Ultima ONline Projesi İçin Dedicated Sunucu Verebiliecek Sponsor Aranıyor

azgalor

New member
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar Türkye Genelinde ve Dünya Genelinde Ultima Online Adlı Oyunu Oynayan Binlerce İnsan Bulunmakta. Ben Şahsen Bu Oyunu 8,5 9 Yıldır Oynuyorum ve Kendi Çapımda Profesyonelleşmiş Bulunuyorum Ancak Daha Önce Açmış Olduğum Serverler Bulunmakta Ama Açmı Olduğum Serverler Yeterli Bütçeye Sahip Olmadğımİçin Kapatmak Zorunda Kalmıştım

şimdi ise yeni bir proje hazırlamak istiyorum ve bu projenin sürekli olarak kalmasını sağlamak icinde yeterli bütçeye sahip diğilim bunun için bir sponsora ihtiyacım var
peki bana sponsor olan firma ne kazanacak

öncelikle ultima online dünyasında her gün her hafta her ay yeni bir server acılmak ta'dır ve server acanların çoğu guvenılır hosting aramaktadır bizim sunucumuza sponsor olan firma nın bilgilerini sitemizde yer vericez ve böylelikle ultima online dünyasında bir yer almış olacaktır ve satışlarında ciddi bir artış olacaktır. internnete araştırırsanız bunu görebilirsiniz..

sponsor olmak isteyen arkadaşların pm atmasını rica ederim detaylı bilgiyi pm aracılığı ile isteyen arkadaşlara verebilirim saygılarımla

Geri