Ultraslan: Zor önledik

Dean Winchester

SupernaturaL
Reaction score
0
G.Saraylı bazı taraftarlar, F.Bahçe kalecisi Volkan'ı mahkemeye verecek.

140511.jpg

Galatasaraylı önde gelen taraftar grubu Ultraslan’ın Genel Koordinatörü Ahmet Aytaç, tribünlerin gerilmesinin ve kapalıdaki çatının çökme tehlikesi atlatmasının sorumlusu olarak Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’i gösterdi.

Aytaç, “Milli Takım'da oynayan bir futbolcu nasıl tribünleri tahrik eder? Seyircinin sahaya girmesini zor önledik. Eğer 2-3 kişi girmiş olsaydı, diğerlerini tutamazdık. Tribün içinde de kavgalar oldu” diye konuştu.

Bazı taraftarların Volkan’ı mahkemeye verecekleri öğrenildi.

мυѕтαƒαƒв;4227610' Alıntı:
O Zaman ßizde PascaL'ı mahkemeye vereLim :hhmanD

volkanada federasyon 6 ay ceza verecekse biz mahkemeden vaz gecmeye hazırırz.

federasyon Türk örf ve adetlerini öne sürmüştü 6 ay ceza verirken. bakalım bunu bi Türk yapınca ne oluo görecez?!!

G.Saraylı bazı taraftarlar, F.Bahçe kalecisi Volkan'ı mahkemeye verecek.

140511.jpg

Galatasaraylı önde gelen taraftar grubu Ultraslan’ın Genel Koordinatörü Ahmet Aytaç, tribünlerin gerilmesinin ve kapalıdaki çatının çökme tehlikesi atlatmasının sorumlusu olarak Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’i gösterdi.

Aytaç, “Milli Takım'da oynayan bir futbolcu nasıl tribünleri tahrik eder? Seyircinin sahaya girmesini zor önledik. Eğer 2-3 kişi girmiş olsaydı, diğerlerini tutamazdık. Tribün içinde de kavgalar oldu” diye konuştu.

Bazı taraftarların Volkan’ı mahkemeye verecekleri öğrenildi.

bızımde barosu mahkemeye vemremız lazım hatırlarsanız trabzonda trıbunlerı tahrık etmıstı e allah buyuk bugun bana yarın sana ılk once herkes kendıne bakacak

kac kere futbolcu antremani yaptin.
adamlar gunde 4-5 saat ko$uyor bide kalecisin ucuyorsun direk bacaginin ustune.
belki ak$am evde rus vardi?

feriköyde futbol oynamışlığımız var. az cok bilir antremanları. trübüne gitmişliğimizde var az cok biliriz imaları...

bızımde barosu mahkemeye vemremız lazım hatırlarsanız trabzonda trıbunlerı tahrık etmıstı e allah buyuk bugun bana yarın sana ılk once herkes kendıne bakacak

ne yapacan formasını optu die davamı acıcan??? volkanın takım tutmasıyla desteklemesiyle baros un takımını destekleme şekri arasında dağlar kadar fark var...

ben altayda oynardim 2 sene onceye kadar.eve geldigimde ise yemek bile yiyemezdim
saat 5 ten 9 a kadar non-stop ko$ardim.sonra benimde ic baldirlarim falanda agrimaya ba$ladi.
ben defanstim kasiklarimi isittigim icin fazla tutmazdim ama benimde tuttugum oldu.bide kaleci biryere ko$muyor adam soguk onun nasil geriliyordur kasiklari sen dusun.

hiç bi macta gerilmeyen kasık samiyendemi gerildide milleti gerdi. boş işler bunlar. volkan tiniyetsiz adamın teki. karaktersiz bi futbolcu. Turkıye - Çek macında yaptığıda bunun gostrgesi. daha onceki mactada lincolnun kasıklarına tekme atmıştı. aklını orayla bozmuş pislik bi adam. ondan sonra neden anama bacıma sövüolar demesin. önce adam olsun!!!

bırakın bu işleri volkan,lugano,sabri ve bunlar gibi olan topçuları bırakın milli takıma furboldan men etmek lazım hepsi tebiyesiz zavallı tipler

Söylediğiniz hiçbiri bahane olamaz,sonradan yaptığı harekete kılıf uyduruyor volkan denen şarlatan.Baroşla kıyaslamanız bile anlamsız çünkü o formasını öptü,millete bilmem neresini göstermedi yada el-kol hareketi yapmadı.

ѕσηυη¢υ;4228054' Alıntı:
Volkanın kasıklarını tuttugu videoyu izleyin sonra tekrar konusun.osuruktan nem kapan bu kadar insanı hiç birarada görmemiştim.

Volkan karaktersiz bi futbolcudur. Ne osurukmuş ki bi stat dolusu adam nem kaptı...

Volkan karaktersiz bi futbolcudur. Ne osurukmuş ki bi stat dolusu adam nem kaptı...

Her oyuncunun yapısı farklı.Karaktersiz bir futbolcu ise bu hareketi açık açık taraftarı kışkırtmak içinde yapabilirdi.Videoda adamın suratına bak da ondan sonra kararını tekrar gözden geçir.Taraftar Fenerbahçe maçlarında patlamaya hazır bomba adeta.Bu tip nem kapmalar normal.

мυѕтαƒαƒв;4227610' Alıntı:
O Zaman ßizde PascaL'ı mahkemeye vereLim :hhmanD

мυѕтαƒαƒв;4227620' Alıntı:
deiL 6 Ay 6 maç ßiLe Ceza VeremezLer. . .

Nouma Size O Hareketi Yapınca NasıLda Kudurmuştunuz BöyLe FutboLcumu oLur, Cezası Çok Ağır oLmaLı,Beşiktaşı Para Cezasına ÇarptıraLım,Nouma'yı SaLLandıraLım FeLan...Şimdi 6 Maç BiLe Ceza VeremezLer he?
Ver(e)mezLer Adı Üstünde Fenerasyon...

Canına Susayan İt Cami Duvarına İşermiş İnseydiLer VoLkan Kasığı Yerine Kaba Etini Tutardı GaLiba...

VoLkan Yatsın KaLksın uLtrasLana Dua Etsin !

~SiLenT ScЯeaM~;4228246' Alıntı:
Nouma Size O Hareketi Yapınca NasıLda Kudurmuştunuz BöyLe FutboLcumu oLur, Cezası Çok Ağır oLmaLı,Beşiktaşı Para Cezasına ÇarptıraLım,Nouma'yı SaLLandıraLım FeLan...Şimdi 6 Maç BiLe Ceza VeremezLer he?
Ver(e)mezLer Adı Üstünde Fenerasyon...

Canına Susayan İt Cami Duvarına İşermiş İnseydiLer VoLkan Kasığı Yerine Kaba Etini Tutardı GaLiba...

VoLkan Yatsın KaLksın uLtrasLana Dua Etsin !

işte objektif bi yorum. doğru söze nedenir ki. agzına saglık hocam.

bi de utanmadan konuşuyor ya şu topçuLar..
Arda ve Semih haricinde kimseye inanmam o 22 oyuncudan..
Bir de Uğur güzeL bi noktaya değinmişti YaLan DostLuk konusunda..

aLayı suçLudur benim gözümde o 22 futboLcudan aLayının doğrudan yada doLayLı yoLdan bu oLay'da suçu vardır

Geri