Ubuntu kurulumu...

pulat

New member
Reaction score
0
Ubuntu kurulumu...(e-book)

Öncelikle şunu söyliyeyim bu konuyu arattım ve forumda gözüme ilişmedi eğer daha önce bu konuya değinen varsa özürlerim kabul edile. :melek

Ubuntu kurulum kitapçığı hangi kaynaktan alıp yazmıştım hatırlamıyorum ama zamanında bana lazım olmuştu ve ubuntu kurulumunu küçük bir kitap halinda toparladım. PDF formatında... Umarım işinizi görür.

ubuntu_kurulum_1.jpg

Resimli anlatım
8 Sayfa
Dosya boyutu: 0,9 MB

Download Link: http://www.file-upload.net/download-1577985/Ubuntu-kurulumu.pdf.html

İçeriğin yararlı olduğunu düşünüyorsanız
893827post_thanks.gif
butonunu kullanmaktan çekinmeyiniz...

Arkadaşlar döküman halkkında yorumlarınızı bekliyorum...

Ubuntu ücretsiz mi ? Yeni çıkacak olan 9.04 sürümünü ücretsiz edinebilir miyim? Ve son olarak para ile satılan DVD'lerin "+" özellikleri nedir?

Evet ubuntu ücretsiz, evet 9.4 sürümünü ücretsiz edinebilirsiniz hatta adamlar evinize kadar üzretsiz gönderiyorlardı.
Ve son olarak para ile satılan DVD'lerin "+" özellikleri nedir? Bilmiyorum parayla satılan DVD hiç almadım

Ubuntuyu kurdum kullandım gayet işe yarar sadeceönemli olabileceğini düşündüğüm bir sorunu var bilgilerinize.

Sorun: Ubuntu 9.04 new version (Son sürüm) de dahil olmak üzere WPA-2 yi desteklemiyor. Wireless şifrelemeniz Web ise tavsiye ederim.

bır kac surum var ubuntu-suse-madrıva-ve fedora bunlar ne arkadaslar hanı sey gıbımı edıtoon -profesyonel gıbımı
ve ben hep wındows kullandım (xp-suan vısta ultımate )sımdı vıstanın yanına lunıx kursammı acaba dıye dusunuyorum

bır kac surum var ubuntu-suse-madrıva-ve fedora bunlar ne arkadaslar hanı sey gıbımı edıtoon -profesyonel gıbımı
ve ben hep wındows kullandım (xp-suan vısta ultımate )sımdı vıstanın yanına lunıx kursammı acaba dıye dusunuyorum

bence ubuntuyu bir dene....

Linux&Unix dağıtımında parayla satılan DVD'ler destek sağlar. Windowstaki otomatik güncellemeler gibi. Ücretsiz sürümlerinde bu destek yoktur. Yalnızca kurumlar bu destekten faydalanmak için paralı DVD'leri alır. Ev kullanıcısı isen ücretsiz dağıtım yeterli olur.

Geri