UFO'lara inanır mısınız?

UFO'lara inanır mısınız?

• Evet İnanıyorum

Kullanılan: 49 47.1%
  • Hayır ınanmıyorum

Kullanılan: 30 28.8%
  • Ben olmusum ufo

Kullanılan: 20 19.2%
  • Diğer . . .

Kullanılan: 5 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    104

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
En son geçtiğimiz hafta İstanbul Kumburgaz’da gece bekçisi olan Yalçın Yalman’ın çektiği görüntülerle gündeme geldi UFO’lar

73538.jpg

Fransa UFO sırlarını açıkladı!
Fransa, UFO (Tanımlanamayan Uçan Cisimler) ile ilgili dosyaları açıklayan ilk ülke oldu. Fransa Ulusal Uzay Ajansı'nın son 50 yıldaki bin 600'ün üzerinde UFO dosyasıyla ilgili bilgileri internet üzerinden açıklandı.

www.cnes-geipan.fr adresinden Fransa'nın UFO olaylarıyla ilgili dosyalarına ulaşılabilineceği ve sitenin sürekli güncelleneceği belirtiliyor. Ancak haber dünya haber ajanslarında duyurulur duyulmaz websitesindeki yoğunluk nedeniyle henüz bilgilere ulaşmak mümkün değil.

kaynak:Sabah.com.tr

05873AA7A87549FC8920FEE4645DBAEA.jpg

E677DB2F4A2A45EDA0DAD5401449E82E.jpg

Siz UfoLara İnanıyormusunuz ? ...

Hayır ınanmıyorum,gözümle görmedikce :D

evet ben inanıyorum koskoca evren illaki yaşayan başka canlılar vardır

geçen yaz terasta otururken 5 6 gece üst üste 2 tane alev topu gibi bişey gördüm belli bi yere kadar gidip snra kayboluolardı snra aileme gösterdm acaba uçak mıdır die onlarda uçak değil dediler o gnden snra inanıyorum ve tırsıyorum:D

aaa olmamı var tabe. büüle kocaman kocaman ayakları vaaa. gözleri naaaa bu kadaaaa. .. :)

hade len olmaz ööle şey :)

Bende İnanıyorum ve Dinimize Görede 7 Kat Var Bu Katlardada Çeşitli Yaşayanlar Vardır Ayrıca Bikeresinde Gördüydüm Ben Ufo :D

Gecenlerde haber türkte izeyince bende o zaman inandım

Evrende 40.000 alem olduğu dinimiz tarafından belirtiliyor.
Biz bunlardan sadece; İnsanları,Hayvanları,Cinleri ve Melekleri biliyoruz...Eee nerde o zaman geriye kalanları ? Varmı sayabilecek ???
O yüzden ben her zaman için evrende insana benzer başka canlılarında bulunduğuna inanırım.
Dolayısıyla ufolara da inanırım.Hemen hemen her ülkede ufa gördüklerini iddaa eden insanlar var.Bu kadar insan neden yalan söylesin ki ?

Resimdeki ufoların birinde altın kaplama şerit var... Uzaylının bile kırosuna denk geliyoz AQuamagic

evrende baska canlilar olabilir. bunlar dunyamizi ufalilarin ziyaret ettikleri anlamina gelmiyor. hepsi uydurma haberler. ufo lar cok zeki ve aklimizin alamayacagi bi teknolojileri var ve dunyamiza kadar gelip saklaniyorlar di mi? komik olmayin.

gerçek olmalarını isterdim o kadar film yapıyor adamlar boşa gitmesin :p

Bi tane Ülker Ufo var...
Bayılırım, inancım tamdır ona....:D

bu evrende milyonlarca gezegen ve buna bağlı olarak da bizim sistemimize benzeyen güneş sistemlerinin varlığı bi ihtimal söz konusu..bu nedenle evrende yanlız olmadığımız kanısındayım..

Geri