UEFA tanıtımında ilginç fotoğraf

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

080320121242277708721.jpg

UEFA'nın en prestijli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi için düzenlediği "2012 Trophy Tour" kapsamında bugün gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında ilginç bir fotoğraf karesi dikkat çekti.

Şampiyonlar Ligi kupasının Mart ve Nisan aylarında Afrika, Asya, Amerika kıtalarındaki bazı ülkelerde futbolseverlere sergileneceği organizasyon kapsamında yapılan basın toplantısında sezon başında olaylı bir şekilde Şampiyonlar Ligi'nden men edilen Fenerbahçe'nin formasını giyen bir kişi kupanın yanında objektiflere poz verdi.

Sarı-lacivert formasıyla poz veren futbolsever, Chelsea'nin eski ünlü İtalyan futbolcusu Zola'nın yanında podyumda yer aldı.

Hatırlanacağı üzere, Fenerbahçe Kulübü Şampiyonlar Ligi'ne alınmaması nedeniyle Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nde (CAS) Türkiye Futbol Federasyonu ve UEFA hakkında tazminat davası açmıştı. (gazeteport)

Bunda ne varki türkiyenin en büyüğünün formasının reklamını vermişler.Reklamın iyisi kötüsü olmaz zaten..

fenere jestmi yapıyorlar yoksa dalgamı geçiyorlar belli değil...

adamlar şikeden uefaya gidemiyor fotografta yer alsa ne olcak

şike yaptık madem hadi kanıtla o zaman bide trabzonsporlusun gelip burda şikeden şunu yaptılar diyosun onların oraya neden öyle bi şey yaptıgını türkiyede gören körler hariç herkes biliyor...

şike yaptık madem hadi kanıtla o zaman bide trabzonsporlusun gelip burda şikeden şunu yaptılar diyosun onların oraya neden öyle bi şey yaptıgını türkiyede gören körler hariç herkes biliyor...

:clap:clap:clap

Aylardır fenerbahçeyi kurtarmanın yollarını arıyorlar,bişeylerden şüphelenmemek elde degil
burda trabzonspor olsa yine kendimce dogru olanı savunurum trabzonspr lu oldugum için degil yorumum

Ne yani sessizmi kalsınlar dostum tabiki kurtarcaklar.Yahudi takımı değilki nedir bu nefret anlamış değilim

Mehmet Ali Aydınları başkan yapmak dan başka bir senaryo değildi bence ..
Bu işte siyasettin parmağaı var Aziz başkanı koltuktan indirip kendi yandaşı olan Aydınları başkan yapmaktı amaç ve ne gariptir ki şike ile suçlanan bütün zanlılar serbest bırakılırken Azizi başkan hala cezaevinde.
Siyasi iktidar ilk önce Galatasaray ile başladı olaya geçen yılki stad açılışnda Başbakanın yuhlaması organize bir olup Adnan Polat başkanlığını kaybetmesine vesile olmuştur. Bir gün Hakan Şükür ü Galatasaray başkanı olarak görebilirsiniz..
Ve Ulu önder Atatürk ünde taraftarı olduğu ve büyük fenerbahçeyi ele geçirme çabalarından başka bişey değil ..
Ve öyle gözüküyor ki Fenerbahçe başkanı Aydınlar ı yapacaklar söylediğim gibi bu benim düşüncem..

Mehmet Ali Aydınları başkan yapmak dan başka bir senaryo değildi bence ..
Bu işte siyasettin parmağaı var Aziz başkanı koltuktan indirip kendi yandaşı olan Aydınları başkan yapmaktı amaç ve ne gariptir ki şike ile suçlanan bütün zanlılar serbest bırakılırken Azizi başkan hala cezaevinde.
Siyasi iktidar ilk önce Galatasaray ile başladı olaya geçen yılki stad açılışnda Başbakanın yuhlaması organize bir olup Adnan Polat başkanlığını kaybetmesine vesile olmuştur. Bir gün Hakan Şükür ü Galatasaray başkanı olarak görebilirsiniz..

Ve Ulu önder Atatürk ünde taraftarı olduğu ve büyük fenerbahçeyi ele geçirme çabalarından başka bişey değil ..

Ve öyle gözüküyor ki Fenerbahçe başkanı Aydınlar ı yapacaklar söylediğim gibi bu benim düşüncem..

Güzel tespit, bir beşiktaşlı olarak fenerbahçeyi destekliyorum, Atamızın takımına uzanan eller kırılsın....

Kupa alamadılar bari forma giydirelim resim çekerken demişler

hakkında şike iddanamesi bulunan takımda senin takımın yani bir ingiliz yada ermeni takımı değil burda önemli olan Türk futbolu zaten burdaki tek amaç terenova nında dediği gibi başka bişey düşünmek mantığa aykırı olurdu zaten ki ben şikeye karıştıgını hiç düşünmüyorum başta şike dediler sonra organize suç örgütü dediler başkanlık seçiminde aziz yıldırıma vereceğim oyumu o kadar...

Geri