ultimate yukseltme paketi lazım illegal

Ntura

New member
Reaction score
0
elimde acer aspire 7720g var orjinal vista home premium yuklu ama dili fransızca

yalnızca ultimatede multilange özelliği var
bu yüzden ultimate yuksaeltme paketi arıyorum ama orjinal xistamada kıyamıyorum :durdurun

hem orjinal vistama bi zeval vermeden hemde ultimateye yukseltıp tr dili kullanabilmeme için önerilerinizi
ustalardanda çözümleri bekliyorum

saygılarımmla

YÜKSELTME upgrade yapabilirsin ama ara daki farki ISTERLER :)
elimde acer aspire 7720g var orjinal vista home premium yuklu ama dili fransızca

yalnızca ultimatede multilange özelliği var
bu yüzden ultimate yuksaeltme paketi arıyorum ama orjinal xistamada kıyamıyorum :durdurun

hem orjinal vistama bi zeval vermeden hemde ultimateye yukseltıp tr dili kullanabilmeme için önerilerinizi
ustalardanda çözümleri bekliyorum

saygılarımmla
1-ELINDEKINI KULLAN home PREMIUM türkce dil pakeit yükle bölde ayarindan türkiye secip dili GÜNCELLEMELERDEN alirsin DAHA KÜCÜK BOYUTLU OLARAK
2- ultimate de var DEMISSIN COK DIL ÖZELLIGI beni GÜLDÜRÜYORSUN :hhmanD
yükseltme yapmani gerektirecek en önemli FARK NE ? PENCERELER ARASI GECIS DIZAYN :) eksi OLARAK DA DAHA FAZLA RAM =hic tavsiye etmem orijinalin HALI BASKA DEGILMI?senin degiminle ZEWALSIZ oluyor :hhmanD
3-COK ISRAR EDIYORSAN ILLAKI zewal:) VERMEDN O ZAMAN hardis kini baska bir parcaya ayir (BALTAYLA DEGIL :) =bölüm partition C:WINDOWS MASA ÜZERINDEKI BILGISAYAR ISARETINE TIKLAYIP YÖNET DEDIKDEN SONRA MAVI REKLI ZEMINDE HARDISKi oldugu bölümden AKTIF bölüm olmasi sartiyla mousenin sagiyla GELISTIR VEYA KÜCÜLT VEYA BÜYÜYLT VS;;den ayirabilirsin BUNU YAPAN PRogramlarda mevcut partiiton manager DIYE ARAMA YAPARSAN bulabilirsin ,buraya kardar OK SE forumda PAYLASIMA sunulmus türkce donanimlarina uygun DVD YE YAZILABILIR BIR isletim sistemi vistaultimate olarak indirip BUNU o az ÖNCE BÖLÜMLERE AYIRDIGIN BOS ALANA setup olarak instal edeceksin !! BUNA GÜNCELLEME YAPMAK IICNDE verdigim ilaci kullanir ETKINLESTIRILMIS bir (l€gal) vista kopya ISLETIM SISTEMIN OLMUS OLACAK :: DAHA FAZLA ayrintili bilgi istersen ÖNCE ARAMA CUBUGUNU KULLAN SONRA buraya KONU ac arkadaslar yardimci olsun,, :hhmanD PARA verENLER BILE MAGDUR EDILDI MICROpSOFT TARAFINDAN sahte ürün kullandiklarindan dolayi diye = b€dava yasal paylasim buradaYAPILIYOR:hhmanD

multilange (çoklu dil)özelliği yalnızca vista ultimate surumunde mevcut bunda cok yada az guluncek bı durum yok saygısızlık etmek ıstemem ama arama cubugunu kulanırsan sende gorebılırsın eger bu ozellık home ve dıger vıstalar ıcın varsa lınkını yada yada mıcrosoftaa okuma lınkını versende yeter cunku emınımkı bunu arıyan yalnızca ben degılım

elbette bende orjınal kullanmaktan mutluyum fakat ılk kez vısta surumu kullandıgım ıcın sıstem sorunları vede benzer durumlarda anlamakta zorlanıyorum

mıcrosoftu aradım ve bana ultımate yukseltme paketı ardındada tr dıl eklemesını ındırmemı soyledıler (280euro)
buna gucum yetmedıgı ıcın bı cozum olabılırmı dıye bılenlere sordum okadar farklı uygulamar mevcutkı bu alemde belkı bı cozum bulunmuştur dedım ama maalesef .

hdd yı bolupte yuklemek gereksız bı ıslem su an benım ıcın belkı bu konudan ornek alıpta yapmak ısteyenler bırılıerı cıkabılır gereklı bır bılgı

tavsıyelerın ıcın tşk ederım

en azından ıngılızce yapabılseydık :durdurun

saygılarımla

ayrinti da kalmayalim cözümsel olmaya CALISIYORUM bildigim seyleri paylasiyorum BENI GÜLDÜREN SEY attiginiz baslikda ultimate de var olup da sizin de aradiginiz dil paketinin "illegal" OLARAK BU KADAR ilan EDILISIDIR kullandiginiz versiyonda kalmaya yönelik destekler mahiyetde fikirlerimi BEYAN ETTIM biraz fazla gülücük sizi rahatsiz ettiyse !! KUSURA KALMAYIN hafife almakdegildi maksadim , mesajlerimin cogunu takip ederseniz daha iyi tanimis olursunuz.. söz konusu windows isletim sistemi +vista olunca hic cekinmeden yardimci olmaya calisdigimi kimseyi hafife almak gibi bir niyetimin gülmeler dahil olmadigi altini cizerek belirtir, gelecek yardimlar konusunda bol sanslar diliyorum :hhmanD PARAYI VEREN DÜDÜGÜ CALAR :hhmanD

D PARAYI VEREN DÜDÜGÜ CALAR :hhmanD
bunu ilk mesajın olarak kabul ediyorum çünkü çözüme ulaşmak için daha açık bir fikir

sorunu paylaşanlar bu altın kuralı uygulasınlar
anlaşılan oki
-bende hekes bildiğiyle aynı şeyi bilmekteyim - bunun legal bi çözüm şekli yok
BU başlıktan yola cıkarak ortak sorunu bu olan arkadaşlar LEGAL bi yöntem bulunmamakta 280 euro ödeyerek yükseltme paketi almak dışında
-BU SADECE VİSTA ULTİMATE SÜRÜMÜ İÇİN GEÇERLİDİR-

Geri