unable to detect recorder uyarısı alıyorum :(

hy1987

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bilgisayarıma format atıp win 7 ultimate 32 bit kurdum.
bir cd çekmem gerekşyo ama malesef '' unable to detect recorder'' uyarısı alıyorum. bütün yazılımları denedim hepsinde aynı malesef :(
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
teşekklürler

cd,dvd yazıcı ne var ise onu algılayamıyor.

win7 ye uygun tüm drıiverları yükledinmi ?

hp pavilion dv6715 ef kullanıyorum laptop kullanıyorum yardımcı olabilir misiniz , nasıl yükleyeceğim konusunda .
çok teşekkürler

hatanın ekran görüntüsünü atar mısın? "unable to detect recorder" CD/DVD RW işlem yapmıyor. ama neye göre işlem yapmadıqını anlamak için hata verdiqi anda ekran görüntüsünü alıp koyarsan yardımcı olabilirim... Bu hata programdan da kaynaklanabiliyor yada CD/DVD RW de bozulmus olabilir veya eksik chipset driver yuklemesinden de olabilir

revo unstaller programıyle burnaware programını kayıt defterindeki dosyalarıyla sil... kayıt defterini mutlaka sil ama...

daha sonra ImgBurn 2.5.2.0 yukle. bununla işLem yapmaya caLıs bakalım olucak mı?

ImgBurn 2.5.2.0 5 mb ücretsiz:
http://download.imgburn.com/SetupImgBurn_2.5.2.0.exe

sevgili arkadaşım malesef hem imageburn ile hem de ashampoo ile denedim aynı hatayı verdi .

HHResim.com - Sinirsiz Resim Yükle

benim yüklemem gereken bir driver eksik sanırım :( cd-driver ı tanıtmak gibi bir şey mi yapmak lazım acaba çünkü hp nin driver sitesinde win 7 uyumlu driverlar da yok. bilgisayar cd okuyor fakat çekim yapmıyor lütfen yardım edin arkadaşlar , şimdiden teşekkürler :))

arkadaşım update güncel görünüyor , elimde malesef cd yok .
yardımlarını bekliyorum kardeşim

hocam senin makine win 7 ile uyumsuz.

adamlar driver çıkarmamışlar.

onun için hatalarla karşılaşman normal.

hocam senin makine win 7 ile uyumsuz.

adamlar driver çıkarmamışlar.

onun için hatalarla karşılaşman normal.

kardeş ama ben önceki formatlarımda da win 7 kullanıyordum bi sorun yoktu süperdi her şey , am bu sefer bi sıkıntı oldu :(

kardeş ama ben önceki formatlarımda da win 7 kullanıyordum bi sorun yoktu süperdi her şey , am bu sefer bi sıkıntı oldu :(

peki driverları nerden indirdin ?

kendi sitesinde bile yokki driver ı ?

eğer windowsun kendi indirdiği driverları kullanıyosan hata yapıyosun.

çünkü windowsun kendi indirdiği driverlar sorun yaşatabiliyor.

kendi sitesinde 7 driver ı yoksa 7 kullanmaman en iyisidir bence.

kendi indirmişti kardeşim driverları :(

kendi indirmişti kardeşim driverları :(

dostum windows un kendi indirdiği driverları kullanma.

bi yerde daha okumuştum firmanın kendi sitesindeki driverları kullanmayıp windows un kini kullananlar arasında epey böle çeşitli hatalarla karşılaşan kişiler olmuş.

yani o driverların kullanılması önerilmiyo.

hele ki sende hp kendi 7 için driver çıkarmamış ve sen 7 nin indirdiği driverları kullanıyosan hata ile karşılaşman çok çok normal =)

yapıcak bişi yok sitesinde vista ve xp var onlardan birini seçip onları kullanıcaksın malesef.

yani adamlar çıkarmamış 7 driverı makinana.

şimdi kardeşim ben yani xp ye mi döneyim :(

peki indirebileceğim sağlam bi vista var mı kardeşim bildiğin acaba ???

Geri