ulu önder ile ilgili bir önerim var

APOSTOL

New member
Reaction score
0
bir kaç yerde başlık açılmıştı ve aklıma geldi..sadece fikir bu katılan site sakinleri ve yöneticileri olabilir düşüncesi ile açtım bu konuyu..şöyle ki:
site nin çoğu bölümünde atatürk ile ilgili başlıklar açılıyor. açılır ve açanların samimiyetine inanıyorum yürekten........ama...basit konularda yada oyunlar böümünde açılan atatürk ile ilgili başlıklar ulu önder i fazla dillendirmek olmazmı...kendi şahsi kanaatim eğer atatürk ile ilgili bir konu açılacak ise bu konunun ya bilgilendirme ya da tarihsel bir bilgiye tarihi önemine göre açılması taraftarıyım...
Günümüzde atatürk üzerinden siyaset yapan insanlara atatürk ün üzerinden prim yapan insanlara kızıyoruz..biz de aynı şeyi yapmayalım..eğer açılan konu tarihsel önem yada atatürk ile ilgili bilgi taşıyorsa çok daha güzzel olur..tab, bunlar benim fikrim.kesin böyle olsun demiyorum..sizinde fikirleriniz önemli..katılım olursa sevinirim...

formumuzda Atatürk bölümü var zaten herkes oraya acabilir konularını ayrıca nasıl bi önerin var anlamadım

önerim yazının tamamında var..

Atatürk bölümü haricinde Atatürk'ün adı geçen tek yer siyaset ve politika bölümü zaten(daha çok serbest kürsü).Burda da konuşmayın diyemeyiz ki kimseye....Ayrıca Atatürk ismi geçen konunun önemini nasıl belirleyeceyiz.Sana önemsiz gelen bir konuyu bir başkası çok ilginç bulabilir....

Ķάζάή Ąś‡Ķ;2859388' Alıntı:
Ben Din Üzerinden Siyaset Yapanlarada Kızıyorum...

Nabıcaz o zaman ??

elbet o da yanlış din de istismar ediliyor ve onun üzerinden siyaset yapılıyor haklısın..daha açık ifade edeyim forum oyunları bölümünde açılan başlıklardan bahsettim. yoksa mevzu başka yerlere çekilecek. yani ben sadece fikrimi soyledim ve bu konunun üzerinde yorum istedim.. Atatürk köşesinde yazılanlara bir şey denemez tabii..nihayetinde Onun için açılmış bir bölüm ama oyun bölümünde olması biraz enteresan geldi sadece bunu dile getirmek istedim..yazılanların tarihi önemi yada bilgi verici bir tarz da olmasına itirazım yok olamazda..hatta O nu sevmek ile ilgili çok şey yazılabilir fakat madem böyle bir köşe var orda yazılsın. Tutup ta oyun bölümünde atatürkle ilgili ve oyun tarzı bölüm açmak garp geldi bunu dile getirdim.yanlışım varsa affola.....

Ayrıca Atatürk ismi geçen konunun önemini nasıl belirleyeceyiz.Sana önemsiz gelen bir konuyu bir başkası çok ilginç bulabilir....

ben de onu dile getirmek istedim..bana forum oyunlarında atatürkle ilgili başlık açmak önemsiz geldi benim gibi düşünen varmı merak ettim hepsi bu

Tabi haklısın. M.K.Atatürk adına bir bölüm açılmışken onun hakkında başka bir yere konu açmak çok saçma olur.

Geri