Unicef ten yılın fotoları

daredevil_off

PiS YoLuK
Reaction score
0

pics\Dünya\886\9826.jpg

Çin'de hastalık boyutuna varan spor ve başarı takıntısı küçük çocukları harap ediyor. 5 dakika boyunca bir odun parçasına tutunan Çinli miniklerin pes etmeleri yasak ve henüz 5-9 yaşlarındalar

pics\Dünya\886\9823.jpg

11 yaşındaki kızları Ghulam'ı, 40 yaşındaki Muhammed F. ile evlendiren ve soyadları açıklanmayan Afgan ailesi, 'Paraya ihtiyacımız vardı, üstelik Muhammed kızımızı okutacağını da söyledi dedi. Afganistan'da çok sayıda kız küçük yaşta satılıyor.

pics\Dünya\886\9825.jpg

Annalyn 9 yaşında, kırmızı koltuğun üzerinde gülerek zıplıyor. Filipinler'in, Manila şehrinde bir aileye satılan Annalyn, her gün güneşin alnında ormana gidiyor ve küçücük elleriyle odun topluyor.

pics\Dünya\886\9830.jpg

14 yaşındaki Hideo'nun en büyük hayali Japon imparatoru'nun koruyucusu olmak. Hideo, sumo eğitimi alıyor. Günde 4 öğün bol sebze, 2 kilo et, 5 yumurta ve 4 tabak pilav yemek zorunda. Japonya'da aileler sumo eğitimini hayat dersi olarak görüyor. Bir sumocunun ortalama ömrü 60 yıl, Japonların ortalama ömrü ise 70...

pics\Dünya\886\9824.jpg

UNICEF'in tahminlerine göre Bangladeş'te 5 ile 14 yaş arası 4,7 milyon çocuk çalışıyor. Bir çocuk günde 60 Taka kazanıyor ki bu rakam bir dolardan bile az.

pics\Dünya\886\9827.jpg

Kinshasa'da bir yetimhane... Burada kalan çocuklar felçle mücadele ediyor; çocuk koltuk değnekleriyle futbol oynuyor, zorlandıklarında müzikle rahatlıyorlar.

pics\Dünya\886\9828.jpg

Cyndie F. California'lı yalnız bir kadın. 39 yaşında, üç kez boşanmış, evliliklerinden beş çocuğu olmuş. En küçük çocuğu 10 yaşındayken kansere yakalanmış. Cyndie iki senedir Derek'le birlikte mücadele vermiş. Derek şimdi hayatta değil.

pics\Dünya\886\9829.jpg

8 yaşındaki bu kız Gazze'de evinin bombalanması üzerine hayatını kaybetti. 13 ve 17 yaşındaki diğer çocuklar da ağır yaralı olarak kurtuldu. Yıllardır süren çatışmalar bölgede yaşayan ailelere büyük kayıplar yaşattı, aç ve yoksul bıraktı.

pics\Dünya\886\9831.jpg

Çekoslavakya'da savaş bitmiş olsa bile bazı bölgelerde çocuklar için bir şey değişmedi; üşüyorlar ve açlar.

pics\Dünya\886\9832.jpg

Ruandalı bir asker geceyarısı evime girdi ve bana 'bu gece tecavüz ettiğim ilk kadın sen değilsin' dedi. Bana çok acımasız davrandı ve 4 saat boyunca şiddete maruz kaldım. Ruanda'da yaşayan Joseline soykırım döneminde tecavüze uğramış ve şimdi HIV pozitif.

pics\Dünya\886\9833.jpg

Almanya'da bir fotoğrafçının vizöründen bir Alman çocuğu... Televizyon seyrederken yüzündeki ifade yok olmuş, ruhsuz oyuncaklara benzemiş.​

hangisi en kötü çözemiyorumm:vur

eLLerine sağlık daii güzeL bir konu haLimize şükür !!!

İlk fotoğraf ciğerimi yedi,ciğerimi...!......Ve 2. fotoğraf...Allah sana ne diyem be meymenetsiz herif...:Sopa
Saol dostum.İyi paylaşım için

aci ama gercek =(
kiyamam ya, gercekten cok etkilendim

saol dare, güzel paylasim

eline sağlık dare

Geri