Ucretsız Plc Otomasyon Egıtımı Kursu

hoca34

New member
Reaction score
0
Çalışanlar , öğrenciler veya işsizler için UCRETSIZ PLC OTOMASYON EGITIMI KURSLARI düzenlenecektir

ÜCRETSİZ MESLEK EĞİTİM KURSU'na katılmak için arayın.
KURSUMUZA KATILANLARA
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı Tüm Avrupa Birliği ülkelerinde geçerli
* * * SERTİFİKA * * * VERİLECEKTİR

Kursumuz,
• İlköğretim Mezunları,
• Ortaöğretim Mezunları,
• Lise Mezunları,
• MYO Mezunları,
• Fakülte Öğrencileri ve Mezunları içindir.

Ücretsiz kursumuza müracaat ederek, PLC OTOMASYON S7 200 LOGO VE OTOMATIK KUMANDA KONUSUNDA meslek edinmek istiyorsanız yada mesleki bilginizi geliştirmek, yeni teknolojiler konusunda mesleki eğitim almak istiyorsanız bizi arayın.

Kursumuzda her seviyeye göre farklı eğitim verilecektir. Elektrik- Elektronik konusunda hiçbir bilginiz olmasa bile bu kurstan çok fazla şeyler öğreneceksiniz.

Bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız , mutlaka bizimle iletişime geçin.
Geç kalmayın…

Detaylı Bilgi ve Müracat İçin:
Hasan TALAS (Teknik Öğretmen )

( Cep Tel : 0 505 789 28 54 )
Email : [email protected]

ADRES : BAHÇELİEVLER ERKAN AVCI ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
KÜLTÜR SOK. NO:5 BAHÇELİEVLER – İSTANBUL
KADİR HAS CENTER ARKASI

Kısa bir süre sabitte kalacaktır..

kurs baslangıc tarihi ve günlerini belirtirseniz ii olur.

Konu ilgisizlik sebebiyle sabitten çekilmiştir.

hmmm.. teşiekkürle bilgi için

Yeniden Ücretsiz PLC eğitimi kurusmuz açılacaktır

Detaylı Bilgi ve Müracat için

Hasan
TALAS
( Teknik Öğretmen )
Cep Tel : 0 505 789 28 54 )

email : [email protected]

Adres :
Bahçelievler Erkan Avcı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü

(KADİR HAS CENTER
ARKASI – BAHÇELİEVLER METROSU YANI VE METROPORT ALIŞVERİŞ MERKEZİ
YANI)

http://www.hhoca34.tr.gg/ » » »

hasan hoca verdiğiniz eğitim bence harika ama bundan sadece ankaradaki arkadaşlar yararlanabiliyor. diğer arkadaşlar için sitedinizde hazırladığınız bir eğitim cd gibi bir dökümanınız yok mu en azından bizlerde onlardan yararlanalım şimdiden tşk ederim.

bir elektronikçi olarak katılmak isterdim ama istanbulda olması zor tabı keşke bandırmadada olsa bu kurs gıderdım şahsen koşa koşa hemde gercekten pahalı bir egıtımı var ben unıv mezunu olmama rahmen bılıorum

Arkadaşlar maalesef kursumuz İSTANBULDA olacaktır.
Kontenjanımız hızla doluyor.
Katılma durumu olan arkadaşlara kaçırmamasını tavsiye ederim.
Haziran ayında başlayacak olan
Yeni ÜCRETSİZ PLC ve Otomatik Kumanda Kursu için

Müracat ve İrtibat Tel :

Hasan TALAŞ :
0 505 789 28 54

e-mail :[email protected]

www.ucretsizkurs.tr.gg

Bu eğitimler avrupa birliği ve işkur ortak işbirliğiyle oluyor. Kursiyerlere günlük yol harçlığı verilmesi lazım. Bundan bahsedilmemiş. Bu ücret kursiyerlere ödeniyor mu ?

Ucretsız Kurs

Bu eğitimler avrupa birliği ve işkur ortak işbirliğiyle oluyor. Kursiyerlere günlük yol harçlığı verilmesi lazım. Bundan bahsedilmemiş. Bu ücret kursiyerlere ödeniyor mu ?

Arkadaşlar 2009 yılı için de yaz tatilinde de, bu kurslar olacak. Haziran Temmuz gibi başlamasını planlıyoruz. Acele etmenizi öneririm. Çünki önümüzdeki yıllarda bu tür ÜCRETSİZ kursları bulmanız gerçekten zor olabilir. Verdiğimiz kurslarda kursiyerlere bir ücret ödenmesi ya da alınması söz konusu değil. Bazı özel kurumlar, bizim şu an için ücretsiz verdiğimiz bu kursları 4.000-5.000 TL bedel karşılığında veriyorlar. Bir an önce kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim.

