Unuttuğunu Sansın ..

Bu benim babamın şiiri ve anneme yazıldı. Burda ne aradığını anlamadım. Aslında ablanın nerden bulduğunu da bilmiyorum çünkü çok yakın arkadaşlarımız dışında bu şiir evden hiç çıkmadı diğer onlarcası gibi.

:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin

Görme ki ;
Bir selamına kanat takacak bu gönül
Ne koşup dudaklarına sarılsın
Ne de dişleriyle yazdığı ismini ansın
Tanıma beni, tanıma ki
Bu deli gönül
Unuttuğunu sansın ..

harika...
eLLerine sağLık...

Bu benim babamın şiiri ve anneme yazıldı. Burda ne aradığını anlamadım. Aslında ablanın nerden bulduğunu da bilmiyorum çünkü çok yakın arkadaşlarımız dışında bu şiir evden hiç çıkmadı diğer onlarcası gibi.

Sizin evden ben çaldım arkadaşım. Sonra infatuate arkadaşımıza verdim. O da paylaşıma sundu. :D

Dalga geçmiyoum çok ciddiyim. Babam 1992 senesinde aramızdan ayrıldı şiirlerinin hakkı da bize kaldı. efendi gibi söylüyorum sadece başlığın kapatılmasını o kadar

hıhım benim babamda dönülmez akşamın ufkundayızı yazmıştı anneme, şarkı yaptılar onu da =(

senin bu şiir babama ait demenle konu kapanmaz burda, belgelerinle gel bakalım =))

bu arada konuyu da daha fazla uzatma bence, ceza almanı istemem ..

Off Kötü Oldum:(:(
Eline sağlık

Dalga geçmiyoum çok ciddiyim. Babam 1992 senesinde aramızdan ayrıldı şiirlerinin hakkı da bize kaldı. efendi gibi söylüyorum sadece başlığın kapatılmasını o kadar

mail in geldi gördüm..konudada şikayette bulunmuşsun..

ama böle bişey için konu kapatılamaz..ki altta ta kime ait olduğu yazılmış zaten..

konuda daha fazla kirletilmesse sevinirim ..

tekrar teşekkürler infa cım..

Demekki yengemizin ablası sizin çok yakın arkadaşlarınızın yakınıymış..

Adı üstüne şiir sanatsal bir yapıt. Paylaşılması illegal birşey değildir. He altta başkasının adı yazar o ayrı konu..

Eline saqlık yenge.

slm
ben infa nın ablasıyım
tesadüfen gördüm bu konuyu
o şiiri gazeteden aldıımı çok iyi hatırliorum
çünkü o zamanlar şiir bulacak başka kaynaamız yoktu
ve defterime yazdıım her şiirin yanına yazarın adını da yazarım
bu şiirin yanında mehmet bayrakeri yazio
eğer bu şahıs babansa valla kusura bakma sizden habersiz yayınlamış şiirlerini;)

Geri