Woolas, Manchester Üniversitesi'nde katıldığı bir etkinlikte kremali pastaya böyle hedef olmuştu.

15.jpg

İngiltere Eğitim Bakanı Ruth Kelly, bir davada tanıklık etmek için gittiği Salford Mahkemesi'nin önünde bir protestocunun yumurtalı saldırısına uğramıştı.

14.jpg

Ünlü televizyon sonucusu Robert Kilroy-Silk bir protestocunun çamurlu saldırısına hedef olmuştu.

13.jpg

ransa'da cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Lionel Jospin, seçimler öncesinnde yaptığı bir konuşmada ketçaplı saldırıya uğramıştı.

12.jpg

Rennes kentinde meydana gelen olayda, iki genç, konuşmasına başlamak üzere kürsüye geldiği sırada Jospin'in yüzüne ketçap fırlattı.

11.jpg

Fransa Eski İçişleri Bakanı Jean Pierre Chevenement, Tarım Fuarı’nı gezerken yüzüne pasta atılmıştı.

10.jpg

İngiltere Başbakan Yardımcısı Johnn Prescott, seçim kampanyası için gittiği Kuzey Galler'de yumurtalı protestoyla karşılaşmıştı.

9.jpg

Prescott kendisine yumurta atan protestocuya yumrukla karşılık verdi. 29 yaşındaki protestocu Craig Evans, daha sonra polis tarafından gözaltına alındı, ancak sorgusu yapıldıktan sonra kefaletle serbest bırakıldı.

8.jpg

İngiltere Başbakanı Tony Blair, İngiltere'nin Bristol kentinde domatesli saldırıya uğradı. Irak'a uygulanan ambargoyu protesto eden bir grup Blair'I, domates yağmuruna tuttu.

7.jpg

İngiltere Tarım Bakanı Nick Brown'a yapılan çikolatalı protesto...

6.jpg

İngiltere Başbakan Yardımcısı ve Çevre Bakanı John Prescott, bir toplantı için gittiği salonda, Chumawamba adlı marjinal bir rock grubunun "sulu" saldırısına uğramıştı. Saldırganlar, Prescott'un başından aşağı bir kova dolusu buzlu suyu boşaltmışlardı.

5.jpg

İngilterede eski İçişleri Bakanı ve Muhafazakâr Parti milletvekili Ann Widdecombe, kendisini protesto eden bir sığınmacı tarafından yüzüne pasta atılmıştı.

4.jpg

Bill Gates Belçika'nın başkenti Brüksel'de katıldığı bir toplantıda kürsüye çıkacağı sırada suratının tam ortasına kremalı pasta yedi. Gates'e pasta atanın ünlülere yönelik kaba şakaları ile tanınan Belçikalı Noel Godin olduğu sanılıyor.

3.jpg

İngiltere'nin ilk kadın başbakanı Margaret Thatcher, bir kadının elindeki çiçek buketiyle saldırısına uğramıştı.

2.jpg

İngiltere Eski Çevre Bakanı Michael Heseltine, kızgın anne ve çocukların yumurtalı protestosuyla karşılaşmıştı.

1.jpg

Ünlü modacı Calvin Klein ise yaşadığı pasta saldırısına böyle tepki verebilmişti.​

Ülkemizden rahmetli Ecevite yapılan yazar kasa eylemi konabilirdi.
Güzel olmuş teşekkürler.

----------------------------

Ülkemizden rahmetli Ecevite yapılan yazar kasa eylemi konabilirdi.
Güzel olmuş teşekkürler.

----------------------------

yazar kasayı ecevit'in kafasına indirmemişlerdi. metrelerce uzakda yere fırlattılar. o nedenle alınmamış olabilir.

bence tr tarıhındekı en buyuk eylem yazarkasadır...mynetten alıntı ve mynette bu haber eylemler başlıklı resmlı olayda yazarkasa eylemı vardır...içimizdeki hainler içine sındıremıyor..neysede herkes yazarkasacı demış...
:biggrin
adresı işte

http://haber.mynet.com/galeri/yasam/2968/67210/sayfa/10/unutulmayan-eylemler

ayıp ya çalıntı yada alıntı bır haberi kendı yapmış gibi yayınlıyor..bu haberi yapan muhabiri tanıyorum içime sındıremedım

SONSUZLUK RUMUZLU KARDES SEN SEN OL BAŞKASI OLMA :))

YAZARKASA EYLEMİNİ UNUTMASAYDIN İNANCAKTIM SANA BENCE ALINTI DİYE EKLMELISIN:aşk:biggrin:goz::melek

NEYSE BU SANA KAPAK OLSUN

KUL HAKKI VE EMEĞE SAYGISZLIK YAPTIGIN SONSUZLUK

http://haber.mynet.com/galeri/yasam/2968/67219/sayfa/3/unutulmayan-eylemler

böle şeyler de hep ingilterede oluyo galiba. ordaki liderler de pek tepki göstermio gibi. bush a atılan ayakkabı tayyip erdoğana atılsaydı ne olurdu acaba. "hangi şerefsiz attı lan bunu" alır ayakkabıyı geri fırlatırdı herhalde

bence tr tarıhındekı en buyuk eylem yazarkasadır...mynetten alıntı ve mynette bu haber eylemler başlıklı resmlı olayda yazarkasa eylemı vardır...içimizdeki hainler içine sındıremıyor..neysede herkes yazarkasacı demış...
:biggrin
adresı işte

http://haber.mynet.com/galeri/yasam/2968/67210/sayfa/10/unutulmayan-eylemler

ayıp ya çalıntı yada alıntı bır haberi kendı yapmış gibi yayınlıyor..bu haberi yapan muhabiri tanıyorum içime sındıremedım

SONSUZLUK RUMUZLU KARDES SEN SEN OL BAŞKASI OLMA :))

YAZARKASA EYLEMİNİ UNUTMASAYDIN İNANCAKTIM SANA BENCE ALINTI DİYE EKLMELISIN:aşk:biggrin:goz::melek

NEYSE BU SANA KAPAK OLSUN

KUL HAKKI VE EMEĞE SAYGISZLIK YAPTIGIN SONSUZLUK

http://haber.mynet.com/galeri/yasam/2968/67219/sayfa/3/unutulmayan-eylemler

nisan 1 de geçti ama seni şaka diye mi yolladılar bana :durdurun

23 nısan provası:biggrin:vur:clap:melek:saskin:durdurun

azcık kendın ol....okeymı kardes...azcık zekan var mılletı kandırma bariiiii

:vurErdogan'a atsalar bi ufacik yumurta, hemen dava acar...:goz:

23 nısan provası:biggrin:vur:clap:melek:saskin:durdurun

azcık kendın ol....okeymı kardes...azcık zekan var mılletı kandırma bariiiii

23 nisan provası yaptığın açıkça görünüyor zaten. provadan sonra ben çocuklara karışmıyorum oynuyorlar yorgunluklarını atıyorlar. sen de öyle yapıyorsun gördüğüm kadarıyla kafana göre takıl. :goz:

ya her seferinde söylemekte olmuyo ama şöyle alıntı konular açmayın diyorum hepiniz birer haberci olamayacaksanız ne işiniz var burda :eek:ut: gidin vahşi doğada resimler çekin sağlıklı yaşam formülleri bulun güncel haberlerin içine dalın ne bu yaa :vur defile defile gezip fotoğraf çekin siyasi olaylara karışın maksat canlı yaşamak değilmi :eek:ha
:melek

Geri