Umut: Gökhan'la sorumuz yok

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Trabzonsporlu Umut Bulut, şampiyonluk için son maça kadar ellerinden geleni yapacaklarını söylerken, Gökhan Ünal ile de bir problemleri olmadığını belirtti.

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, şampiyonluk yaşamak için sezonun son maçına kadar ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Umut Bulut, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, ligde şampiyonluk yaşamanın inanılmaz olacağını ifade ederek, ''Şampiyon olabilmek için sezonun son maçına kadar elimizden geleni yapacağız. Ama biz maçları tek tek düşünüp hepsine bir final havasında çıkıyoruz. Bunları konuşmak erken ama hedefimiz her maç 3 puan'' dedi.

Bordo-mavili takımın diğer forvet oyuncusu Gökhan Ünal ile anlaşamadıkları yönünde yapılan eleştirilerin yersiz olduğunu kaydeden Umut Bulut, ''Gökhan ile aramızda hiçbir problem yok. Hatta bu istatistik olarak da ortaya çıktı. Baktığımızda benim attığım 4 golün asistini Gökhan yapmış. Golle sonuçlanmayan fırsatlarımın çoğunda da Gökhan var. Diğer taraftan baktığımızda da aynı işleri benim onun için yaptığım ortada. İnsanlar Fenerbahçe maçında pozisyonların kaçması üzerine 'bunlar anlaşamıyorlar' diye düşünüyorlar'' diye konuştu.

Tek maça bakarak yorum yapmamak gerektiğini kaydeden Umut Bulut, ''Her geçen hafta daha iyi duruma geliyoruz. Hem saha içinde hem de saha dışında uyumumuz ve arkadaşlığımız üst düzeyde. Bundan sonra uyumu daha iyi noktaya getirmek için çalışacağız. Bunun yanında diğer takım arkadaşlarımızla da bir sorunumuz bulunmuyor. Hatta bizim başarımız takım olarak iyi anlaşmaktan, iyi uyum sağlamaktan kaynaklanıyor. Önümüzdeki Ankaraspor maçında inşallah ben Gökhan'a, Gökhan da bana asist yapar. İkimiz de gol atarak insanlara aramızdaki uyumu iyice gösteririz'' dedi.

“FENERBAHÇE MAÇINI HAK EDEN BİZDİK”

Umut, geçen hafta Fenerbahçe ile deplasmanda çok önemli bir maç oynadıklarını dile getirerek, ''Bu müsabakanın zor geçeceğini biliyorduk. Bunu biliyor aynı zamanda oradan puan veya puanlarla döneceğimize inanıyorduk. Galibiyet önceliğimizdi ama 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Sonuç olarak rakibimize karşı deplasmanda alınan 1 puan önemliydi. Ama kesinlikle kazanmayı hak eden taraf bizdik. İyi mücadele ettik. Taraftarlara da keyifli bir müsabaka izlettirdik. Bu maç bizim potansiyelimizi göstermesi açısından yararlı oldu'' dedi.

Fenerbahçe maçında takım halinde birçok gol pozisyonuna girildiğini ifade eden Umut, ''Futbolun güzelliği burada. Fenerbahçe karşısında pozisyona giren her futbolcu sonuç üretmek ister. Bunlardan birisi de bendim. Gol atmayı çok istiyordum. Maçın başında bir fırsat yakaladım. İyi de bir vuruş yaptım ama olmadı. Sadece ben değil, diğer arkadaşlarım da benzer pozisyonlara girdiler ama biraz da şans yanımızda değildi. Olmayınca olmuyor. Artık bundan sonraki maçlara daha iyi konsantre olmamız gerekiyor'' değerlendirmesini yaptı.

ANKARASPOR MAÇI

Hafta sonu Ankaraspor ile deplasmanda zor bir maç oynayacaklarını vurgulayan Umut, ''İyi bir takımla oynayacağız. Ama biz Trabzonspor'uz. Şampiyonluğa oynuyoruz. O nedenle mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. İyi mücadele eden bir takımız. Bu mücadeleyi gol veya gollerle süsleyip 3 puan kazanmak istiyoruz'' dedi.

Umut, kendisini geliştirmek için ekstra çalışmalar yaptığını kaydederek, açıklamasını, ''Hem antrenman öncesinde hem de sonrasında bu çalışmaları yapıyorum. Eksiklerimi gidermeye çabalıyorum. Özellikle gol vuruşları üzerinde duruyorum. Bundan sonra da çalışmalarımı sürdüreceğim'' diye tamamladı.

NTVSPOR ve Ajanslar
29 Ocak 2009 Perşembe

ya kardesım bu adamı konusturmayın ya adamın artk ısmını duyunca tuylerım dıken dıken oluyor ve sınırlerım bozuluyor ya bu adamın neresı topcu veya neresınde golcu ozellıgı varda konusuyor ve sampiyonluktan bahsedıyor ya duysun kı o bu takımda oldukca bu takımın sampiyonlugu cok zor eger trabzonsporun sampiyonlugunu ıstıyorsa ya kendısını gelıstırsın (ki gelıstıremıyor gelıstırse kac senedır gelıstırırdı becerıksız oldugunu anlasın) yada bıraksın gıtsın cunku baslardakı yonetıcılerınmı kafası basmıyor yada kafalaı samanlamı doluda anlamıyorlar bu adamı satmıyorlar o yuzden bırak git kardesım suluk gıbı yapıstın ya artık ısmın bıle benı delı edıyor ya

Geri