Ufak Tefek Bilgiler

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Knighta yeni başlayanlar veya bilmeyenler için ufak bilgilendirmek yapmak istedim çoğu kişi biliyodur ama bilmeyenlere yararı dokunacağına inanıyorum..
ilk önce BDW (border defanse war ) ile başlıyalım
1.server'da olmanız gerekiyor

BDW SAATLERİ
SABAH 08,00 BAŞLIYOR
ÖĞLEN 12,00
İKİNDİ 15,00
AKŞAM 18,00
YATSI 21,00
GECE 01,00
ve en sonuncusu ise SABAHA dogru 05,00 bitiyor...

BDW LEVELLERİ
20-29 -- 30-39 -- 40-49 -- 50-57 -- 58-64 -- 65-72 ve 73-77 levelleriçin olanda en sonuncusu....50 - 57 BDW sinden itibaren kırmızı kutu almaya başlıyorsunuz...BDW de pt ye girmeyebilirsiniz...kendi partynizi kurabilirsiniz..solo takılabilirsiniz..BDW için kallugaya gitmeye gerek yok eskisi gibi istediğiniz yerde durabilirsiniz...üstte join yazısı cıkıyor ona tıklayınca bdw ye girebiliyorsunuz...BDW ile bu kdr bilgi yeter şimdi +5 chitin görevlerle ilgili biraz bilgi verelim..

benim size tavsiyem 46 lvl olup görevleri öle yapın 5 ide 46 olunca açılıyor..şimdi yerlerini bilmeyen için yerlerini söyleyelim..
pads pouldron helmet olarak sölemiycem bilmeyenler olabilir gövdelik kafalık donluk diye söliycem..human karus 2 sini aynı yerde söliycem

ilk KAFALIK dan başlıyalım = görevi raon camp veya doda camptan alıyoruz 30 tane ape kesiyoruz ve kafalık chitini alıyoruz..

2. GÖVDELİK = Bellua villageden veya asga villageden alıyoruz görevi..10 tane Scolar kesiyoruz chitini alıyoruz...

3. DONLUK = görevi raon camp veya doda camptan alıyoruz...20 tane kongau kesiyoruz...chitini alıyoruz..

4. BOTLUK = Görevi bellua village veya asga villageden alıyoruz.. 30 tane magethron kesiyoruz chitini alıyoruz..

5. KOLLUK =görevi mezarlığın ordaki adamdan alıyoruz..20 tane battalion kesiyoruz chitini alıyoruz...

birsürü zevkli oyun varken knight ta zaman harcamam

var olan konu ile birleştirildi...

Geri