Uefa.Com G.Saray'ın Tur Şansını DeğerLendirdi!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
"G.Saray mutlu sona daha yakın"

UEFA, G.Saray'ın tur atlama konusunda mutlu sona daha yakın olduğunu belirtti.

129408.jpg

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) resmi internet sitesi 'uefa.com'da, Galatasaray'ın dün akşam UEFA Kupası 3. Tur ilk randevusunda Fransa'nın Girondins de Bordeaux takımı ile 0-0 berabere kaldığı maça ilişkin, ''Galatasaray, Bordeaux'yu yanına yaklaştırmadı'' yorumu yapıldı.

Haberde, maç boyunca iki takımın da yarattığı sayısız şansı gole çeviremediği belirtilirken, karşılaşmanın, golsüz eşitlikle sonuçlandığı ifade edildi.

İki takımın kalecisinin de gol girişimlerini başarıyla bastırdığı kaydedilen haberde, Galatasaraylı De Sanctis'in 6, Bordeaux'dan Rame'nin de 17 ve 50. dakikalarda golle sonuçlanacak hareketlere yaptığı müdahaleler anlatıldı.

Sarı-kırmızılı takımın Çek futbolcusu Baros'tan beklenen golün gelmediği ifade edilen haberde, Galatasaray'ın gelecek hafta rövanş maçını evinde oynayacağı vurgulanarak, sarı-kırmızılıların tur atlama konusunda mutlu sonuca daha yakın olduğu ifade edildi.

A.A.

Uzunlarımızın Gol Zamanı geldı Ölü Topları İyi Kullanmalıyız Cunku Bordeaux Defansını Guclendırıp Gol Yememeye ve Kontralarla Gol Bulmaya Çalışcaktır Bence İşimiz O Kadar Kolay Degıl Hatta Onlar Daha Şanslı Cıktı Skor 2-2 hatta 1-1 olsa gruptan cıktık derdim.

YaLnız ufak bir probLem war bordeaux depLasmanda daha iyi oynuyan bir takım. . .
Nese inş ceyrek finaLe cıkar Gs BoL SanS. . .

YaLnız ufak bir probLem war bordeaux depLasmanda daha iyi oynuyan bir takım. . .
Nese inş ceyrek finaLe cıkar Gs BoL SanS. . .

Ona bakarsan GaLatasaray evinde daha iyi oynayan bir takım..bunLar depLasman görmemi$Ler :) onLar için ha depLasman ha ev farketmiyor.kaLdı ki taraftarLarını gördün atmosferden bi haber..Statta resmen gaLatasaray mar$Ları inLiyordu.
Bordeaux aLi sami yen'de $uana kadar hiç top oynamamı$ bir takım.2005/2006 CL Grup MaçLarında oLimpiyat stadında oynadık.Geçen sene UEFA Kupası'nda tek maç Fransa'da oynandı.Hiç aLi sami yen'e qeLmediLer (:)
HeLL'
See You HeLL Bordeaux !

mesale4it.gif

2000/2001 sezonu Ali Sami Yen Stadı (Cehennemi) Galatasaray - fb maçı..
Cehennemin nasıl birşey olduğunu örnek olarak gösterebileceğiniz bir video.
Bilmeyen Galatasaraylılar mutlaka indirsin,hatta diğerleride indirsin,cehennem nasıl olurmuş görsün.Çünkü bunun üzerine hala meşale yakmaya çalışanlar oldu...​

Ona bakarsan GaLatasaray evinde daha iyi oynayan bir takım..bunLar depLasman görmemi$Ler :) onLar için ha depLasman ha ev farketmiyor.kaLdı ki taraftarLarını gördün atmosferden bi haber..Statta resmen gaLatasaray mar$Ları inLiyordu.
Bordeaux aLi sami yen'de $uana kadar hiç top oynamamı$ bir takım.2005/2006 CL Grup MaçLarında oLimpiyat stadında oynadık.Geçen sene UEFA Kupası'nda tek maç Fransa'da oynandı.Hiç aLi sami yen'e qeLmediLer (:)
HeLL'
See You HeLL Bordeaux !

mesale4it.gif

2000/2001 sezonu Ali Sami Yen Stadı (Cehennemi) Galatasaray - fb maçı..
Cehennemin nasıl birşey olduğunu örnek olarak gösterebileceğiniz bir video.
Bilmeyen Galatasaraylılar mutlaka indirsin,hatta diğerleride indirsin,cehennem nasıl olurmuş görsün.Çünkü bunun üzerine hala meşale yakmaya çalışanlar oldu...​

Gs böLümünü actım baqtım bu konuya son cevap GebzeLi yazıyor. . .
Dedim kesin benm msja cevap yazmıstır :hhmanD

Bende biLiorm Gs evinde daha iyi oynuyor. . .
Ama tur suan cantada kekLik değiL samiyende de zor bir mac
oynucak Gs onu anLatmaya caLıstım burak kardeşim :goz:

0-0 cok riskli skor. Umarim gulen
taraf biz oluruz ama 50%-50% ve aksi zor
savunulur..

Geri