Ubuntu Adrese Teslim?

leoing

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba bu gün ubuntuyu indirmeyi planlıyordum.Ancak ubuntunun adrese istenilen sürümü fazla abartılmadıkca istenildiği kadar gönderdiğiniz öğrendim.Sonra bunun artık ücretli olduğunuda duydum :saskin

Sormak istediğim bu hizmetden nasıl yararlanabilirim sitenin linkini falan biliyorum ama internetten indirilicek bir şey için kargo parası ödemek istemem.:)

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=53700

Öncelikle, soru-cevap kısmı, yukarıdaki link.
Sorunun yanıtına gelirsek, sana bunun ücretli olduğunu söyleyenlere çok geçerli kaynak sormalısın.
Sen böyle bir bilgi verince, az önce sitesine baktım:

Will you really ship CDs free of charge, and where can I get one?

If you cannot download CDs, or would simply like more attractive pressed CDs, we can send you pressed copies of Ubuntu, Kubuntu, and Edubuntu CDs free of charge

İlave olarak tekrar işlemleri yaparak denedim, sonuç hala aynı...
En doğru bilgi, kendi kaynağındadır..Zırvaları geçiniz...

Arkadaşım tekrar çok sağol.Tüm ubuntu sorularıma sen cevap verdin.:clap
Ben sitesindeki bilgiyi gördüm ama emin olmak istedim.tüm sürümlerini isticem.Hepsine ayrı ayrı isteniyor çünkü herbirinin linki ayrı sorun değil.Aynı üyelikten isteyebiliyorsun hepsini sınavlar bir biterse :melek ubuntuyu yükleyince burada sizinle paylaşıcam.

Son bir soru her birinden 5 tane istesem abartmış olmam sanırım :saskin

ücretsiz ve kaliteli hemde eve teslim ben 2 kere istedim 2 sindede gönderdiler

2 ubuntu 7.10 ( 1 Yıldır Kullanıyorum windowstan nerdeyse ayrılmak üzereyim )
2 ubuntu 64 bit 7.10
2 kubuntu 7.10
2 kubuntu 64 bit 7.10
4 edubuntu 7.10
1 Ubuntu server

ubuntuyu bilmem ama geçen pardusmu ne bir türk yapımı işletim sistemi indirdim rezalet bişeydi. Yani niye linux'u seçerler anlamıyorum. Neymiş efendim özgür yazılımmış. Ben geçen kurdum özgür yazılımı ama 10 senelik programcı olmama rağmen kendimi acizmiş gibi hissettim. Çünkü neredeyse kullandığım hiçbişey yok. Yok efendim wine diye bir windows emulatoru varmış da windows programlarını açıyormuş. madem windows programı lazım windows kullan. Boşverin bu hikayeleri, windows gibi bir sistem yok.

ubuntuyu bilmem ama geçen pardusmu ne bir türk yapımı işletim sistemi indirdim rezalet bişeydi. Yani niye linux'u seçerler anlamıyorum. Neymiş efendim özgür yazılımmış. Ben geçen kurdum özgür yazılımı ama 10 senelik programcı olmama rağmen kendimi acizmiş gibi hissettim. Çünkü neredeyse kullandığım hiçbişey yok. Yok efendim wine diye bir windows emulatoru varmış da windows programlarını açıyormuş. madem windows programı lazım windows kullan. Boşverin bu hikayeleri, windows gibi bir sistem yok.

Tamam boşveririz 10 senelik programcı forum üyesi...

Belki siz, aradığınızı bulamadınız, belki beğenmediniz yada her ne sebeple olursa olsun belki kendinize göre haklısınız; ama bu hak size, linuxu kullanan ve hayatlarında yer veren insanlara "bırakın bu hikayeleri" deme hakkını vermez..

Açık kaynak kod, özgür yazılım, mysql, php, apache ve daha saymaya üşendiğim bir çok düşünce felsefesi/program unix sistemlere dayanır..Size burada linux ve özgür yazılımı anlatacak durumda değilim zira 10 senelik "programcı" olarak dahi henüz bu konularda bir fikir edinememişsiniz.Yazılım işi ile uğraşan ve kıyısından köşesinden linux duymamış birini her zaman bulamıyoruz..

İstediğinizi kullanmakta özgürsünüz.Madem windows sizin için eşsiz bir işletim sistemi, buyrunuz devam ediniz..
Ama insanlara "bırakın bu hikayeleri" türü gayri-ciddi tarzda hitap ederek akıl vermeyiniz "10 yıllık programcı" forum üyesi..

Bu arada forumumuza hoşgeldiniz..Renk kattınız..İyi Forumlar..

Geri