Unknown Device Hatası kod 43

aks0y

New member
Reaction score
0
Unknown Device Hatası kod 43
acıl yardım edecek arkadaslardan cvp beklıyorum. bır turlu cozemedım

sesimi duyan yokmu?

arkadaşlar suan caresız durumdayım. bılgısayarım kod 43 hatası verıyor.
kablusuz ag baglantım tamamen gıdıyor bılgısayarı yenıden basattımı duzelıyor ama bır sure sonra tekrar aynı sorun cıkıyor hatanın dıger adı unkown device bır kac cozum yolu denedım ama olmadı bırı lutfen yardım etsın bana..

denedim ole formatla bıtecek bır sorun degıl

denedım bunlar olmuyor bana %100 cozum yolu azım

Tahminim anakartiniz yuksek voltaj gormus olabilir, anladigim kadari ile laptop kullaniyorsunuz.
Ethernet girisi uzerindeki isiklarda herhangi bir tepki varmi?

yok onlar normal calısıyor bılgısayar ılk acılısta gayet ıyı ama sonra ınternet bırden gıdıyor kablosuz ag gostergesının uzrınde kırmızı ısaretlı carpı ısaretı cıkıyor. bılgısayara reset attıktan sonra duzeıyor ama yıne bır sure sonra tekrar aynı sorun ortaya cıkıyor.

saol zeytın ılgılendıgın ıcın ama sonunda hallettım

REGEDİTten sorunun oldugu klasorun ondaık ve deger verisini degiştirdim

regedıttten sorunlu kısmın deger verısını ve ondalık kısmını degıstırdım

regedıttten sorunlu kısmın deger verısını ve ondalık kısmını degıstırdım

Usb belleklerde bu sekilde sorun cozduklerini duymustum, deger verisini degistirip surucu dosyalarini tekrar kopyalayarak. Ama wi-fi adaptoru icin ayni seyin mumkun olacagini bilmiyordum. Birsey ogrendik, tesekkur ederiz :smile:

"Hata Kod 43 Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı usb tanınmaz genelde bu sorun kaynagı flash bellek sık sık taktıgınızda yapar veya güncelleme yapınca ortaya çıkar

Usb sistemin onaltılık degerlerini ayarlayın

Başlat - Çalıştır - Regedit girin
Aşağıdaki kayıt defteri anahtarını bulun:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\UsbStor

tıklayın sagda ErrorControl DWORD dosyasını tıklayarak deger verisini 3 yapın tamam tıklayın daha sonra varsayılan taban anahtarı muhtemelen deger atanmamış yazar siz taban degerisinide 16 yapın

Sırada Dosyaları düzenlemeye geldi

C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\usb stor.inf_x86_neutral_83027f5d5b2468d3 klasörüne girin burada 3 dosya görüceksiniz.

usbstor.inf ve usbstor.PNF dosyalarını kopyalayın ve

C:\Windows\inf Klasörüne girin yapıştırın eger uyarı çıkarsa degiştir veya üstüne yapıştır tıklayın

Şimdi geriye kaldı yapmanız gereken tek şey ve bilgisayarı kapatın bilgisayarınızın kasasından bütün fişleri çıkarın monitör fişi dahil en az 10 dakika beklemeniz gerekiyor çünkü sistem ortalama 10 dakika içinde enerjiyi tutabilmektedir o yüzden sizde 15 dakika beklemenizde yarar var."

yazılanları uygulamadım ama hala sorunum çözülmedi ne yapmayılım?? Acillll

:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\usb stor.inf_x86_neutral_83027f5d5b2468d3 klasöründe
x86 lı bir uzantı yokk

Geri