Hasan TALAS
( Teknik Öğretmen )

Ömer ÖZSOY
( Teknik Öğretmen )
0 505 649 50 34

WWW.UCRETSIZKURS.TR.GG

[email protected]

Arkadaşlar 2009 yılı için de yaz tatilinde de, bu kurslar olacak. Haziran Temmuz gibi başlamasını planlıyoruz. Acele etmenizi öneririm. Çünki önümüzdeki yıllarda bu tür ÜCRETSİZ kursları bulmanız gerçekten zor olabilir. Verdiğimiz kurslarda kursiyerlere bir ücret ödenmesi ya da alınması söz konusu değil. Bazı özel kurumlar, bizim şu an için ücretsiz verdiğimiz bu kursları 4.000-5.000 TL bedel karşılığında veriyorlar. Bir an önce kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim.

Hasan TALAS
( Teknik Öğretmen )

Ömer ÖZSOY
( Teknik Öğretmen )
0 505 649 50 34

WWW.UCRETSIZKURS.TR.GG

[email protected]

Bu kursu iş-kur aracılığıyla veriyorsanız kursiyerlere ücret ödemek zorundasınız. Ben şikayetimi gerekli yere yapıyorum. Burnuma kötü kokular geliyor çünkü.

Lütfen konu sahibi gerekli açıklamayı yapsın. Aksi halde bu konuyu silmek zorundayım.

Konu sahibi ilgilenmediği ve bir iddia atıldığı için konu kapatılmıştır.

Konu sahibinin isteği üzerine konu tekrardan bölüme getirilmiştir.

Bu kursu iş-kur aracılığıyla veriyorsanız kursiyerlere ücret ödemek zorundasınız. Ben şikayetimi gerekli yere yapıyorum. Burnuma kötü kokular geliyor çünkü.

Siz istediğiniz yere şikayyette bulunmakta serbestsiniz.. Ama şunu hatırlatayım ki biz bu kursu İŞ-KUR aracılığuı ile vermiyoruz. Ücretsiz Mesleki Eğitim Kursu - Ana Sayfa web sitemizi incelerseniz kursun

* İstanbul Valiliği

* İstanbul İl Özel İdaresi

* İstanbul Ticaret Odası ve

* Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile düzenlendiği söylenmektedir.

Kurslarımıza katılan kursiyerlerimiz, kurstan memnuniyetlerini her hafta sonu bizlere iletmektedir.

Lütfen Ücretsiz kurslarımız hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz

Detaylı bilgi için :
Ücretsiz Mesleki Eğitim Kursu - Ana Sayfa
Omer OZSOY
0 505 649 50 34

hasan hoca verdiğiniz eğitim bence harika ama bundan sadece ankaradaki arkadaşlar yararlanabiliyor. diğer arkadaşlar için sitedinizde hazırladığınız bir eğitim cd gibi bir dökümanınız yok mu en azından bizlerde onlardan yararlanalım şimdiden tşk ederim.

Merhaba
Kursumuz Ankara'da değil, İSTANBUL - BAHÇELİEVLER ERKAN AVCI ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ELEKTRİK BÖLÜMÜ'nde verilmektedir.
Mreslek Eğitiminde verim, uygulamalı oldugunda artar. Nette hemen hemen her meslek koluyla ilgili kaynağa ulaşmak mümkündür. Biz kursları uygulamaya yönelik olarak, okulumuzun modern laboratuarlarında veriyoruz. Kurslarımıza katılım oldukça yoğun oluyor.Kurslara İstanbulun hatta Türkiyenin bir çok moktasından katılım mevcut oluyor. Her kurs günü bitiminde , kursumuza gelen kursiyerler yanımıza gelerek memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Katılmak isteyen arkadaşlar acele etsinler. Çünkü Kontenjanımız SINIRLIDIR ve Başvuru önceliğine göre kursiyer alınacaktır.

Detaylı bilgi için

Kurs Öğretmeni :

Hasan TALAŞ : 0 505 789 28 54

İrtibat İçin :

Hasan TALAŞ ………….: 0 505 789 28 54

Serkan ÇALIŞKAN……. : 0 505 713 73 37
Ömer ÖZSOY …………..: 0 505 649 50 34

Ücretsiz Mesleki Eğitim Kursu - Ana Sayfa

Geri