UFO yemin törenini mi izledi? (VİDEO)

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Yemin gününde, gökyüzündeki gariplik.

b4gprm.jpg

ABD Başkanı Obama'nın yemin töreni sırasında, gökyüzündeki gariplik CNN kamerasına takıldı.

ABD'nin yeni Başkanı Barack Obama'nın 20 Ocak günü gerçekleşen yemin törenini 2 milyon kadar insanın, Washington Anıtı etrafına toplanarak izlediği doğrulandı. Ancak CNN programcısı Wolf Blitzer'in çekimi sırasında kameraya, gökyüzündeki garip cisim takılınca, ABD'de "Başka kim izledi?" tartışması başladı...

"Yemin törenini uzaylılar da mı izledi?" diye soran Amerikalılar çoğunlukta. Görüntülerin internette yayınlanması üzerine binlerce Amerikalı, Beyaz Saray sitesine attıkları maillerle, Obama'dan, bir an önce UFO dosyalarının üzerindeki yasağı kaldırarak kamuya açıklamasını istediler.

UÇUŞ YASAĞI VARDI

Çekimde Washington Anıtı üzerinde yüksek bir hızla zig zaglar çizerek uçan cismin kuş olduğunu savunanlar, UFO olduğunu savunanlara kızgın.

UFO uzmanları ise "O gün Washington'un bu bölgesinde uçuş yasağı vardı. Bir uçak, ya da insansız casus uçağı olması mümkün değil. O yükseklikte bir kuş ise böyle görünmez" diyerek tartışmayı sürdürme niyetinde.

İşte o Video >>

:)

gezegenin yeni başkanına yakından bakmak istemişlerdir:)

ohoo bura +18 e dogru gidiyo yemelr faln:)

onlar görmek istedigi gibi bakmıslardır

puhauah. yoksa uzaylılar zenci mi zuhauhauahuah bak yılın espirisi bu he :D

Tayyip'e gelmediler. demek ki müslüman değil uzaylılar. orda hem fikiriz. ama zenci olduklarına eminiz :D adamlar Obama'ya desteğe gelmişler. demek ki doğrusu neymiş, uzaylılar küçük yeşil adamlar değil gayri müslim zencilermiş puhauahauha

puhauah. yoksa uzaylılar zenci mi zuhauhauahuah bak yılın espirisi bu he :D

Tayyip'e gelmediler. demek ki müslüman değil uzaylılar. orda hem fikiriz. ama zenci olduklarına eminiz :D adamlar Obama'ya desteğe gelmişler. demek ki doğrusu neymiş, uzaylılar küçük yeşil adamlar değil gayri müslim zencilermiş puhauahauha

Büyük Adamsin Revo'm :durdurun Yorumun Güzeligine Bakin :) Koptum

Büyük Adamsin Revo'm :durdurun Yorumun Güzeligine Bakin :) Koptum

doğrusu bu dai. bak bilim adamları yüzyıllardır yırtınıyo bunu çözebilmek için. ben 1 dakikada çözdüm...

Uzaylıkar gayri müslimdir,
Uzaylılar yeşil değil zencidir :durdurun

Eee! Bu gözlemden sonra bana N.A.S.A ve Pentagon yolu gözükür herhalde :durdurun

Edit: Bak kafama bişey takıldı şimdi. Yoksa Obama uzaylı mı? Yoksa uzaylıların desteğiyle mi Başbakan oldu?

benim LoL smileyim nerde :durdurun

edit:
lol.gif
lol.gif
lol.gif

doğrusu bu dai. bak bilim adamları yüzyıllardır yırtınıyo bunu çözebilmek için. ben 1 dakikada çözdüm...

Uzaylıkar gayri müslimdir,
Uzaylılar yeşil değil zencidir :durdurun

Eee! Bu gözlemden sonra bana N.A.S.A ve Pentagon yolu gözükür herhalde :durdurun

Edit: Bak kafama bişey takıldı şimdi. Yoksa Obama uzaylı mı? Yoksa uzaylıların desteğiyle mi Başbakan oldu?

benim LoL smileyim nerde :durdurun

edit:
lol.gif
lol.gif
lol.gif

bir ara uzun uzun konusuruz dai :durdurun
a_smiley_lol0.gif

Geri