arkadaslar ben ukrayna da universite okuyorum. suan rusca hazirlik goruyorum seneye bilgisayar muhendisligine gececegim. bura hakkinda biraz bilgi vereyim dusunenler olursa yardimci olurum. oss sarti olamadan direk lise diplomanizla istediginiz bolumu okuyabilirsiniz. siz de google dan ukrayna universiye diye aratirsaniz buraya ogrenci getiren acentalara ve bu hakkinda bilgilere ulasabilirsiniz. ordaki fiyatlar cok abartili olur benden universitelerin gercek fiyatlari alabilirsiniz.
burada egitim rusca ve ukraynaca. yabanci ogrenciler rusca hazirlik goruyor ve dersleri rusca aliyor. rusca hazirlik okuduktan sonra kiev de ingilizce bolum de okuyabilirsiniz isterseniz.
hazirlik sinifinin yillik fiyati 1100$ (evet dogru okudunuz binyuz dolar)
sonrasinda muhendislik icin 2.000 dolar civarinda oduyorsunuz yillik
burada bitirdiginizde 3-4 yabanci dile sahip olacaginiz bolumler de mecvut
ukraynada universite okumak isteyenlere duyurulur sorulariniz olursa cevap verebilirim. reklam yapiyo demeyin ben ogrenci getirmiyorum zaten o kadar da ruscam yok
burada egitim rusca ve ukraynaca. yabanci ogrenciler rusca hazirlik goruyor ve dersleri rusca aliyor. rusca hazirlik okuduktan sonra kiev de ingilizce bolum de okuyabilirsiniz isterseniz.
hazirlik sinifinin yillik fiyati 1100$ (evet dogru okudunuz binyuz dolar)
sonrasinda muhendislik icin 2.000 dolar civarinda oduyorsunuz yillik
burada bitirdiginizde 3-4 yabanci dile sahip olacaginiz bolumler de mecvut
ukraynada universite okumak isteyenlere duyurulur sorulariniz olursa cevap verebilirim. reklam yapiyo demeyin ben ogrenci getirmiyorum zaten o kadar da ruscam yok